قابلی نداشت امیر کوروش عزیزسامان جان مقاله عالى بود چيزى كه متوجه شدم اين بود mjo مهمتر از انسو
همزمانى فاز منفى mjo با النينو باعث افزايش صعود بخار آب و هواى نمناك خليج پارس و درياى سرخ به سمت ايران
:گل:
درود بر استاد عزيزم اميرمحسن گل
عرض شود كه به نظر من اين نقشه هايى كه گذاشتيد ارتباط توزيع فشار منطقه با منفى شدن نوسان بسيار مهم mjo را نشان مى دهند
بدين سان كه حال كه mjo در شرف منفى شدن است به موازات اين تغيير در اوضاع فشار و رطوبت اقيانوس آرام و هند انتظار مى رود فشار درياى سرخ كمتر از نرمال شود و همگرايى خوبى بين اين دريا با كشور پديدار شود
از طرفى فاز مثبت شاخص PDO ، PEP ، EWRUSS و scand و منفى شدن تدريجى شاخص PNA و حاكم شدن فاز بسيار ضعيف النينو از نوع مودوكى
ميشه به آماده شدن بستر براى نفوذ ناوه هاى عميق پر انرژى به كشور اميدوار بود البته اين سامانه ها ممكن است در ابتدا بيشتر براى دو سوم جنوبى كشور فعال باشند ولى رفته رفته اوضاع بارشى نيمه شمالى نيز بهبود مى يابد
بنده حقير فكر مى كنم دما نيز رفته رفته متناسب با فصل گردد و حتى احتمال وقوع انومالى منفى دمايى نيز مى رود .
با عنايت به منفى شدن mjo و فعال شدن GWO و دگرگونى در اوضاع گردش 500 hp و با عنايت به آخرين وضعيت جت استريم قطبى ديد مثبتى به ادامه زمستان دارم با اين حال بارشهاى مناسب آينده نبايد سبب فراموش كردن اوضاع بحرانى كشور در اثر خشكسالى هاى چند ساله اخير شود .
سلام
لطفا در مورد این نقشه هایی که برای روزهای آینده تهیه کردم صحبت کنید:
بسیار مهم میباشد این پست:
استاد اين مدل رنگ ها را برعكس زده بايستى OLR منفى را با رنگ بنفش و OLR مثبت را با رنگ نارنجى نشون ميداد
اين نقشه ها ميگن OLR هنگام فاز منفى MJO كم ميشه و شرايط براى نفوذ سيكلونهاى بارشى و سرما به كشور فراهم ميشه البته اين پاسخ خيلى ساده بود و من ميدونم مسلما شما هدف و منظور مهمترى از طرح اين مسئله داريد .
۱۱° c رگبار باران جهت باد: غربی |
سرعت باد: ۳ متر بر ثانیه, ۱۰ کیلومتر بر ساعت نم نسبی: % ۴۳ دید افقی: بیش از ۱۰ کیلومتر بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۸° c کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۱° c |
|