• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای سرخس

هوای حاضر ساعت: ۰۹:۰۵
پیش بینی ۳ روز آینده

D_31_XL.png
۷° c
بارش باران

جهت باد: -​
arrow1.gif
هوای حاضر | چهارشنبه ۲۹ بهمن

سرعت باد: آرام

نم نسبی: % ۱۰۰

دید افقی: ۲۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۵° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۷° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۱۱/۲۹ ۰۸:۲۰

babak2006

کاربر ويژه
يعني بدبختر از اين مدل جي اف اس خودشه!!!
حتا 2 آپديت پشت سر همش هم ذره اي به هم شبيه نيست

دقیق هادی جان این حی اف اس به حساب خودش می یاد نقطه ایی پیش بینی کنه بیشتر گند می زنه به پیش بینی یک نیست بگه بهش مگه شما اقلیم هرمنطقه دنیا رو تک به تک می دونید که این جوری پیش بینی می کنید

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خيلي واسه من جالبه تو اين فروم اگه بياي و بگي كه به فلان دليل بارش خوب ميشه ، با تمام توان ميكوبونت كه نظر ما درسته و نظر تو اشتباه.
اگه بياي بگي كه وضعيت خوب نيست متهم ميشي به ايجاد جو نا اميدي و هزار دليل ميارن كه نه وضعيت خوبه و .....
اگه بگي روند صعودي Ao كه از ديشب شروع شده باعث شده عمق نفوذ هواي سرد بيشتر شده ميگن نه اين انسو است كه نزولي شده.
و چه جالب حالا كه انسو دوباره داره به خنثي بر ميگرده اپديتها داره بد تر ميشه.
من حيث المجموع من تصميم گرفتم ديگه نظر ندم . چون كلا با مخالفت رو به رو ام
موفق و پيروز باشيد با پيشبيني هاتون

کسي شما رو نکوبوند سامان جان مخالفت با نظر شما حق هر کسي هست چون اينجا همه نظرشون رو ميدن
در ضمن اگه منظور شما مدل جي اف اس هست که سايت ودر از روش آپديت ميکنه که فکر کنم همه بدونن هيچ ارزشي پيش بيني هاش نداره
بقيه مدل ها خيلي هم عالي پيش بيني کردن
من نظرم اينه که شاخصي مثل ao و nao در رده بندي شاخص هاي تاثير گذار بر آب و هواي جهان در درجه 3 يا 4 قرار ميگيره اگر شاخص ها را به ترتيب اهميت و تاثير گذاريشون درجه بندي کنيد!!!
شما هم آزاديد فعاليت کنيد و نظر خودتون رو بگيد همانطور که بقيه اين حق رو دارن و ميتونيد با آرامش مخالفت کنيد و ناراحت نباشيد چون نظر شما اتفاق نيفتاده بقيه مقصرن:توافق:

Ahmad7777

New member
خيلي واسه من جالبه تو اين فروم اگه بياي و بگي كه به فلان دليل بارش خوب ميشه ، با تمام توان ميكوبونت كه نظر ما درسته و نظر تو اشتباه.
اگه بياي بگي كه وضعيت خوب نيست متهم ميشي به ايجاد جو نا اميدي و هزار دليل ميارن كه نه وضعيت خوبه و .....
اگه بگي روند صعودي Ao كه از ديشب شروع شده باعث شده عمق نفوذ هواي سرد بيشتر شده ميگن نه اين انسو است كه نزولي شده.
و چه جالب حالا كه انسو دوباره داره به خنثي بر ميگرده اپديتها داره بد تر ميشه.
من حيث المجموع من تصميم گرفتم ديگه نظر ندم . چون كلا با مخالفت رو به رو ام
موفق و پيروز باشيد با پيشبيني هاتون

سامان جان کجا؟لطفا احساسی عمل نکن عزیزدل.:گل::گل:
اینجا به قول امیرمحسن همه پیش بینی میکنند نه پیشگویی.بعدشم اگه خدا بخواد مشهد میخواد به زودی رخت سفید به تن کنه باید شاد باشیم نکه ناراخت و قهر و......
:ناراحت::ناراحت:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دقیق هادی جان این حی اف اس به حساب خودش می یاد نقطه ایی پیش بینی کنه بیشتر گند می زنه به پیش بینی یک نیست بگه بهش مگه شما اقلیم هرمنطقه دنیا رو تک به تک می دونید که این جوری پیش بینی می کنید

جي اف اس از زمانيکه ارتقا پيدا کرد متاسفانه خيلي غير معتبر شد حداقل واسه منطقه ايران و به خصوص شمال شرق و بايد از مدل هايي که ميشه بهش استناد کرد کنار گذاشته بشه

Ahmad7777

New member

جي اف اس از زمانيکه ارتقا پيدا کرد متاسفانه خيلي غير معتبر شد حداقل واسه منطقه ايران و به خصوص شمال شرق و بايد از مدل هايي که ميشه بهش استناد کرد کنار گذاشته بشه

الان بهترین پیش بینی هارو نیرودریایی و ای سی ام واسه مشهد میزنند.کانادا هم 50 50 میزنه. :گل::گل:

eli93

کاربر ويژه
سلام
با تشکر از اقا امیر محسن عزیز بابت اپدیت وبلاگشون و اینکه بسیار جامع و کامل بود

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
1Shahre-Kord (Iran)26.7 mm
2Anzali (Iran)23.9 mm
3Masjed-Soleyman (Iran)17.6 mm
4Rasht (Iran)17.6 mm
5Sarakhs (Iran)9.0 mm
6Ahwaz (Iran)8.3 mm
7Yasoge (Iran)4.8 mm
8Ramsar (Iran)4.2 mm
9Safi-Abad Dezful (Iran)3.0 mm
10Esfahan (Iran)2.0 mm
11Abadeh (Iran)1.4 mm
12Ghuchan (Iran)1.1 mm
13Birjand (Iran)0.8 mm
14Shiraz (Iran)0.8 mm
15Noshahr (Iran)0.6 mm
16Gharakhil (Iran)0.5 mm
17Abadan (Iran)0.4 mm
18Pars Abad Moghan (Iran)0.2 mm
19Zanjan (Iran)0.2 mm
20Ali-Goodarz (Iran)0.1 mm
21Ardebil (Iran)0.1 mm
22Yazd (Iran)0.0 mm
Precipitación acumulada en 24 horas. 18/02/2015 a 06:00 UTC
(74 de 74 estaciones)

golil

کاربر ويژه
جوش و خروش ابرها در منطقه ما از هوای گرم دیروز و این هوای اول بهاری کاملا مشخص بود
m5ialh63pyeomfsdh7f6.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا