• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیدمهدی

New member
این مرتضی از قوچان یه جوری کامنت میذاره (وب هوای مشهد)دل ما رو میسوزونه

قوچان که به جت داره میاد هیچکس بیرون نیست تنها لامپایه شهر روشنن اما خیلی وحشتناک میاد

آرش-مشهد

کاربر ويژه
منطقه ما که هی برف شدید میشه هی ول میکنه
بارش برف خوبه به نظرم دلیل نشستنش یکی باد شدیده یکی هم دمای هواست

golil

کاربر ويژه
سلام استاد امیرمحسن عزیز
محله ما هم چیزی از محله شما کم نداره ها... :خنده1:
:خجالت2:

مشاهده پیوست 61285

مشاهده پیوست 61284

مرحبا و احسنت خدا رو شکر برف مشهد همینیه که میباره بازم حضور زمستون رو نشون می ده . این سیستم حرکات غافلگیرانه ای داره شاید شما هم غافلگیر بشین

tima ir

کاربر ويژه
دوستان خوبم هنوز شرایط برای بارش تا حداقل صبح فردا وجود داره و همه چیز دست اوست . بابت همین بارش های این چند روزه واقعا شکر گزار خدا هستیم .

وحید - مشهد

کاربر ويژه
به اعتقاد من دوستان به جای بحث های نابه جا دلایل بارشهای خوب این چند روزه رو بررسی کنند تا کنار یکدیگر به هم نفع برسونیم نه از هم دلگیر بشیم .

برف خوبه . همه هم دوست داریم برف بیاد ولی وقته شرایط اینطوریه خودتون رو با وضع موجود وفق بدید تا کمتر از این وضعیت اذیت بشین .

وحید - مشهد

کاربر ويژه
8974.png

آرش-مشهد

کاربر ويژه
اینجا یعنی بلوار دانشجو گاهی یک دونه از آسمان برف میاد . من که فکر کنم از صبح 8 میل اومده

ممنون ولی منطقه ما درسته از شدتش یکمی کاسته شده ولی هنوز منظم به همراه باد داره میاد. الان فکر کنم تمرکز بارش از مرکز شهر به طرف شرق هست. چون گلمکان و قوچان هم بارش ندارن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا