• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ahmad7777

New member
اینجا هم برف قطع شده ولی امیددارم که دوباره شروع میشه.
باد شدیدی هم میوزه و سوز بدی داره.
از هادی آقا هم معذرت میخوام اگه باعث ناراحتیش شدم.هادی جان بزار رو حساب ناراحتیم به علت کم باریدن برف.شرمنده هادی جان.

به امید روزهای پربارش.البته خدارا شاکرم به خاطر این 8 روز بارندگی متوالی که شاید تو چند سال اخیر واسه مشهد بی سابقه بود.
شب بخیراساتید و دوستان عزیز.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
1 Pars Abad Moghan (Iran)31.1 mm
2 Birjand (Iran)21.0 mm
3 Rasht (Iran)18.0 mm
4 Sarakhs (Iran)17.2 mm
5 Zahedan (Iran)16.0 mm
6 Anzali (Iran)16.0 mm
7 Omidieh (Iran)15.0 mm
8 Ghuchan (Iran)12.8 mm
9 Ahwaz (Iran)12.0 mm
10 Gach Saran Du Gunbadan (Iran)11.0 mm
11 Safi-Abad Dezful (Iran)11.0 mm
12 Ardebil (Iran)10.7 mm
13 Nehbandan (Iran)10.0 mm
14 Bushehr (Iran)9.2 mm
15 Sabzevar (Iran)8.4 mm
16 Ahar (Iran)8.0 mm
17 Torbat-Heydarieh (Iran)8.0 mm
18 Kashmar (Iran)6.5 mm
19 Bam (Iran)6.0 mm
20 Abadan (Iran)5.2 mm
21 Masjed-Soleyman (Iran)5.0 mm
22 Ferdous (Iran)4.7 mm
23 Noshahr (Iran)4.6 mm
24 Bojnourd (Iran)4.3 mm
25 Mashhad (Iran)4.3 mm
26 Ilam (Iran)4.0 mm
27 Khor (Iran)2.2 mm
28 Tabas (Iran)2.0 mm
29 Yasoge (Iran)2.0 mm
30 Sarab (Iran)1.2 mm
31 Kermanshah (Iran)1.0 mm
24 hours amount precipitation. 02/22/2015 at 18:00 UTC
(70 of 70 stations)

اس سی ام خیلی خوب این دو روز پیشبینی کرد و معلونم شد چرا از دیروز بارش و خیلی کم کرد.امیر جان نیرو دریایی هم واسه اینببرف خوب پیشبینی نکرد..

سیدمهدی

New member
یکشنبه هفته پیش مشهد فراتر از انتظار بود ولی امروز کمتر از انتظار همچنین بجنورد هم کمتر از انتظار بارید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اس سی ام خیلی خوب این دو روز پیشبینی کرد و معلونم شد چرا از دیروز بارش و خیلی کم کرد.امیر جان نیرو دریایی هم واسه اینببرف خوب پیشبینی نکرد..

ببین محمد رضا جان

مدل ecmwf - هواشناسی کانادا و نیروی دریایی و حتی همین جی اف اس مورد علاقه تون هم در آپدیت جدید شون هنوز خوب دارن واسه مشهد میزنند والا خودتون ببینید ایراد کار از کجاست!!!!!

9jgorl4e98ovenq4lypn.png

lk3lrxu74pz3d43engzc.png

7nvi16big5rtdlaio45f.png

eipo3zruy1wp6o8n94se.png

hamed2148

کاربر ويژه
همین ک تو این چند روز خوب بارید خدا رو شکر۰۰۰
بنظرم مشهد تا بهار یک بار ک شده بارش نسبتا خوب برف داره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تصویر IR ماهواره ای ساعت 18:00 UTC حدود 40 دقیقه پیش:

zkbno3smgi0dn67fyt.jpg

تصویر ماهواره ای ابرهای قابل بارش دقیقا در همون بازه زمانی:

4ej7ho3v4c5sk1hjejc.jpg

آیا با توجه به پیش بینی 4 مدل ظاهرا معتبر هواشناسی و آخرین تصاویر ماهواره ای در مشهد با پدیده بارش مواجه خواهیم بود !!!!!

الله و علم

از من یک نفر کاری ساخته نیست، انشاء الله که خدا بخواد بارش رخ میده ، منتهی شرط داره باید ازش با تمام وجود طلب کنید!!

samann

کاربر ويژه
صبح دوستم بهم گفت بریم برف بازی
گفتم مگه برف اومده؟!
میگه نه،
مگه قدیما که خاله بازی می کردیم؟ خاله بود؟!!
یه جوری قانع شدم که از صبح تا الان داریم برف بازی می کنیم.
خیلی هم خوش گذشته

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

zkbno3smgi0dn67fyt.jpg

4ej7ho3v4c5sk1hjejc.jpg

آیا با توجه به پیش بینی 4 مدل ظاهرا معتبر هواشناسی و آخرین تصاویر ماهواره ای در مشهد با پدیده بارش مواجه خواهیم بود !!!!!

الله و علم

از من یک نفر کاری ساخته نیست، انشاء الله که خدا بخواد بارش رخ میده ، منتهی شرط داره باید ازش با تمام وجود طلب کنید!!

در تصویر دوم پوشش برف زاگرس و شمال غرب- البرزی غربی و مرکزی و در انتها درکشور ترکیه هم به رنگ سپید کم رنگ مشخصه!

zkbno3smgi0dn67fyt.jpg

4ej7ho3v4c5sk1hjejc.jpg

الله و علم

معلومه که امیر جان نه از دسته شما و نه از دست بقیه کاری ساخته نیست و شما به خاطر اشرافت به نقشه ها و مدلها پیشبینی ارایه میدی و از خوتون پیشبینی نمیکنی واقعا اونایی که میان و شما را باز خواست میکنن واسه نیومدن برف یا بارون متاسفانه هیچ اطلاعی از هوا و علم هواشناسی ندارن..

samann

کاربر ويژه

zkbno3smgi0dn67fyt.jpg

4ej7ho3v4c5sk1hjejc.jpg

الله و علم

سیستم عجیبی بود محسن جان.
سیستم ماله همه بود . اسفراین - قوچان- مشهد-سمنان شاهرود-گناباد- تربت- سرخس و همه و همه
از اون سیستمهایی نبود که مختص مشهده!!!
یاد سال 90 و همینطور 91 بخیر. سیستمهایی می آمد که فقط مختص مشهد بود و مشهدو از برف میترکوند

samann

کاربر ويژه
سیستم عجیبی بود محسن جان.
سیستم ماله همه بود . اسفراین - قوچان- مشهد-سمنان شاهرود-گناباد- تربت- سرخس و همه و همه
از اون سیستمهایی نبود که مختص مشهده!!!
یاد سال 90 و همینطور 91 بخیر. سیستمهایی می آمد که فقط مختص مشهد بود و مشهدو از برف میترکوند
شایدم ما داریم اشتباه میکنیم و این سیستم میخواد غافلگیر کنه ما رو
من واسه امروز فک میکردم جریانات خزری غالب میشه و مشهد با شمالی شدن جریانات رطوبتش از اونجا تامین میشه اما جریانات غربی -شرفی نشد .... و جالبه جنوب غربی شمال شرقی هم نیست چون با توجه به بارش برف شیراز، مشهد باید با فاصله زمانی مثلا فردا صبح برف داشته باشه؟ آیا من دارم اشتباه میکنم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با این الگوی توزیع فشار و ارتفاع ژئوپتانسیل امکان وزش باد جنوب شرق سو در طول روزی که سپری شد و تا زمان آپدیت 18:00 یو تی سی تحت هیچ عنوان وجود نداشته و نخواهد داشت و آیه وحی منزل هم نیست که مشهد فقط با وزش باد جنوب شرق سو بارش داشته باشه :

ساعت 18:00 یو تی سی امشب

ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار- الگوی توزیع فشار سطح دریا - وزش باد در 2 متری سطح زمین و پوشش ابرهای قابل بارش :

nuhxe02jpgr6tu9sy3kb.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا