• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
همینجا مدل ها رو از لحاظ ضعف به ترتیب اعلام میکنم
1- جی اف اس حتا آپگریدش
2-ژاپن
3-ecmwf
4-مدل کانادا
5-نیرو دریایی خیلی از پیش بینی هاش دقیق بوده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جنوب شرق مشهد در محدوده سیدی بارش برف همینک
8957c736921bc4505aaf4e304695b551.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام صبح زمستونیتون بخیر و عید همگی مبارک
من هم یکی از علاقمندان هواشناسی و طرفدارای تحلیلهای آقای امیر محسن هستم که تو این چند سال و حتی با تغییر انجمن پیگیر تبادل اطلاعاتتون بودم ، البته تا بحال پستی نزاشته بودم
صحبت من با اون چند نفر از همشهریهای مشهدی هست که تو سایت کامنت گذاشتن و مدام پی آپدیت هستن و انتظار غیبگویی از ایشون دارن نه پیش بینی، اولا بر فرض مثال پیش بینی هم اشتباه باشه یا کامل نباشه، هر چند که تابحال اینطور نبوده، چه اتفاقی قراره بیوفته ، این مصلحتی بوده که اتفاق افتاده و حکمتش بر ما پوشیده است ثانیا متاسفانه خیلی از دوستان ، پیش بینی رو با غیبگویی اشتباه میگیرن ، این دو کلمه زمین تا آسمون باهم متفاوته، تا بحال شده مطالبی که ایشون میزارن با دقت بخونن، بارها دیدم و متوجه شدم که پاسخ خیلی از سوالات کاربران تو همون مطالب هست ولی زحمت خوندن به خودشون نمیدن، یا مثلا مطلب تیتر خورده پیش بینی تا ۱۰ روز آینده و هنوز ۵ روزش مونده ، انتظار بروز شدن دارن و علتش رو تغییر در باقی سایتهای خارجی میدونن، خب اگه شما دوست عزیز دسترسی به باقی سایتها دارید خب برید و همونا رو ببینید، زود هم آپدیت میشن
امیدوارم کمی حتی اندک تامل کنید و اجازه بدید باقی کاربران من جمله خودم ، حتی اگر خاموش هستیم و مطلبی نمیزاریم ، بتونیم از مطالب ارزشمند استفاده کنیم
باز هم بابت این مطالبی که گذاشتم از آقای ظهوریان و باقی دوستان عذر خواهی میکنم
سلام دوست عزیز

از درک بالا و لطف و محبت تون بینهایت سپاسگذارم.
حقیقتا در فایل پی دی اف اخیر همه چیز رو در مورد سامانه و نحوه فعالیتش و حتی الگوی شکلگیریش توضیح داده بودم ؛ و اینطور که مشخصه خیلی از عزیزان ؛ مطالب و جزییات رو مطالعه نمی کنند.

songing

کاربر ويژه
با سلام خدمت دوستان امیر خان این ابرهایی که از سمت جنوب غرب کشور به سمت مشهد میاد بارش دارد یانه

golil

کاربر ويژه
خدا رو صد هزار مرتبه شکر
انشاء الله همه جای خراسان بزرگ اینگونه سفید پوش شود

هادی...

New member
اما چرا باوجود بارش شدید برف دراردبیل بارش این شهر فقط 2.4 میلیمتر ثبت شد؟

زمانی که بارش به شکل برف هستش،این برف بر روی قیف بالای لوله باران سنجی جمع می شود که فردای آن روز آن برف را ذوب کرده و میزان بارش را بیان میکنن،اما زمانی که بارش برف بصورت خشک باشه و با باد شدید هم همراه بشه،برف کمتری نسبت به حالت واقعی در آن قیف جمع میشه چون باد اجازه جمع شدن برف در روی قیف رو نمیده و پخش میکنه،لوله باران سنجی هم به حدی تنگ هست که برف مخصوصا درهنگام کولاک نمیتونه از اون وارد لوله بشه،البته اگر برف آبکی باشه به علت سنگینی میتونه در بالای قیف جمع بشه و باد نمیتونه همه اون رو پخش کنه،اما اتفاقی که دیروز نه تنها دراردبیل بلکه در نمین وفرودگاه اردبیل هم رخ داده به همین علت است که اولا برف خشک بوده و ثانیا با باد شدیدی هم همراه شده و این باد برف بالای قیف رو پخش کرده،بطوری که بارش اردبیل فقط 2.4،فرودگاه 1.3 ونمین 0.9 میلیمتر ثبت شد در حالی که ارتفاع برف بالای 15 سانتیمتر هستش،اما در غرب استان مثل سرعین و نیر چون سرعت وزش باد پایین تر بوده میزان بارش نیر14.2 و سرعین 18.2 میلیمتر ثبت گردید،نظر خوده منم اینه که بارش واقعی اردبیل 10تا15 میلیمتر بوده.
البته اداره هواشناسی اردبیل در کم اعلام کردن بارش تقصیری نداره.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام دوستان ، صبح جمعه برفي-باروني تون بخير

ميلاد پيامبر اكرم (ص) رو خدمت دوستان تبريك عرض ميكنم :گل:
هم شب شهادت پيامبر (ص) مشهد هواي باروني داشت و هم شب ميلادشون

خدا رو شكر هوا بقدري سرد شده كه لحظاتي پيش در غرب مشهد برف خالص با شدت خوبي ميباريد كه البته الان شدتش كم شده!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان آپدیت نقشه ها بسیار عالی بنظر میرسه

هم برای شمال شرق مشهد هم برای جنوب غرب و هم برای سواحل دریای کاسپین

eli93

کاربر ويژه
سلام صبح زیبایی زمستونیت بخیر و خوشی
تبریک به دوستانی که تو شهرشون شاهد نعمت زیبای خدا بودند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا