• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
بارش حتی اگر فقط در حد 2 م.م باشه میتونه آدمو بسیار خوشحال کنه...دیشب در حد 2 م.م بارید ...امیدوار شدم به این سیستم که از ابتدا خیلی آروم و بی سر وصدا کارشو انجام می ده و باد و گرد و خاک درست نمی کنه...بعد از مدت ها هوا عالی شد :)

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آپديت نيمه شب نيرو دريايي فوق العاده بوده براي مشهد ولي الان زياد خوب نيست

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش شدید باران و آبگرفتگی معابر عمومی شهرستان سرخس در همین لحظه

cf4b6f68cabed2232ce6b7045669c5ad.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
آپديت نيمه شب نيرو دريايي فوق العاده بوده براي مشهد ولي الان زياد خوب نيست

اما به نظر ميرسه ما تا لحظه آخر همچنان با تغيير آپديت ها مواجه باشيم زيرا نحوه عملکرد سامانه اينقدر پيچيده است که مدل هاي مختلف همچنان سر در گم هستند

ali.doosti

کاربر ويژه
بارش حتی اگر فقط در حد 2 م.م باشه میتونه آدمو بسیار خوشحال کنه...دیشب در حد 2 م.م بارید ...امیدوار شدم به این سیستم که از ابتدا خیلی آروم و بی سر وصدا کارشو انجام می ده و باد و گرد و خاک درست نمی کنه...بعد از مدت ها هوا عالی شد :)

Ahmad7777

New member

اما به نظر ميرسه ما تا لحظه آخر همچنان با تغيير آپديت ها مواجه باشيم زيرا نحوه عملکرد سامانه اينقدر پيچيده است که مدل هاي مختلف همچنان سر در گم هستند

سلام هادی جان.ای سی ام و کانادا آپدیت نکردند؟؟؟؟:گل::گل:

babak2006

کاربر ويژه
اما انصافن کانادا خيلي بهتر آپديت کرده
سلام
وجدانا فینال جام جهانی فوتبال به اندازه این بالا پایین شدن های ابدیت ها هیجان نداره اصلا یک وضعی درست کردن برای ما ملت عاشق برف وبارون
هادی جان همین کانادا رو فعلا بزار تا با همین فعلا تا ظهر خوش باشیم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام
وجدانا فینال جام جهانی فوتبال به اندازه این بالا پایین شدن های ابدیت ها هیجان نداره اصلا یک وضعی درست کردن برای ما ملت عاشق برف وبارون
هادی جان همین کانادا رو فعلا بزار تا با همین فعلا تا ظهر خوش باشیم

خوب اين سامانه ها تا لحظه آخر مشخص نميکنن چجوري عمل ميکنن
همين الان هم آپديت نيرو دريايي خوبه واسه خيلي مناطق از جمله مشهد و بايد توجه کنيد پيک بارش ها به بهترين نقطه ممکن براي تامين آب مشهد منتقل شده

babak2006

کاربر ويژه
کوهرنگ بختیاری بالاخره جون گرفته وامروز صبح 45 سانتی متر برف بروی زمین داره خدا روشکر

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
يعني بدبختر از اين مدل جي اف اس خودشه!!!
حتا 2 آپديت پشت سر همش هم ذره اي به هم شبيه نيست

samann

کاربر ويژه
خيلي واسه من جالبه تو اين فروم اگه بياي و بگي كه به فلان دليل بارش خوب ميشه ، با تمام توان ميكوبونت كه نظر ما درسته و نظر تو اشتباه.
اگه بياي بگي كه وضعيت خوب نيست متهم ميشي به ايجاد جو نا اميدي و هزار دليل ميارن كه نه وضعيت خوبه و .....
اگه بگي روند صعودي Ao كه از ديشب شروع شده باعث شده عمق نفوذ هواي سرد بيشتر شده ميگن نه اين انسو است كه نزولي شده.
و چه جالب حالا كه انسو دوباره داره به خنثي بر ميگرده اپديتها داره بد تر ميشه.
من حيث المجموع من تصميم گرفتم ديگه نظر ندم . چون كلا با مخالفت رو به رو ام
موفق و پيروز باشيد با پيشبيني هاتون

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای گلمکان چناران

هوای حاضر ساعت: ۰۹:۰۴
پیش بینی ۳ روز آینده

D_31_XL.png
۷° c
بارش باران

جهت باد: -​
arrow1.gif