• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
[h=2]برای اولین بار در قوچان صورت گرفت اسکی روی برف در اتفاعات روستای سراب
برای اولین بار در تاریخ شهرستان باپیگیریهای شورای اسلامی شهر اسکی برروی برف در ارتفاعات سراب قوچان انجام گردید
این ورزش شاد مفرح باحضور جناب آقای مختارزاده ریاست محترم هییت اسکی استان
وباحضور برخی اعضای شورای اسلامی شهر و ورزشکارانی از استان وشهرستان انجام شد
لازم بذکر است در پایان اعضائ هییت اسکی با حضور در محل شورای اسلامی شهر رضایت خودرااز این سفراعلام وموقعیت مکانی این ورزش را مورد تایید قراردادند ریاست هیئت اسکی استان اظهار امیدواری کردند با توجه به قابلیتهای قوچان و پیگیریهای شورای شهر و مجموعه مدیران شهرستان بزودی شاهد راه اندازی پیست اسکی در این منطقه باشیم
ارتفاعات روستای سراب
21 اسفند 93 ،عکاس مصطفی عطاری
ey2gm3cjdt45pk7sejn9.jpg

uypknhuzziqz9ej7e648.jpg

z5r1s3r4708nb22miy9z.jpg

wih8lgrzba4yu2rds0hb.jpg

hh908pdwlqs5zoo4yvab.jpg

l7iigcy23hgdk3y5bxpg.jpg

8gxml9q193ki2nve398.jpg

avxur6c2cd1ou0ububjl.jpg

p27f3l31c3t6plchyzl.jpg

ku3w18bfqe0nhgh971d7.jpg

6s3i6q4i86vmbvv0wio.jpg

w3cn3km2ru24gcprjbe.jpg

89sxx4ua6qptutckg70l.jpg

i83e299yek1h9yd3rb4n.jpg

ca50x8h1e7tdxqii5kdy.jpg

wkr9rim0w54copudjzxl.jpg

سیبری

کاربر ويژه
وضع هوای لاله زار
هوای حاضر ساعت: ۱۶:۵۱
پیش بینی ۳ روز آینده

D_35_XL.png
۷° c
تگرگ

جهت باد: غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | دوشنبه ۲۵ اسفند

سرعت باد: ۵ متر بر ثانیه, ۱۸ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۴۵

دید افقی: ۹۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۱° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۱۲/۲۵ ۱۶:۲۱

golil

کاربر ويژه
من کمتریادم میاد که این موقع از سال ما یک بارندگی خوب نداشته باشیم همین که آخرین روزهای زمستون که میشه ما بارندگیهای خوبی در شهرمون داریم حالا چه برف یا بارون
در مورد بارندگی بجنورد هواشناسی استان خراسان شمالی بارش رو پیش بینی کرده بود
windy.jpg
abri-baresh.png

نيمه ابري تا ابري و وزش باد (گاهي نسبتاً شديد) و بتدريج در پاره اي نقاط بارش باران، ارتفاعات برف و مه صبحگاهي
بيشينه:۱۳
كمينه:۲

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خدايا اين ديدبان ها را از کجا فرستادي ايران؟!!!!

وضع هوای کاشمر

هوای حاضر ساعت: ۱۹:۲۲
پیش بینی ۳ روز آینده

N_33_XL.png
۱۳° c
رگبار برف

جهت باد: شرقی​
arrow1.gif
هوای حاضر | دوشنبه ۲۵ اسفند

سرعت باد: ۳ متر بر ثانیه, ۱۱ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۴۷

دید افقی: بیش از ۱۰ کیلومتر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۸° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۵° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۱۲/۲۵ ۱۹:۲۰

samann

کاربر ويژه
من با امير محسن عزيز صحبت کردم و از طرف همه قول دادم که اينجا محيطي صميمانه و عاري از هر گونه کدورت و کينه نسبت به دوستانمون باشه و البته خودمم اميدوارم بيشتر دوستان فعاليت کنند و علمشون را اينجا بالا ببرند و استفاده کننده صرف نباشند!!

سلام و درود بر دوستان
دو نکته رو عرض کنم
1_دوستان هویت اشخاص یک چیزه، منطقه ای که در اون زندگی می کنیم یک چیز، مثلا من شمال شرق نیستم!من یک شخص حقیقی هستم! اولا دوستان به این نکته توجه کنن
2_ در این مدت به قول هادی ، در نبود امیر محسن عزیز، یک تحلیل و پیش بینی 10روزه از دوستان دیده نمیشه. سعی کنید شما هم نظرتون را با توجه به معلوماتتون بگین، و هیچ زمان از اظهار نظر نترسید.

mrdn

New member
من به شخصه اطلاعاتم تو هواشناسي كمه ولي با تجربه اي كه دارم ميگم توفصل بهار خيلي پيشبيني ها دقيق نيستن چون ماهيت اغلب بارش ها همرفتي است به همين دليل از افزايش دما در اين موقع از سال خيلي نترسيد.اينم نظر شخصي من بود

samann

کاربر ويژه
به لحاظ اماری از ابتدای اسفند ماه تا الان باید در حدود 40تا بارش میداشتیم که 41تا اومده پس وضعیت شدیدا لب مرزی است.
همونطور که قبلا هم عرض کردم در حال حاضر در پر بارشترین ماههای سال در مشهدیم و هر گونه تغییر نامربوط در شاخصها وضعیت رو میتونه به سمت بارشهای زیر نرمال ببره
خوب پس اهمیت موضوع در خصوص بارشهای دو ماه اینده مشخص شد، حالا باید ببینیم وضعیت نقشه ها و معیارها و شاخصها به چه گونه است.

samann

کاربر ويژه
من به شخصه اطلاعاتم تو هواشناسي كمه ولي با تجربه اي كه دارم ميگم توفصل بهار خيلي پيشبيني ها دقيق نيستن چون ماهيت اغلب بارش ها همرفتي است به همين دليل از افزايش دما در اين موقع از سال خيلي نترسيد.اينم نظر شخصي من بود

ممنون دوست عزیز،

samann

کاربر ويژه
سامان جان نظرت درباره سامانه فردا و چهارشنبه چیه؟ به نظرت بارش خوبی داریم؟
ببخشید دیر جواب دادم. ارش جان به نظر میرسه فردا بارشکی داریم ، به هر حال الان مشهد از هر سیستمی یه بارشی دریافت میکنه اما نباید انتظار بارش خوب رو داشته باشیم

samann

کاربر ويژه
ببینید بهار رو باید به دو نیمه تقسیم کنید. نیمه اول تا اواسط اردیبهشت و نیمه دوم تا خرداد.
در نیمه اول بارشهای سیستمی وجود داره و ما در شمال شرق کاملا وابسته به اون بارشها هستیم. در نیمه دوم همونطور که فرمودین بارشها ماهیت همرفتی پیدا میکنه و بالطبع پیش بینیش سخت تر میشه

emadi1368

New member
جهت رشته کوه البرز بنظرم تاثیر خیلی زیادی روی بارشهای استان سمنان داره ارتفاعات استان سمنان پشت به باد قرار گرفته و بارش ارتفاعات سمنان خیلی کمتر از استانه تهرانه مثلا مجن که 285میلی متر در سال بیشتر نمی باره

eli93

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان
اقای هادی بیزحمت بگید استاد تشریف بیارن نبودشون تو این اخر سالی بدجوری ازار دهندس.
پیشاپیش اخرین چهارشنبه سال و عید نوروز رو به همه دوستان انجمن تبریک میگم و امیدوارم سال خیلی خوبی رو در این انجمن با حضور اساتید گرانقدر داشته باشیم ???

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا