• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خاطرات شیرین ادمین شدن!!!!!

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خب دوستان روال این تاپیکو رو اول بگم چه جوری هست :نیش:

طبق طرح جالب علی عزیز ادمین پرشور انجمن یه طرحی قراره تو انجمن اجرا شه :شاد: :شاد:
طرح ادمین سه روزه

هر عزیزی که این تجربه رو کسب کرد بیاد اینجا عکس یادگاری بزاره با خاطراتش

• خب اولین ادمین خودم بودم به مدت دوساعت:نیش: خوش گذشت.

• دومین ادمین جولیا بود.

خب البته این دوتا صرفا شوخی و خنده و از باحالی و شوخ طبعی علی ناشی شدن :giggle:

ترتیب افرادی که در طی طرح 3روزه ادمین شدن

1. مریم (maryam)
  2. حمید(cube)
  3. ملیکا (melika)
  4. امید(omid2248)
  5. سمیه(nethunter)
  6. محمد(آبی دل)
  7. آیدا (سنجاقی)
  8. الهام (eliza)
  9. شهلا(shika hime )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

این تست صرفا جهت ابراز وجود در زمینه ادمین بودم هست و ارزش دیگری نداره
درست واستا بینم دهه :نیش: میزمت ها من ادمینم ها :نیش:

آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
این تست صرفا جهت ابراز وجود در زمینه ادمین بودم هست و ارزش دیگری نداره
درست واستا بینم دهه :نیش: میزمت ها من ادمینم ها :نیش:

خووووووووووووووووش به حالت :گریه:

..................................................................:دل شکسته:

.................................................................................هی هی هی

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
مریمی مگه من اجازه دادم گریه میکنی دهه دهه :نیش: بخند بینم بخند

t92

متخصص بخش
به بهههههه . ..
والا مقاماااااااا . . . خوش به حالتان. . . .من را مدالی میدهید؟؟؟:نیش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
باید بفکرم زیاد بچه خوبی نیستی تو
شرایط میزارم عمل کردی یه نصفه مدالی میدم بهت :نیش:
1- برو تو ظرف یه ثانیه 600تا پست بده بینم
2- از طرف نت عزیزم هم 2000تا پست بده بینم
3- هر روز چایی سر وقت بیار بینم
4- بقیه رو بفکرم میگم :نیش:

t92

متخصص بخش
بله قربااااااان . . .:غش:
فقط یه چیزی . . .
یه ثانیه چقدر می شه؟:فکر::هنگ:
:دعا:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
یه ثانیه خیلی میشه سوال اضافی نپرس میفرستمت انفرادی بغل عقربو و مار و همه چی هااااااااااااااااااااااااااااااا

بدو برو کارهایی که گفتم بکن :عصبانی:

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
من به تو خيلي اميد داشتيم دايي جون ( در حالي كه اشك شوق از چشمانم سرازير )‌مي دونستم پله هاي ترقي را به سرعت و يكي يكي طي مي كشي نه اشتباه شد دايي جون طي مي كني :شاد:
حالا ديگه بستته دايي گلم يكمي هم بذار من ادمين باشم :نیش:آفرين دايي جون من مي دونم گل دايي به دايي نه نمي گم ...گذاشتم ايشالله ارشد قبول شدي برات 10 تا انجمن بخرم

پ.ن.اااااااااااااا . اين تو بايگاني بود ؟ نديدم :ي چرا ؟!!

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خوب من یه عکسهایی از دوران خوش گذشته دارم برای رفع ابهام عزیزان در زمینه این تاپیک میزارم
تا این حمید جان متوجه این تاپیک شوند چی به چیه ؟
حمید صبر کردم بیایی بهت مدال بدم 10یا 20تا نیومدی که :نیش: حالا تو باشی بیشتر بیایی انجمن :giggle:
برات کلی مدال گلچین کرده بودم کنار گذاشته بودم نیومدی که :آه: :نیش:

اینم عکس برای اثبات :نیش:

اینم یکی دیگه رو چت:

روزهای خوشی داشتم هااااااااااااا اما دیگه پیر شدم از پسش برنمی اومدم دادم به علی که جوونو پرانرژی هست .:نیش: آخه کی میگه ی میگه من همش دوساعت ادمین بودم کی میگه بکشمش:نیش:
برازنده شه ماشالله ادمین بودن عین کت و شلوار دومادی بهش میاد :giggle:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

shika hime

متخصص بخش جانوران
واکنش اولیه ی جولیا بانو:
یاره یاره!
30.gif

جولیا بانو در چت باکس ابراز قاطی پاتی بودن نه یعنی@_@ از همینا کرد!
34.gif
بعد یهو همه جا قرمز شد !
21.gif
و بله نگو فلن ساما توهم واسه جولیا زده بود :تعجب:اها از همینا دیگه !
43.gif
جولیا بانو هم هنوز در توهمه
9.gif
یکی بگه چیجوری از توهم فرار میکنن؟اصلا توهم چی هست؟من کیم؟شماها کیید؟جولیا چی هست؟خودکاره؟برگه کلاسوره!اهااا معلم زبانه! خودم فهمیدم ایول مخم!شماها کیید؟قرمز چیه؟چجوری تلفظش میکنن؟غلط املایی چیه؟(کنایه از اینکه این پست رو کپی نکنید تو تاپیک غلطا !؟) ها فهمیدم جولیا همون شیکا خودمونه...وایسا ببینم!شیکا کیه؟اوا!پس من معلم زبان نیستم؟وااااای! عجب! کی میدونه! شما فهمیدین به جولیا بانو بگید !
الان جولیا دوزاریش افتاد!
onigiri_xd.gif

تنیجه گیری ای که جولیا بانو گرفت
onigiri_crazy_eyes.gif
:ادمین بودن= یکی از ترسناکترین
onigiri_serious.gif
ولی باحال ترین چیزای دنیا!
onigiri_big_eyes.gif

ترسناکش واسه اینه که میترسی اینور اونور ول بچرخی
onigiri_cry.gif
دکمه های متنوع زیاد هست
onigiri_crazy_eyes.gif
میزنی فرومو بهم میریزی اونوقت فحشا سرازیر میشه
onigiri_crying_deeply.gif

لذتشم!
onigiri_dancing.gif
خوب لذت داره دیگه
onigiri_dancing.gif
!اینکه ادمین باشه خیلی حال میده !
onigiri_fiesta.gif
احساس باحالی میده!
onigiri_xd.gif
فقط رنگش البته
onigiri_confetti.gif
اختیاراتش ترسناکههههههههه
onigiri_oo.gif
ولی اگه یه وقتی ادمین یه فروم باشم
onigiri_dizzy.gif
اوم حال نمیده!
onigiri_mad_eyes.gif
اینکه یکی بهت دستور بده حالش بیشتره
onigiri_beaten.gif
....
خوب پس زین پس تا وقتی بنده قرمز میباشم
onigiri_xd.gif

مرا هیمه_ساما صدا میزنید
onigiri_moon_sleep.gif

onigiri_dancing.gif
هر که نا فرمانی کند به دانلود انیمه واسه هیمه ساما تا صد سال محکوم می شود
onigiri_dancing.gif

onigiri_happy.gif
یوهاهاهاها
onigiri_happy.gif

mua0r9iq7m0pogcinfd8.png

آخرین ویرایش توسط مدیر:

t92

متخصص بخش
ای کوشولو . . . .پس حسابی کیف کردی دیگه . . .:خنده2:
رمزت رو هم به من ندادی دیگه . . .عیبی نداره . . .:گریه::زبون:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Cube

متخصص بخش هاستینگ و دامین
اولا که این تاپیک تا اونجایی که من می دونم اسمش خاطرات مدیر بودن بود نه ادمین. دوما : این مدالتو الان ازت می گیرم که دیگه به من گیر ندی دهه :شاد:
برید کنار حاکم بزرگ انجمن ، کیوب کومان .... احترام بگذارید ..... اگه نذارید نام کاربریتون چیز میشه ... همون چیز دیگه .... ای بابا ادمین بودن هم چقدر سخته ... باید همه اصطلاحات رو حفظ باشی :خنده2:

خوب تو چت باکس بودیم و ییهو دیدم رنگم پریده ... یکم شک کردم ... رفتم دکتر گفت رنگت نپریده ... بیماری قرمزک گرفتی ، چیزی نیست دوات پیش علیه !
اومدم تو انجمن دیدم .... به به امکاناته که زیر پامه .... همش تو انجمن در بست می گرفتم ... بعد ییهو دیدم یه لیموزین اومد (23 در) ..... پریدم توش و رفتیم تا خود صبح تو انجمن گشتیم .... به به این چراغونی ها رو که می دیدی ، کلی کیف می کردی .... انگار خود لاس وگاس بود ....
بعدش من بودم و کلی دکمه جدید که باید یکی یکی تست می کردم ببینم چین :فکر:
بعد ییهو دیدم تو 5 دقیقه 37 تا پیام خصوصی و 526 تا پیام نیمه خصوصی و 1259 تا پیام عمومی برام اومده .... ییهو ترس برم داشت ..... دکمه خروج رو زدم و د فرار .... پشت سرمو هم نگاه نکردم ....... :خنده2:
البته اول اولش یه عکس از خودم انداختم که فردا برم بدم اندازه یه سفره پرینتش کنن ، بزنم سر در خونمون ...... :شاد:.
قبلش هم هر چی گشتم که به خودم مدال بدم .... دکمش نبود که نبود .... اینقده دکمه ها زیاد بود که معلوم نبود چی به چیه .... نزدیک بود زیر بار دکمه ها خفه شم ..... بچه های شرکت به دادم رسیدن .....

این هم مدرک ، نیگااااااااااا :

به متن داخل عکس دقت در وکنین .... "مهم نیست کی ادمینه مهم اینه که هر کی ادمینه خیلی خیلی ادم خوب و خوش و گوگولی و باحالیه که به ادمینی برگزیده شده ...."

آخرین ویرایش:

Cube

چه باحال ... میتونی همه پست های ملتو ویرایش کنی .....:نیش:
----------
می تونی اطلاعات کاربری ملتو عوض وکنی ... البته من بچه خوبی بودم و فقط اطلاعات پروفایل خودمو کامل کردم و به دکمه هایی که نمی دونستم چین ... نزدیک هم نشدم.....
خلاصه تا خود صبح زیر و بیر این انجمن و دکمه هاشو در میارم :

این هم سند نیگااااااااااا :
اطراف عکس به دلیل خطری بودن قیچی گردیده است ....

آخرین ویرایش:

Cube

می تونی به خودت 3 تا 3 تا مدال بدی ... اون هم نه تو یه سال (زدن 2000 تا پست) .. بلکه تو یه دقیقه...:شاد:
البته بعد از اینکه با مدالام عکس یادگاری انداختم ... همه مدالامو برگردوندم سر جاش .... ( خداییش ببین چه بچه خوبیم ... من :نی نی:)
سند :

Cube

می تونی برا خودت اطلاعیه در وکنی :

که همه بیان و ببینن و شاد بشن و ..... (یکمی هم پز بدی و خودت شاد بشی و ....:شاد:)

و کلی امکانات دیگر که همون ندونین بهتره ، چون رو دکمش نوشته : دور از دسترس کودکان نگهداری شود ...
فقط نمی دونم چرا گذاشتن دم دست من ! :نی نی:

Cube

کلا مدیر شدن فقط همون 3 روزش خوبه ... بیشتر از 3 روز تبدیل به کابوس میشه
وای ، راستی با این همه پیام عمومی و خصوصی چه کنم ؟!:دعا: اجی مجی پیاما جواب داده بشن ... نه انگار نمیشه .... باید یکی یکی به همه رسیدگی کنم .....
خداییش ادمین بودن هم سخته ها .... :نیش:
و این بود ماجراهای ادمین شدن ... کیوب کومان .... احترام بگذارید .... دهه (باز جو گرفت منو)

هر کی احترام نگذاره ، با این دکمهه طرفه ... »»
:بدجنس::49::50::51:
هر کی به پستام امتیاز + بده ، یه مدال جایزه داره ... هر کی امتیاز نده یا امتیاز منفی بده ... با همون دکمه بالایی .... حالا خود دانید ....
نیگا مدال سمیه رو ازش گرفتم .... زدم سر در انجمن که درس عبرتی بشه واسه همه (سمیه خانوم نترس ایشالله اگه عمری بود فردا شب میام .... اگه بچه خوبی بودی و دست به سینه گوشه انجمن نشسته بودی .... 2 تا پات هم گرفته بودی بالا و .... و .... و ..... مدالتو بهت پس میدم)

آخرین ویرایش:

Cube

وای .... یه فکر توپ به ذهنم رسید ....
برم زود برا انجمن مشتری گیر بیارم ....
همین امشب باید انجمنو بفروشم و در برم ......... :نیش:
دیگه از این فرصتا گیرم نمیاد ...... یو ها ها ها ها :49::50:
باید زیر قیمت بدم که زود ببرن .... زیاد هم ارزون بدم خوب نیست ... می فهمن که مال دزدیه ....
چی ..... 500 تومن می خری ...... یکم بیشتر بده بابا ما زن و بچه داریم تازه نی نی مون هم تو راهه ...
چی 1500 ... خوبه خدا بده برکت ..... چک واسه فردا .... خوبه ... بیا این هم رمزم : 1236589 اره بابا انجمنش برکت داره هر کی خریده سود کرده ..... زیر پای یه خانم دکتر بوده ..... فقط باهاش می رفته مطب و میومده ..... خونش کرج بوده ... مطبش اهواز ... نه بابا در حد صفر کیلومتره ......
وای الانه که علی از خواب بلند شه .... من دیگه برم ... بای ....

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
ادمینی اصلا برازنده شماست اصلا میدونی رو کل کره زمین ادمینی مثل شما نبوده و نخواهد بود
اصلا وقتی چشم به جهان گشودی همون لحظه اول همه گفتن که این فقط ادمین میشه
(محض اطلاع ببیندگان: اینا تلاشهای که صرفا جهت پس گیری مدال و احیانا دریافت مدالهای بیشتر صورت میگیرد و ارزش غذایی و پوشاکی ندارد :نیش:)

ادمین جان الان دستور بده هر کی خواستی از دم تیغ بگذرونم شاد شی :نیش: میخوای بگم از این بازیهای گلادیتوری راه بندازن سرگرم شی :نیش:

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
مبارکه . من این سه روزه آروم می شینم و دستامو رو زانو قرار میدم و فقط روبرو را نگاه میکنم تا برق ادمین سه روزه منو نگیره. آقا مبارکه خیلی مبارکه. اینم ارسال صدها شاخه گل برای شما.:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
امروز دارائی , دفترخانه وبعد سری به کارگاه و الان دوش گرفته عازم پایختم. دخترم تعطیلاتش تمام شده و باید برگردد شهر دانشگاهیش . باید از پایتختی که 30سال در آن زندگی کرده ام او را روانه کنم.
بابا گوشیتو بده .
بیا عزیزم
بعد از ده دقیقه مرسی بابا منتقل شد
چی منتقل شد عزیزم
پولی که لازم داشتم
بابا تو و داود واقعا کلاهبردارید
خندید گفت: حقته
راست میگه حقمه.
خدایا کمک از دست این دو نفر.
بهرحال من از امروز تا روزشنبه در مرخصی خواهم بود و متاسفانه نمی توانم با شما باشم. حالا یک مزایا داره دیگه مدیر کل سه روزه دسترسی بمن نداره :شاد:

بالا