• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

وحید - مشهد

کاربر ويژه
امروز که از محل کارم از شهرک صنعتی فن آوری برتر میومدم خونه کنار جاده خیلی آب جمع شده بود طوری که تو این چند ساله ندیده بودم

navid_komperes

New member
غرب مشهد خوب میباره.... بهتره جا اسپم یا عمل دیده بانی رو انجام بدیم یا تحلیل و بررسی و پیش بینی....

سیدمهدی

New member
غیر از قوچان که همیشه خدا ماشالا یقه برف رو میگیره چه شهرها یی تونستن برف داشته باشن؟ مثلا فریمان یا کلات یا حتی تایباد الان برف دارن؟

samann

کاربر ويژه
خدا رو چه دیدی شاید دل این سیستم به حاله ما سوخت دم رفتنی یه حال اساسی بهمون داد . تا حالا که بد جور اسکول کرده.
نباید میباریده ، باریده، باید میباریده نباریده
باریده؟ نباریده؟

samann

کاربر ويژه
خدا رو چه دیدی شاید دل این سیستم به حاله ما سوخت دم رفتنی یه حال اساسی بهمون داد . تا حالا که بد جور اسکول کرده.
نباید میباریده ، باریده، باید میباریده نباریده
باریده؟ نباریده؟
نکته اساسی اینه شیراز و مشهد همزمان برف دارن !!!!!!!!!!!. الهی یا ایها ساقی !!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان پیروزی یکم بیشتر شد.
میخوام یه چی بگم میترسم امیر محسن دعوام کنه:خنده1:
شما راحت باش سامان جان
من حاضر و آماده ام ولی مسلما مبنای قضاوت ما مجموع تجمعی بارش پس از اتمام کامل فعالیت سیستم و از ابتدا تا انتها خواهد بود.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بارش خفیف برف همچنان ادامه دارد..و بنده هم همچنان امیدوار به ساعات آینده..البته آسمان پوشش و تراکم دو ساعت پیش رو نداره خداییش ولی خب من امیدوارم همچنان :احترام:

samann

کاربر ويژه

شما راحت باش سامان جان
من حاضر و آماده ام ولی مسلما مبنای قضاوت ما مجموع تجمعی بارش پس از اتمام کامل فعالیت سیستم و از ابتدا تا انتها خواهد بود.
نه بابا شوخی کردم محسن جان.
میخوام فضای فروم عوض شه:خجالت2: حالا یه روضه ای میخونم در ادامه با چاشنی طنز

seyyedalireza

مدیر موقت
بنظرم از ساعتي دیگر برف شدید بشه. چون سیستم چرخشيه و اگه نقشه ابرو ببینیم دوباره ابر های بارشی وارد منطقه میشه و یک توده بزرگ ابر دیگه که برای فارس برف شدید داره الان با سرعت کمي داره میاد سمت ما و انشاالله بارش دو باره شدید،ميشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا