• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
image00004.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بهبود آپدیت ها هم به فاز mjo بر می گرده...شاخصی که در اقیانوس هند و همین جنب کشور ماست!اثر النینو با سرعت نور هم از شرق آرام راه بیفته تا امشب به ایران نمی رسید که بارش ها خوب شد!و نکته بعد بر همه مبرهنه این نقشه ها به هیچ وجه تا این حد قابل استناد نیس که تغییر رنگش ما رو خوشحال کنه...کاش تحلیل های ما از روی نقشه های خام صورت بگیره...
سلام علی جان
ایتالیایی ها که زحمت تجمیع اطلاعات آنومالی تراز 500 رو برای شناسایی همبستگی mjo و انسو کشیده اند سه تا پنل مجزا رو برای تمام ماهها در نظر گرفته اند و برای ماه فوریه هم دقیقن همینطور:
1-انسو مثبت و mjo فاز 2
2-انسو منفی و mjo فاز 2
3-انسو خنثی و mjo فاز 2

خیلی بصورت مشخص بگم پنل شماره 1 برای ماه فوریه غیر فعال و خاموش هست ولی پنل 2 و 3 واسش آنومالی تعریف شده ؛و پنل شماره 2 که بیانگر انسو منفی و فاز 2 mjo هست تشدید کننده آنومالی کاهش ارتفاع در تراز 500 میلی بار بر روی کل منطقه ما هست!
من به شخصه مشاهدات هادی عزیز رو بصورت انفرادی مد نظر قرار دادم و به صراحت فرضیه ای که ایشون مطرح میکنه رو تایید میکنم.
اینجا در واقع یک استثنا وجود داره و اونهم این هست که مجردی اینکه دمای آب نینو 3.4 نرخ صعودی پیدا میکنه بر روند و عمق کاهش دما و حتی بارش تاثیر نا مطلوب میذاره.
بقول دکتر بهروز عزیز:

هادی خیلی خوبه که این ها به صورت تجربی برات اثبات شده / این اطلاعات بومی خیلی ارزش داره/ و تو مقالات خارجی نیومده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
1 Ramsar (Iran)51.7 mm
2 Anzali (Iran)21.1 mm
3 Yasoge (Iran)17.0 mm
4 Abadan (Iran)11.9 mm
5 Torbat-Heydarieh (Iran)9.2 mm
6 Shiraz (Iran)9.0 mm
7 Noshahr (Iran)8.2 mm
8 Kerman (Iran)7.4 mm
9 Gach Saran Du Gunbadan (Iran)7.0 mm
10 Rasht (Iran)6.0 mm
11 Safi-Abad Dezful (Iran)5.0 mm
12 Sarakhs (Iran)5.0 mm
13 Bojnourd (Iran)4.8 mm
14 Nehbandan (Iran)4.5 mm
15 Baft (Iran)3.5 mm
16 Ghuchan (Iran)3.3 mm
17 Gharakhil (Iran)3.2 mm
18 Zabol (Iran)3.0 mm
19 Semnan (Iran)2.7 mm
20 Mashhad (Iran)2.6 mm
21 Masjed-Soleyman (Iran)2.3 mm
22 Shahrud (Iran)2.1 mm
23 Sabzevar (Iran)2.0 mm
24 Ahwaz (Iran)1.0 mm
25 Bam (Iran)1.0 mm
26 Kashmar (Iran)0.8 mm
27 Tehran-Mehrabad (Iran)0.8 mm
28 Babulsar (Iran)0.5 mm
29 Omidieh (Iran)0.5 mm
30 Ilam (Iran)0.4 mm
31 Fasa (Iran)0.1 mm
32 Hamedan (Iran)0.1 mm
24 hours amount precipitation. 02/19/2015 at 18:00 UTC
(70 of 70 stations)

ali.doosti

کاربر ويژه
نروژ تا دوشنبه حدود 50 م.م برای ما زده...بعد از اون هم یه سیستم دیگه هست...خداروشکر اگر بباره خیلی عالی میشه...هفته رویایی در پیش داریم .. آپ امشب بهترین آپدیت ecm برای ما بود.:)بارش تهران کاهش یافت ولی سرماروبیشتر کرد...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

سلام علی جان
ایتالیایی ها که زحمت تجمیع اطلاعات آنومالی تراز 500 رو برای شناسایی همبستگی mjo و انسو کشیده اند سه تا پنل مجزا رو برای تمام ماهها در نظر گرفته اند و برای ماه فوریه هم دقیقن همینطور:
1-انسو مثبت و mjo فاز 2
2-انسو منفی و mjo فاز 2
3-انسو خنثی و mjo فاز 2

خیلی بصورت مشخص بگم پنل شماره 1 برای ماه فوریه غیر فعال و خاموش هست ولی پنل 2 و 3 واسش آنومالی تعریف شده ؛و پنل شماره 2 که بیانگر انسو منفی و فاز 2 mjo هست تشدید کننده آنومالی کاهش ارتفاع در تراز 500 میلی بار بر روی کل منطقه ما هست!
من به شخصه مشاهدات هادی عزیز رو بصورت انفرادی مد نظر قرار دادم و به صراحت فرضیه ای که ایشون مطرح میکنه رو تایید میکنم.
اینجا در واقع یک استثنا وجود داره و اونهم این هست که مجردی اینکه دمای آب نینو 3.4 نرخ صعودی پیدا میکنه بر روند و عمق کاهش دما و حتی بارش تاثیر نا مطلوب میذاره.
بقول دکتر بهروز عزیز:

هادی خیلی خوبه که این ها به صورت تجربی برات اثبات شده / این اطلاعات بومی خیلی ارزش داره/ و تو مقالات خارجی نیومده

01w4w6i85n34ii8p6un.png

qbhje570dtcivwyutnw.png

ساعت 22:30 دقیقه امشب

szm9trladbure2hqaf.jpg

samann

کاربر ويژه
من فکر میکنم که واسه همه اثبات شده که حرف من در مورد نوسان قطبی و نوسان اطلس شمالی درست بود. و واسه خیلی ها هم ثابت و مبرهنه که فاز خنثی انسو به نفع ما نیست.
حالا میدونی مشکل چیه ؟ مشکل اینه که اگه بخوای یه مطلب اشتباهو ترویج بدی از هر کار و حرفی دریغ نمیکنی.
میدونین پیچوندن حرف خیلی راحته
این دو جمله رو دقت کنین
بخشش، لازم نیست اعدامش کنید
بخشش لازم نیست، اعدامش کنید
دو جمله هست که زمین تا اسمون فرق میکنه
قضیه سردمداران طرفداران فاز خنثی انسو هم همینه.
اگه شما تجربه دارید ما هم تجربه کردیم و بررسی کردیم
کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد.
از لحاظ من که چندین مقاله هم منتشر شده و خیلی از من و افراد این فروم متخصص ترن mjo بر عرض جغرافیایی مشهد تاثیر نداره.
کلا زیر سوال بردن هیچ کاری نداره.

samann

کاربر ويژه
واسه من یک نقشه رنگ شده میذارن و از روی اون میگن اره بهتر شد اره بدتر شد.
اخه چند بار در طول سال باید این نقشه همه رو سر کار بذاره تا قبول کنید اینها فقط خروجی از یک نرم افزاره که تازه ورودیهاش هم اطلاعات ایستگاههای ایرانه که توی ثبت امار بارش مشکل دارن چه برسه به فرستادن اطلاعات فشار و رطوبت و ......

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من فکر میکنم که واسه همه اثبات شده که حرف من در مورد نوسان قطبی و نوسان اطلس شمالی درست بود. و واسه خیلی ها هم ثابت و مبرهنه که فاز خنثی انسو به نفع ما نیست.
حالا میدونی مشکل چیه ؟ مشکل اینه که اگه بخوای یه مطلب اشتباهو ترویج بدی از هر کار و حرفی دریغ نمیکنی.
میدونین پیچوندن حرف خیلی راحته
این دو جمله رو دقت کنین
بخشش، لازم نیست اعدامش کنید
بخشش لازم نیست، اعدامش کنید
دو جمله هست که زیمن تا اسمون فرق میکنه
قضیه سردمداران طرفداران فاز خنثی انسو هم همینه.
اگه شما تجربه دارید ما هم تجربه کردیم و بررسی کردیم
کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد.
از لحاظ من که چندین مقاله هم منتشر شده و خیلی از من و افراد این فروم متخصص ترن mjo بر عرض جغرافیایی مشهد تاثیر نداره.
کلا زیر سوال بردن هیچ کاری نداره.

سامان جان

من به هادی عزیز هم گفتم و به شما دوست عزیزم هم میگم اینقدر قضیه رو سخت نکنید و بخدا این چیزا اصلا ارزش نداره.
از بودن در کنار هم لذت ببرید ،و تو این روزهای خوب شاد باشید
اصلا فرضیه هادی درست و یا همینطور فرضیه ای که شما ارائه میکنید ، خوب این وسط قرار هست به شما ، ایشون و یا بنده جام ژولریمه رو بدن؟!!!!

samann

کاربر ويژه
حالا جالبتر از همه اینها اینه. من همیشه گفتم طرفدار فاز مثبت سه شاخص Ao-enso-nao هستم و بهترین شرایط مشهد در این حالت رخ میده و حالا به من بگید که این شاخها الان چه جورین؟ منفین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا