• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_kermanshah

کاربر ويژه
خوب شما باید روند شاخصها رو دنبال کنید.
به یک اپدیت که نروژ میزنه اکتفا نکنید . نروژ تو این چند وقته بدترین پیش بینیها رو داشته.
البته من خیلی نروژ را دنبال نمی کردم
ولی انگار دیگه مدل ها هم بیشتر از 48 ساعت قابل اعتماد نیستن و فقط باید شاخص ها و تاثیرات آنها را بررسی کرد که البته کار آسانی هم نیست .

سیبری

کاربر ويژه
easatir00.gif

samann

کاربر ويژه
ولی انگار دیگه مدل ها هم بیشتر از 48 ساعت قابل اعتماد نیستن و فقط باید شاخص ها و تاثیرات آنها را بررسی کرد که البته کار آسانی هم نیست .
اره واقعا این شاخصها درهم و برهم دارن حرکت میکنن .
با توجه به روند فعلی شاخصها اگر قرار باشه برفی در سواحل بباره باید جمعه و شنبه اینده باشه.

samann

کاربر ويژه

البته بعضی اعتقاد دارند که در زمانیکه ایران دچار خشکسالی میشه روند پیشبینی ها بسیار سخت میشه. و خوب الان هم متاسفانه زمستون جالبی تا اینجای کار نداشتیم(حداقل از حیث سرما در شمال شرق) و از حیث بارش در بسیاری نقاط ایران

ali_kermanshah

کاربر ويژه
البته بعضی اعتقاد دارند که در زمانیکه ایران دچار خشکسالی میشه روند پیشبینی ها بسیار سخت میشه. و خوب الان هم متاسفانه زمستون جالبی تا اینجای کار نداشتیم(حداقل از حیث سرما در شمال شرق) و از حیث بارش در بسیاری نقاط ایران
بله دقیقا
فکر میکنم بهتره مدتی مدل ها و پیشبینی ها را دنبال نکنم .

Ahmad7777

New member
سلام دوستان.
خداروشکر جی اف اسم سر عقل آمده.کانادام عالی آپ کرده ای سی ام که امیدوارم درست بشه.
میریم واسه یک برف بازی خوب.
البته این همه آپدیت به کنار آپدیت
آقا امیر محسن به کنار.اگه استاد امیرمحسنم تایید میکنه دیگه حله.
:تعجب2:

golil

کاربر ويژه
هوای اینجا سرده و بارش خفیف بارون هم قطع شده ولی مطمئن هستم در ارتفاعات ما بارش برف داریم
دمای هوای اینروزها داره به نرمال یعنی سرد زمستونی پیش میره

mahmood600

کاربر ويژه
عاشق این تغییرات یکباره در مدلهای هواشناسی هستم
به یکباره همه چیز رو نابود می کنه در منطقه های دلی را شاد(ترکیه) و در منطقه ای دلی را غمگین(گیلان) می کند
این است خروجی مدلهای GFS , ECMWF

abtinT

کاربر ويژه
بهتره دعا کنید تهران برف سنگین بیاد . چون بعدش مشهد هم برف سنگین داره :خنده1:

hamed2148

کاربر ويژه
یعنی عاشق این نقشه هام ۰۰۰ همگی مثل سراب شدن هر چی میری جلو بهشون نمیرسی ۰۰۰ از نیروی دریایی بگیر تا نروژ ۰۰۰۰;)
هیچکی نمیتونه پیش بینی کنه خداروشکرش ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا