• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای قوچان

هوای حاضر ساعت: ۲۰:۲۶
پیش بینی ۳ روز آینده

N_31_XL.png
۴° c
بارش باران

جهت باد: شمال غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | شنبه ۲۵ بهمن

سرعت باد: ۲ متر بر ثانیه, ۷ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۱۰۰

دید افقی: ۴۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۰° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۲۵/۱۱/۱۳۹۳ ۲۰:۲۰

سیبری

کاربر ويژه
خدا رو شکر درست در حوزه آبریزسد دوستی امسال چند بار اوج بارشها اتفاق افتاده که ترکشهای اون باعث شده سرخس هم تا الان یکی از پربارشترین شهرهای خراسان باشه

babak2006

کاربر ويژه
به نظر من هم حق با محمد رضاست اینا هردو از ازecm می زنند من که بارها تست کردم و.دیدم هردویک جور می شن بعد ابدیت ecm فقط به نظر خیلی خیلی کم فورکا بعضی اززمان ها ازجای دیگه ایی اپ می کنه

ali_kermanshah

کاربر ويژه
علی اقا بارش و نفوذ هوای سرد در سواحل شمالی بیشتر از اینکه به انسو وابسته باشه به نوسان قطبی (ao) و نوسان اطلس شمالی (nao) بستگی داره

بله سامان جان درسته

ولي انگار از وقتي كه شاخص انسو دوباره صعودي شد پرفشار هم رو به ضعيف شدن رفت و من الان ناراحتيم از اينه كه چرا مدل ها مثل دي ما را تا لب چشمه
مي برند ولي تشنه برميگردانند !!!!:ناراحت::ناراحت:

اي كاش از اول مثل الان نشون ميداد ...

tima ir

کاربر ويژه
ecm هم نیست .
نروژ از روی ecm اپ می کنه.

ابتین جان برای مشهدکه بیشتر وقت ها اپدیت نروژ و فورکا دنبال میکنم , از روی ecm هست . ممکن یک اختلاف خیلی کمی بعضی وقت ها داشته باشند ولی در کل بنظرم از این مدل استفاده میکنه .

آخرین ویرایش:

samann

کاربر ويژه
بله سامان جان درسته

ولي انگار از وقتي كه شاخص انسو دوباره صعودي شد پرفشار هم رو به ضعيف شدن رفت و من الان ناراحتيم از اينه كه چرا مدل ها مثل دي ما را تا لب چشمه
مي برند ولي تشنه برميگردانند !!!!:ناراحت::ناراحت:

اي كاش از اول مثل الان نشون ميداد ...
خوب شما باید روند شاخصها رو دنبال کنید.
به یک اپدیت که نروژ میزنه اکتفا نکنید . نروژ تو این چند وقته بدترین پیش بینیها رو داشته.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا