• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seyyedalireza

مدیر موقت
مشهدی ها تبریک بارش سنگین برف در انتظار شماست تبریک میگییم و امیدوارم از خشکی هایی که شده کم بشه
به امید خدا
درسته کمی بالاتر از شما برف شدیده ولی انشالله یک سیستمی بیاد که روی سمنان عالی کار کنه انشالله تمهیداتی ريئس جمهور که خودش هم سمنانيه برای خشکسالی اونجا انجام بده

وحید - مشهد

کاربر ويژه
این هم جهت یادگاری تو تاپیک باشه از وضع هوای امشب 18 دی 93

6666_fedd4.png

felan123

New member
درسته کمی بالاتر از شما برف شدیده ولی انشالله یک سیستمی بیاد که روی سمنان عالی کار کنه انشالله تمهیداتی ريئس جمهور که خودش هم سمنانيه برای خشکسالی اونجا انجام بده
هر کاری که بکنه باز خشک میمونه این اقلیم هست مثل صحرا افریقا و تا اخر هم میمونه
با ماشین رفتیم یه سر چاشم برف تا 30 سانت رسیده بود کولاکی بود برای خوش جوری برف میومد جلو امد دیده نمیشد خدا چی بود شکرت امیدوارم جاهایی که باید بباره بباره چون اقلیم اونجا اینتوری هست نمیشه اتقاد داشت کویر 2 متر برف بیاد. بیاد هم بی کاربرد هست پس امیدوارم قوانین طبیعت سر جای خود قرار بگیرند و رحمت زیاد بشه
به امید خدا

felan123

New member
خیلی برام جالب هست اگه خدا بخواد تا 20 روز دیگه چیزی نیاد باید زمستون امسال رو برای سمنان تو تاریخ ثبت کرد اولین سالی که حتی 1 سانت هم برف نیموده با این سن ی که من دارم :خنده1::خنده1:
و اصلا هم ناراحت نیسم از ته دل

eli93

کاربر ويژه
دوستان در خصوص سامانه شنبه شب موجی که از جنوب میاد همراه با سرمای شمالی به نظر میرسه یه برف سنگینی در پیش خواهد بود تو اپدیت ها هم داره تقویت میشه نظرتون چیه؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان در خصوص سامانه شنبه شب موجی که از جنوب میاد همراه با سرمای شمالی به نظر میرسه یه برف سنگینی در پیش خواهد بود تو اپدیت ها هم داره تقویت میشه نظرتون چیه؟
سلام
به امید خدا فردا که تعطیل هست و من فرصت میکنم آپدیت میشه سایت منتهی در انجمن یک بررسی بر پیش بینی و تحلیل فایل پی دی اف آیا طوفان برف و یخبندان ایران را فرا میگیرد نیز هم خواهیم داشت!

امشب که تو ذهنم مرور میکردم من واسه این سامانه جبهه گاستی یعنی وزش بادهای سنگین و شدید رگبار و رعد وبرق بارش تگرگ و بارش شدید برف دز محورهای کوهستانی و برفگیر پیش بینی کرده بودم که فکر میکنم همه این وعده ها محقق شد.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود بر سید علیرضا

اپدیت امشب مدل اروپایی برای مشهد عالی و قابل تحسینه

12 سانت برف براتون پیش بینی کرده

پیشاپیش تبریک عرض می کنم
:شاد2:

f4u05myd11k4j8237h2y.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در خصوص محدوده high zonal wind و تاثیراتش بر منطقه جدید اقلیمی هم گفته بودم که شامل بخشهایی از شرق- شمال شرق ایران و کشور افغانستان میشد که با آپدیت جدید مدلها خدا رو شکر برای روز شنبه وعده داده شده.

eli93

کاربر ويژه

سلام
به امید خدا فردا که تعطیل هست و من فرصت میکنم آپدیت میشه سایت منتهی در انجمن یک بررسی بر پیش بینی و تحلیل فایل پی دی اف آیا طوفان برف و یخبندان ایران را فرا میگیرد نیز هم خواهیم داشت!

امشب که تو ذهنم مرور میکردم من واسه این سامانه جبهه گاستی یعنی وزش بادهای سنگین و شدید رگبار و رعد وبرق بارش تگرگ و بارش شدید برف دز محورهای کوهستانی و برفگیر پیش بینی کرده بودم که فکر میکنم همه این وعده ها محقق شد.
با سلام ایشالا که با خبرای خوب وبلاگتونو اپدیت کنید :گل:

tima ir

کاربر ويژه
گردنه تیوان

پیوست ها

• untitledttt.bmp
    513.5 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا