من از آپدیت جی اف اس خیلی راضیم.
در طی این سالها یک بار جی اف اس برای مشهد خوب آپدیت کرد و نتیجه اش طوفان برف سال 1393 شد.
الان میخوام برم اطلاعات جی اف اس رو با رزولوشن بالا برای ایران دانلود کنم ببینیم چند ،چند هستیم.
جی اف اس عالی آپدیت کرد انشالا که نگه داره..اون آپدیت کذایی دیروز خیلی توقع هارو برد بالا اگه مشهد سفید هم بشه من راضیم امسال به خدا...من از آپدیت جی اف اس خیلی راضیم.
در طی این سالها یک بار جی اف اس برای مشهد خوب آپدیت کرد و نتیجه اش طوفان برف سال 1391 شد.
الان میخوام برم اطلاعات جی اف اس رو با رزولوشن بالا برای ایران دانلود کنم ببینیم چند ،چند هستیم.
ecm که برای مشهد که خوب زده
جی اف اس عالی آپدیت کرد انشالا که نگه داره..اون آپدیت کذایی دیروز خیلی توقع هارو برد بالا اگه مشهد سفید هم بشه من راضیم امسال به خدا...
دیگه شرایط سطح توقعات رو تغییر میده سامان جان .الان اگه کویت مثلا یک سانت برف بیاد چه حالی میشن مردم اونجا ما هم یک چیزی مثل اون شده وضعیتمون...یعنی من موندم خدا دلش به حال ما رحم نمیاد!!! یاده زمستونه 90 افتادم ... خیلی از مردم میگفتن بس که برف اومد خسته شدیم و حالا له له میزنیم که مشهد سفید بشه همین
دوستان دنبال 5 متر برف هستن اصلن هم بارون نبايد باشه!!!:خنده2:
1 | Ramsar (Iran) | 46.0 mm |
2 | Shiraz (Iran) | 19.2 mm |
3 | Noshahr (Iran) | 14.0 mm |
4 | Anzali (Iran) | 7.6 mm |
5 | Rasht (Iran) | 3.5 mm |
6 | Ardebil (Iran) | 3.0 mm |
7 | Sarab (Iran) | 3.0 mm |
8 | Bushehr (Iran) | 2.9 mm |
9 | Orumieh (Iran) | 2.0 mm |
10 | Ghuchan (Iran) | 2.0 mm |
11 | Makko (Iran) | 2.0 mm |
12 | Yasoge (Iran) | 2.0 mm |
13 | Tabriz (Iran) | 1.3 mm |
14 | Sarakhs (Iran) | 1.2 mm |
15 | Ahar (Iran) | 1.1 mm |
16 | Bojnourd (Iran) | 0.5 mm |
17 | Fasa (Iran) | 0.4 mm |
18 | Kerman (Iran) | 0.4 mm |
19 | Gorgan (Iran) | 0.3 mm |
20 | Khoy (Iran) | 0.3 mm |
21 | Pars Abad Moghan (Iran) | 0.3 mm |
22 | Maragheh (Iran) | 0.2 mm |
23 | Sabzevar (Iran) | 0.2 mm |
24 | Baft (Iran) | 0.1 mm |
25 | Babulsar (Iran) | 0.0 mm |
26 | Gharakhil (Iran) | 0.0 mm |
27 | Mashhad (Iran) | 0.0 mm |
استاد در نقشه اثر mjoکه اینجا هم سرد تر از نرماله پس چرا تمام مدل ها دما را بالا می برند؟؟
در این فریم ارتفاع برف روی زمین ایستگاه فرودگاه 16 سانتیمتر و نمایشگاه بین المللی 13 سانتیمتر برآورد شده
استاد در نقشه اثر mjoکه اینجا هم سرد تر از نرماله پس چرا تمام مدل ها دما را بالا می برند؟؟
در نقشه بارش چرا اطراف دریاچه ها این رنگیه ؟؟