محله سردسیر ما
خدا رو شکر میکنم که نه تنها روی فورکا بلکه خیلا کم شد.
اگه برف دیرتر شروع میشد بهتر نبود عایا؟مثلا به جای ساعت 1 4 ساعت دیرترشروع میشد که از اونور که هوا سرده 4 ساعت دیرتر تموم میشد..هه
The report was made 3 hours and 31minutes ago, at 11:00 UTC |
Forecast valid from 22 at 12 UTC to 23 at 18 UTC |
Wind 5 m/s from the Northwest |
Visibility: 8000 m |
Broken clouds at a height of 610 m Overcast at a height of 2438 m |
Temporary from 22 at 12 UTC to 22 at 20 UTC |
Wind 8 m/s from the Northwest with gusts up to 13 m/s |
Visibility: 4000 m |
Broken clouds at a height of 457 m Scattered clouds at a height of 610m, Cumulonimbus. Overcast at a height of 2438 m |
snow |
Becoming from 22 at 21 UTC to 22 at 23 UTC |
Visibility: 0800 m |
snow, fog |
Becoming from 23 at 04 UTC to 23 at 06 UTC |
Visibility: 4000 m |
Few clouds at a height of 457 m,Cumulonimbus. Scattered clouds at a height of 610m Broken clouds at a height of 2743m |
snow, mist |
Probability 30% from 23 at 10 UTC to 23 at 18 UTC |
Visibility: 1500 m |
snow, mist |
ضمن اعلام پشتیبانی از ملت غیور و برفی قوچان جان و سیبری عزیزوار , بعنوان یک فهیم از ملت فوق فهیم مشدی چند مشت حوالت فرکا میکنیم ! البت همراه چن تا سوتو شتو اوچنی !رسوایی فورکاگیت!
مشت محکم قوچان بر دهان یاوه گوی فورکا
من هفته پیش به عزیزان فورکا اشتباه فاحششون در مورد قوچان رو گوشزد کردم لکن مع الاسف کارگر نیفتاد و و فضاحت و ننگ این پیشبینی دامان ناپاکشون رو گرفت. فورکا با این رسوایی خودش رو مضحکه عام وخاص کرد و تاریخ این فضاحت رو با نام فورکاگیت ثبت وضبط نمود!
پیش بینی فورکا
آنچه عملا رخ داد
بازم دم قوچان کهن گرم واقعا سردسیر به اونجا میگن...ضمن اعلام پشتیبانی از ملت غیور و برفی قوچان جان و سیبری عزیزوار , بعنوان یک فهیم از ملت فوق فهیم مشدی چند مشت حوالت فرکا میکنیم ! البت همراه چن تا سوتو شتو اوچنی !
معمولا واسه مشهد که از باد موقع برف خیری نرسیده..آی بدم میاد از این باادایی که موقع برف خودشونو میندازن وسط.....پارسال 12 بهمن هم همینجوری شد....برف بایدمستتقیم بیاد پایین....حالا ایشالله امشب ی فرجی بشه