• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamid reza65

New member
فک میکنم سال 83 بود که نزدیک 4شنبه سوری همچین هوایی داشتیم.بعد یکی دو روز بارون باریدن برف با رعد و برق شروع شد.دمای بارش هم 1 یا 0 بود و برف خوبی نشست

محمد بجنورد

کاربر ويژه
هوی رین به معنای واقعی هم اکنون در هاشمیه..خدایا شکرت.. شکرت..شکرت
برف خوبی واسه بجنورد پیش بینی شده.. حالا که من بجنورد نیستم نامرد میخواد سنگ تموم بذاره..:خنده1:

Amir-Hossein

کاربر ويژه
ینی غرب مشهد بیش از یک ساعته داره سیل میباره...!!!!!!!!!
باور کنید از صبح 20 میلیمتر بارون اومده اینجا ، فرودگاه و خدا میدونه چقد اومده !

Sent from my WT19i using Tapatalk

Ahmad7777

New member
یعنی داره سیل میاد هاااا.هر کی الان خوابه سنگین ترین بارون تو زمستون رو در چندسال اخیر از دست داد.خیلی شدیده.تو بزرگراه نزدیک 5 سانت آب جمع شده.:گل::گل:

وحید - مشهد

کاربر ويژه
من الان از 4راه ابوطالب تا دانشجو امدم بارش در برخی جاها بسیار شدید بود والبته رگباری و خیابان ها پر آب الان هم خدا رو شکر خوب میباره .

سیدمهدی

New member
خب همه جای مشهد بارش سنگین بارون داره میاد خداروشکر امیدوارم فرودگاه هم بباره که یه امار مشتی ثبت بشه
ضمنا تو این سایتهای هواشناسی هیچ کدوم برای امشب بارش سنگین پیش بینی کرده بودن؟
اگه پیش بینی نکرده بودن پس معلومه دوروز دیگه هم باید غافلگیر بشیم

Amir-Hossein

کاربر ويژه
یعنی داره سیل میاد هاااا.هر کی الان خوابه سنگین ترین بارون تو زمستون رو در چندسال اخیر از دست داد.خیلی شدیده.تو بزرگراه نزدیک 5 سانت آب جمع شده.:گل::گل:

خوشم میاد اونقد رطوبت و ضخامت ابرا زیاده که مثل مرد داره میباره ، با همون شدت اولیه ، حتی یه لحظه هم صدای شرشر بارون کم نمیشه!!!
خداییش تو زمستون همچین بارونی ندیده بودم!

Sent from my WT19i using Tapatalk

Ahmad7777

New member
جوری که ابرها یکدست قرمز شدند بنظرم تا 4 یا 5 صبح به شدت میباره.واقعا خدایا شکرت.
فورکا پیش بینی کرده بود ولی نه به این شدت.خدا کنه یکشنبه دوشنبه هم مثل امشب غافلگیر بشیم.
:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا