• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
2xtttg61ndf40ct644y5.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من از آپدیت جی اف اس خیلی راضیم.
در طی این سالها یک بار جی اف اس برای مشهد خوب آپدیت کرد و نتیجه اش طوفان برف سال 1391 شد.

الان میخوام برم اطلاعات جی اف اس رو با رزولوشن بالا برای ایران دانلود کنم ببینیم چند ،چند هستیم.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
در طی این سالها یک بار جی اف اس برای مشهد خوب آپدیت کرد و نتیجه اش طوفان برف سال 1393 شد.

الان میخوام برم اطلاعات جی اف اس رو با رزولوشن بالا برای ایران دانلود کنم ببینیم چند ،چند هستیم.

هميشه جا براي ايراد گرفتن هست امير جان!!!
حالا جي اف اس بخواد خوب بزنه يا ecmwf

در طی این سالها یک بار جی اف اس برای مشهد خوب آپدیت کرد و نتیجه اش طوفان برف سال 1391 شد.

جی اف اس عالی آپدیت کرد انشالا که نگه داره..اون آپدیت کذایی دیروز خیلی توقع هارو برد بالا اگه مشهد سفید هم بشه من راضیم امسال به خدا...

samann

کاربر ويژه
جی اف اس عالی آپدیت کرد انشالا که نگه داره..اون آپدیت کذایی دیروز خیلی توقع هارو برد بالا اگه مشهد سفید هم بشه من راضیم امسال به خدا...

یعنی من موندم خدا دلش به حال ما رحم نمیاد!!! یاده زمستونه 90 افتادم ... خیلی از مردم میگفتن بس که برف اومد خسته شدیم و حالا له له میزنیم که مشهد سفید بشه همین

یعنی من موندم خدا دلش به حال ما رحم نمیاد!!! یاده زمستونه 90 افتادم ... خیلی از مردم میگفتن بس که برف اومد خسته شدیم و حالا له له میزنیم که مشهد سفید بشه همین
دیگه شرایط سطح توقعات رو تغییر میده سامان جان .الان اگه کویت مثلا یک سانت برف بیاد چه حالی میشن مردم اونجا ما هم یک چیزی مثل اون شده وضعیتمون...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
7r7yqpo7qn8ucpdmihb3.jpg

در این فریم ارتفاع برف روی زمین ایستگاه فرودگاه 16 سانتیمتر و نمایشگاه بین المللی 13 سانتیمتر برآورد شده

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
1Ramsar (Iran)46.0 mm
2Shiraz (Iran)19.2 mm
3Noshahr (Iran)14.0 mm
4Anzali (Iran)7.6 mm
5Rasht (Iran)3.5 mm
6Ardebil (Iran)3.0 mm
7Sarab (Iran)3.0 mm
8Bushehr (Iran)2.9 mm
9Orumieh (Iran)2.0 mm
10Ghuchan (Iran)2.0 mm
11Makko (Iran)2.0 mm
12Yasoge (Iran)2.0 mm
13Tabriz (Iran)1.3 mm
14Sarakhs (Iran)1.2 mm
15Ahar (Iran)1.1 mm
16Bojnourd (Iran)0.5 mm
17Fasa (Iran)0.4 mm
18Kerman (Iran)0.4 mm
19Gorgan (Iran)0.3 mm
20Khoy (Iran)0.3 mm
21Pars Abad Moghan (Iran)0.3 mm
22Maragheh (Iran)0.2 mm
23Sabzevar (Iran)0.2 mm
24Baft (Iran)0.1 mm
25Babulsar (Iran)0.0 mm
26Gharakhil (Iran)0.0 mm
27Mashhad (Iran)0.0 mm
Precipitación acumulada en 24 horas. 14/02/2015 a 18:00 UTC
(70 de 70 estaciones)

abtinT

کاربر ويژه
نروژ اپ کرد ولی بارش تهران رو پخش کرد.

از اپ دیشب بیشتر خوشم میومد

دما هم بالاست. احتمالا بیشتر باران هست

ali_kermanshah

کاربر ويژه

7r7yqpo7qn8ucpdmihb3.jpg

در این فریم ارتفاع برف روی زمین ایستگاه فرودگاه 16 سانتیمتر و نمایشگاه بین المللی 13 سانتیمتر برآورد شده
استاد در نقشه اثر mjoکه اینجا هم سرد تر از نرماله پس چرا تمام مدل ها دما را بالا می برند؟؟
در نقشه بارش چرا اطراف دریاچه ها این رنگیه ؟؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
استاد در نقشه اثر mjoکه اینجا هم سرد تر از نرماله پس چرا تمام مدل ها دما را بالا می برند؟؟
در نقشه بارش چرا اطراف دریاچه ها این رنگیه ؟؟

اطلاعات نقشه ها را چرا نميخوني؟!
اين نقشه ارتفاع ژئوپتانسيل در تراز 500 هکتوپاسکال هست نه نقشه دما!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا