• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حاج محسن خیلی از کاربران وب سایت هوای مشهد رو علیرغم میل باطنی من تو وبلاگ به اینجا دعوت کردن و میدونم خیلی از این دوستان در حال مشاهده این پست من هستند.
و بعضا بنده رو بخاطر فعالیت در اینجا بجای وبلاگ مورد سرزنش قرار دادند.

فکر میکنم حالا دقیقا دلیل آپدیت نکردن منو فهمیده باشن.
اینو هم بگم بعضی از این دوستان بصورت خصوصی و علنی مطالب ناشایستی رو خطاب به بنده ارسال کردند که از این پس من هم همانند اداره کل هواشناسی ایران و خراسان رضوی در صورت آپدیت جدید، بخش نظرات وبم رو کلا غیر فعال خواهم کرد.
بعضی از ما مردمی هستیم که .......

eli93

کاربر ويژه
حاج محسن خیلی از کاربران وب سایت هوای مشهد رو علیرغم میل باطنی من تو وبلاگ به اینجا دعوت کردن و میدونم خیلی از این دوستان در حال مشاهده این پست من هستند.

اینو هم بگم بعضی از این دوستان بصورت خصوصی و علنی مطالب ناشایستی رو خطاب به بنده ارسال کردند که از این پس من هم همانند اداره کل هواشناسی ایران و خراسان رضوی در صورت آپدیت جدید، بخش نظرات وبم رو کلا غیر فعال خواهم کرد.

کاملا موافقم با نظرتون و البته متاسف
امروز داشتم نظرات وبلاگ اذربایجان رو میخوندم واقعا جای تاسف داشت
واقعا نمیدونم بعضیا توقع میزان دقیق نشستن برف رو زمین رو از مدیر وبلاگ دارند و خدا نکنه که محقق نشه دیگه تمومه .... !

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
d992fd724a1a4d269223bdd6825a3f2d.jpg
دانشگاه آزاد قوچان -شرق

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
یکی از نویسندگان این سایت با نام ایرج بنده حقیر هستم.

منم واقعا متاستفم که انتظار دارند بنده و همکارانم در این سایت میزان دقیق بارش را اعلام کنیم .

تازه بخاطر اتفاقی که هنوز نیفتاده دارن ما رو محکوم می کنند.

و به ما توهین و فحاشی می کنند.

به هر حال خداوند اینان را به راه راست هدایت نماید

کاملا موافقم با نظرتون و البته متاسف
امروز داشتم نظرات وبلاگ اذربایجان رو میخوندم واقعا جای تاسف داشت
واقعا نمیدونم بعضیا توقع میزان دقیق نشستن برف رو زمین رو از مدیر وبلاگ دارند و خدا نکنه که محقق نشه دیگه تمومه .... !

امیر جان یک پیشنهاد به نظرم به جز بچه های قدیمی و کسایی که از پرشین تولز به خاطر اون اتفاقات از اونجا مهاجرت کردن جواب کسی رو ندید تا خودشون از همون راهی که اومدن برگردن.

arash-barfi

New member
سلام دوستان عزیز صبح زمستونیتون بخیر خدارو شکر بارون خوبی اینجا تو منطقه صیاد میباره البته با کمی برف آبکی همراه هست امیدوارم بارشهای پیش رو بیشتر از انتظار باشه و همه از دیدن برف شاد بشیم

entezar59

New member
حاج محسن خیلی از کاربران وب سایت هوای مشهد رو علیرغم میل باطنی من تو وبلاگ به اینجا دعوت کردن و میدونم خیلی از این دوستان در حال مشاهده این پست من هستند. و بعضا بنده رو بخاطر فعالیت در اینجا بجای وبلاگ مورد سرزنش قرار دادند. فکر میکنم حالا دقیقا دلیل آپدیت نکردن منو فهمیده باشن. اینو هم بگم بعضی از این دوستان بصورت خصوصی و علنی مطالب ناشایستی رو خطاب به بنده ارسال کردند که از این پس من هم همانند اداره کل هواشناسی ایران و خراسان رضوی در صورت آپدیت جدید، بخش نظرات وبم رو کلا غیر فعال خواهم کرد. بعضی از ما مردمی هستیم که .......
حرف هست و می گذرد. به قول روانشناسان این نیز می گذرد. همیشه انسان های عجول و ناسپاس هستند و خواهند بود. و هستند افرادی که هنوز فرهنگ فضای مجازی را ندارند. من به چشم خود دیدم که چقدر پیش بینی های امسالتان درست بود. از درد و دلهای یک پیک موتوری که از شما تشکر می کرد تا کشاورزی که می گفت به خاطر پیش بینی های شما از ضرر 200 میلیونی نجات پیدا کردم. امیر محسن جان همیشه افراد ناسپاس از اول خلقت بوده اند یاد حضرت محمد (صلی الله علیه و اله و سلم) افتادم که سنگ را به ساق پایش می زدند تا بیشتر دردش بگیرد. اما حال آن افراد کجا هستند و پیامبر ما کجا هستند. همه ما دوستت داریم یک کلام والسلام

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
خوب خدا را شکر از ديشب تا همين الان باران خوبي در مشهد ميباره فقط ظاهرن سمت فرودگاه زياد خبر خاصي نبوده که تا 3:30 فقط 0.1 ميلي متر ثبت کرده!!!

سیبری

کاربر ويژه
این قوچان چیست که عالم همه دیوانه اوست
این چه شهری است که دلها همه پروانه اوست

خدا رو هزار مرتبه شکر قوچان برف خوبی بارید

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
برف در فرودگاه هم آغاز شد

[h=4]Current weather observation
The report was made 17 minutes ago, at 04:30 UTC
Wind 10 kt from the East/Southeast
Temperature 2°C
Humidity 93%
Pressure 1022 hPa
Visibility: 2000 m
Overcast at a height of 500 ft
snow grains and mist

وضع هوای مشهد

هوای حاضر ساعت: ۰۸:۱۰
پیش بینی ۳ روز آینده

D_34_XL.png
۲° c
بارش برف

جهت باد: شرقی​
arrow1.gif
هوای حاضر | جمعه ۱۹ دی

سرعت باد: ۵ متر بر ثانیه, ۱۸ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۹۳

دید افقی: ۲۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۲۲° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۳° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۱۰/۱۹ ۰۸:۰۰

Ahmad7777

New member
قوچان امروز صبح

ea98dzzn4k1ro37nkaz.jpg

واااای خدااااااا.
آدم باورش نمیشه که این شهر فقط 80 کیلومتر با مشهد فاصله داره.
واقعا تبریک مبگم به آقا محسن عزیز بابت برف بسیار سنگین قوچان.شهری که به تنهایی پرچم خراسان رو بالا نگه داشته.
:گل::گل:

Ahmad7777

New member
حرف هست و می گذرد. به قول روانشناسان این نیز می گذرد. همیشه انسان های عجول و ناسپاس هستند و خواهند بود. و هستند افرادی که هنوز فرهنگ فضای مجازی را ندارند. من به چشم خود دیدم که چقدر پیش بینی های امسالتان درست بود. از درد و دلهای یک پیک موتوری که از شما تشکر می کرد تا کشاورزی که می گفت به خاطر پیش بینی های شما از ضرر 200 میلیونی نجات پیدا کردم. امیر محسن جان همیشه افراد ناسپاس از اول خلقت بوده اند یاد حضرت محمد (صلی الله علیه و اله و سلم) افتادم که سنگ را به ساق پایش می زدند تا بیشتر دردش بگیرد. اما حال آن افراد کجا هستند و پیامبر ما کجا هستند. همه ما دوستت داریم یک کلام والسلام

من خودم فقط و فقط به لطف استاد امیرمحسن ظهوریان بوده که توی فامیل و دوستان و آشنایان لقب آقای هواشناس دادند.خدا کنه روزی برسه بتونم زحمات آقا امیرمحسن رو جبران کنم.:گل::گل:

sareb

New member
سلام صبح زمستونیتون بخیر و عید همگی مبارک
من هم یکی از علاقمندان هواشناسی و طرفدارای تحلیلهای آقای امیر محسن هستم که تو این چند سال و حتی با تغییر انجمن پیگیر تبادل اطلاعاتتون بودم ، البته تا بحال پستی نزاشته بودم
صحبت من با اون چند نفر از همشهریهای مشهدی هست که تو سایت کامنت گذاشتن و مدام پی آپدیت هستن و انتظار غیبگویی از ایشون دارن نه پیش بینی، اولا بر فرض مثال پیش بینی هم اشتباه باشه یا کامل نباشه، هر چند که تابحال اینطور نبوده، چه اتفاقی قراره بیوفته ، این مصلحتی بوده که اتفاق افتاده و حکمتش بر ما پوشیده است ثانیا متاسفانه خیلی از دوستان ، پیش بینی رو با غیبگویی اشتباه میگیرن ، این دو کلمه زمین تا آسمون باهم متفاوته، تا بحال شده مطالبی که ایشون میزارن با دقت بخونن، بارها دیدم و متوجه شدم که پاسخ خیلی از سوالات کاربران تو همون مطالب هست ولی زحمت خوندن به خودشون نمیدن، یا مثلا مطلب تیتر خورده پیش بینی تا ۱۰ روز آینده و هنوز ۵ روزش مونده ، انتظار بروز شدن دارن و علتش رو تغییر در باقی سایتهای خارجی میدونن، خب اگه شما دوست عزیز دسترسی به باقی سایتها دارید خب برید و همونا رو ببینید، زود هم آپدیت میشن
امیدوارم کمی حتی اندک تامل کنید و اجازه بدید باقی کاربران من جمله خودم ، حتی اگر خاموش هستیم و مطلبی نمیزاریم ، بتونیم از مطالب ارزشمند استفاده کنیم
باز هم بابت این مطالبی که گذاشتم از آقای ظهوریان و باقی دوستان عذر خواهی میکنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا