• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خداحافظ سال 92 (حرف های پایانی ما)

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
امسال با عنوانی جدید خدمت شما عزیزان رسیدیم! :خنده2:
خب عزیزان به رسم هر سال این تاپیک برای حرفهایی هست که میخوایم از سال 92 برامون باقی بمونند.
خاطرات، شیرینی ها و تلخی ها و هرچیزی رو که دوست دارید بر تنیه ی پیر سال 92 بنویسید و یادگار باقی بذارید. نوشتن هرگونه یادگاری بر تنه ی این اثر باستانی آزاد است! :بدجنس: :شاد:
به امید روزهای خوش

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام سلام هر سال ک میام این تاپیک ناخودآگاه به این فکر میکنم ک زمان چه زود میگذره! همچون چشم بر هم زدنی 365 روز میگذره و میگذره! :) خیلی فلسفی شد :هه:

:عید نوروز:

تقسیم بندی اتفاقات امسالم و (- اتفاقات ناخوشایند)

معجزه امسالم: امسال هم چون سالهای گذشته شاهد معجزه ای بزرگ بودم (شفای کوشولویی ک خیلی دلنگرانش بودیم)
بزرگترین اتفاق امسالم: توی بهار سال 92 یک اتفاق واقعاً غیر منتظره برام رخ داد...
اعتراف امسالم: وقتی ک خواهرم میخواست بره مکه بهش گفتم منو ببخشه! آخه کتابی و ک ازش چند سال پیش به امانت گرفته بودم و گذاشته بودم کنار پنجره و اتفاقی بارون شدیدی زده بود و خلاصه کتاب وضعش وخیم شده بود! از ترس اینکه ناراحت بشه چند سال بود این راز و پیش خودم (به همراه کتاب) نگه داشته بودم تا اینکه امسال با اعتراف به این گناه ناخواسته روحم و آزاد کردم :)))
وضعیت کامپیوترم در امسال: آفرین به کامپیوترم ک امسال هم چون سالهای گذشته چندین بار سوخت و سوخت :65:
پیشرفت های امسالم: کلاسهای متعدد و ایجاد یک سایت در زمینه ای متفاوت و تمرین برای بهتر و بهتر بودن
تکراری های امسالم: سریال جومونگ ههههه و مبحث یکی از کلاسهایی ک رفتم!
ضد حال ترین اتفاق امسالم!: حجوم سوسک ها ب خونمون توی فصل تابستون
شیرین ترین خاطرات امسالم: بزرگ شدن دخملیم و بودن در کنار اعضای خانواده ام و خندیدن به همه زشتی ها

و اوما آخرین حرفهای من در سالی که داره نفس های آخرش و میکشه:

شکر خدای مهربون یک سال خوب و سپری کردم، از شما همراهان ایران انجمنی میخوام تا کمی ها و کاستی های من در سمت مدیریت و بر من ببخشید :گل:

پیشاپیش فرا رسیدن سال نو (93) به همه شما عزیزان تبریک عرض میکنم :گل: و برای یکایک شما آرزوی سالی سرشار از شادی + موفقیت و لبخند آرزو دارم :1:

attachment.php

TAHEREH

متخصص بخش
اِمممممم
چی بگم و از کجاش بگم؟!:خنده1:
تابستون امسال مادربزرگ پدریم فوت کرد...
پائیز امسال اولین سالگرد فوت مادربزرگ مادریم بود...
و زمستون امسال هم اولین سالگرد فوت پدربزرگ مادریم بود...
پدر بزرگ پدریم هم که چند سال پیش فوت شده بود...
اینا ینی اینکه از تابستون سال 92 من نه پدربزرگ دارم و نه مادربزرگ:ناراحت:
یاد هر چهارتاشون بخیر...

دیگه اینکه یه سال دیگه هم از عمرم گذشت...
از دنیای واقعی همینا برای گفتن کافیست!

و اما دنیای مجازی...
امسال اومدم ایران انجمن...
اول مشکی...
بعد نارنجی...
بعد سبز...
بعد برای چند لحظه سرمه ای...:خنده2:
و الآن هم این رنگی که دقیقاً نمیدونم چه رنگیه!!:غش2:
و مهمتر از همه ی اینا دوستای جدید، آدمای جدید...

اینم خلاصه ی قابل پخشِ سال 92:خنده2:
:بای:

آخرین ویرایش:

Mahdi Askari

مدير فنی
هی وای من
سال 92 هم کم کم داره تموم میشه میره توی خاطره ها
خداروشکر سال 92 هم افت و خیز هایی داشت برای من که باعث شد بفهمم زنده هستم . چون اگر زندگی بالا پایین نداشته باشه باید بدونیم که مردیم.

یک سال دیگه هم به سالهایی که خدا به من فرصت داده بود تا خوب باشم گذشت. امیدوارم که تونسته باشم خوب باشم. و همچنین یک سال دیگه هم به تجربیاتم اضافه شد. اونم به اندازه 10 سال تجربه یهویی همه با هم هجوم آوردن سمت من بدبخت منم همشونو دریافت کردم:نیش: الان هر کی مشاوره میخواد دستش بالا بره وقت بگیره بیاد:نیش:

سال 92 برای من یکی پر خاطره شد.
خاطرات خوب و بد.

خیلی از دوستی هایی که در دنیای مجازی با یک کلیک ماوس صورت گرفته بود با یک کلیک ماوس هم متلاشی شد و در اون سمت دوستی هام با چند نفر به خاطر همین قضیه از بین رفتن خیلی از دوستی نما ها بیشتر از قبلش شد.
فهمیدم خیلی از دوستی ها در دنیای مجازی برای رسیدن به هدف های خاص خودشون هست ولی هستن دوستی هایی که واقعا ارزش دوستی رو دارن که میشه گفت یک در 100 پیدا میشن و خب چون من خیلی باهوشم تونستم از این مدل دوست ها برای خودم جدا کنم:نیش:

توی دنیای مجازی که اتفاقات زیادی افتاد و باعث شد برخی از دوستی هام به زندگی واقعیم راه پیدا کنن:نیش: بدبرداشت نکنید منظورم ادمین اینا هستن:نیش:

خب دنیای مجازی رو بذاریم کنار دنیای واقعی هم کم اتفاق نداشت برای خودش:نیش:
چند تا فامیل از دست دادیم.
یکی از دوستام به خاطر مشکل قلبی فوت کرد.
چند تا دختر عمو پسر خاله بهمون اضافه شد.
اعصاب چند تا استاد رو خورد کردم.
چند تا استاد اعصاب منو خورد کردن:نیش:
و برای اولین بار در طول دانشگاه میشه گفت دیدم که دختری با عروسک خرسی اومده بود سر کلاس:نیش:
فک کنم اگر استاده ازش سوال بپرسه گریه میکنه میره مامانش رو میاره:نیش:

اصن یه وضی بود برای خودش:خنده2:
اینم بگم اولین درس حذف شدم تو سال 92 بود:نیش:

اصن این سال 92 بدو بدو اومد رفت خیلی زود تموم شد.:فکر:

در آخر پیشاپیش رسیدن سال جدید رو به همه دوستان تبریک میگم و امیدوارم سالی پر از خوشی و خوبی براشون رقم بخوره.
و از همین تریبون اعلام میکنم اگر با کسی بد برخورد کردم و یا ناراحتش کردم حقش بوده:نیش: حتما یک کاری کرده که من اینطوری باهاش رفتار کردم:نیش:
در هر صورت امیدوارم منو ببخشه :نیش: اگرم نبخشید فدای سرم:نیش:
دیکتاتور هم خودتونید:نیش:
ایشالا سال 93 سالی بدون قهر باشه:خنده2: (اینو ادمین هی بهم گفت)

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
سلام

درباره سال 92؟!

خب ....
:98:

امسال سالی پر از تغییرات برای من بود.

تغییراتی در تحصیل و در زندگی که باعث خوشی یا نگرانی شد.

شاید امسال یه سال پر از استرس درسی هم برای من بود.
:23:

ولی هر چی اتفاق خوب یا بد افتاده باشه، بیخیال بدی ها و نگرانی هاش! چون همه حل شدن!

خلاصه اینکه از سال 92 خاطره بدی ندارم!
:خنده1:

یه تغییر مهمی هم تو سال 92 برای من این بود که تو ایران انجمن عضو شدم و اونو مثل خانواده دومم میدونم.
:150:

اینا که الان اون خط بالا نوشتمو واقعن گفتما!
:نیش2:

چون ممکنه فکر کنید از اون آدمام که الکی میگن این چیزا رو!

یه نکته ای هم که به وضوح فهمیدم و درکش کردم این بود که همیشه همه دوستیا پابرجا نیستن و همه آدما هم با وفا نیستن!!
:کسل:

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه...!!

سال نو مبارک .... !
:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
سال 1392
همیشه از اول فروردین روزشماری میکنم برای 29 اسفند. :خنده2:

ا مسال بعد از سه سال استراحت مجددا وارد بازار کار شدم. البته قبلا با جمله زیر بنای ایمان و باورم را زیاد کردم.شما هم می توانید از این جمله استفاده فرمائید:
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا
من دست به هر کاری بزنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.

mohammadshamosi

کاربر ويژه
امسال هم با تموم خوب و بدی هاش داره تموم میشه
البته بدی که نداره ، به قول یکی از دوستان هیچ کدوم از روزهای خدا بد نیست ، بنده ها هستند که شرایط رو برای خودشون سخت مبکنن!
به هر حال خوبیش این هست که میگذره و موندنی نیست
ایشالا اگه کسی مشکلی داره به زودی حل بشه و با فراغ باز به استقبال سال نو بره

VioleT

کاربر ويژه
باسلام
الان متوجه شدم باید یادداشت کنم اتفاقات رو هم خوب هم یکم کمتر ازخوبارو چون بعدا که میخونی ازخوباش لذت میبری اون یکی هام که تجربه هستن :نیش2:
اما درمجموع اینکه لطف خدای مهربون شامل حال همه ی بنده هاش هست و بودن درجمع خانواده و دوستان خوب ، فکرمیکنم
اتفاقات خوب رو رقم میزنن.امیدوارم همیشه اون قسمت های خوب زندگیم رو بتونم پررنگ تر ببینم و هر روز بهتر و پربارتر از روز قبل زندگی کنم.
هر سالی که شروع میشه یه تحول بزرگ و به نوعی شروع و زندگی دوباره است از خدا میخوام هرسالتون بهتر ازسال قبلی باشه همراه با سلامتی
و موفقیت های روز افزون و اتفاقات خوب

477323_2XRy8fx3.jpg
506141_a6pn8TP0.jpg

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سال 92..........
بدترین سال عمرم
کارایی کردم که خیلی بدبودن:ناراحت:خدامنوببخشه:دعا:
نامردیهایی دیدم که ازهرچی ...........متنفرشدم
خطاکردم وتاوانشم دادم
برای مهمترین موضوع زندگیمون اقدام کردیم که خدا گفت تولایقش نیستی وناامید برگشتیم:ناراحت:

چه روزای بدی بودخداروشکرکه گذشت
برام تجربه شد
ولی دوتادوست خیلی خوب پیداکردم:شاد2:
البته یکیشون خیلی خوبترازاون یکیه:خنده1:
حرفایی شنیدم که واقعا تعجب کردم ونزدیک بودشاخ دربیارم
هممممممممین:احترام:
برام دعاکنید:گل:
سال خوبی داشته باشید:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
از حق نگذریم برای من سال 91 یکی از بهترین و خاص ترین سالهای عمرم بود. اتفاقات و تحولات جدیدی که از سال 91 در زندگی من صورت گرفتند در سال 92 قوت بیشتری گرفتند و تثبیت شدند و وارد مراحل جدی تر و سخت تری شدند.
امسال یکی از عزیزانمون دچار مریضی سختی شد که متأسفانه هنوز هم درگیرش هستم.
رفت و آمد کلاس های دانشگاهم در یک شهر دور، در طول هر هفته یکی از سخت ترین کارهایی بود که تقریباً هر هفته طی امسال انجامشون میدادم.
نمرات نسبتاً قابل قبولم که با وجود سختی کار در حد متوسط به بالایی بودند.
تصمیم به فعالیت جدی ترم در زمینه ی تجارت الکترونیک در اینترنت در طول سال 92 که برام همراه بود با اتفاقات خاص و موفقیت نسبتاً خوب.
ثبت شرکت و راه اندازی دفتر کاری و انتقال کم کم فعالیت ها به دفترمون.
غیر فعال کردم بخشی از فعالیت های خودم در یک زمینه ای در اینترنت و در عوض فعالیت بیشترم در زمینه های دیگه.

دوستی دارم که هر آخر سال با ماشینش میاد دنبالم و خیلی کوتاه و دم دری با هم میشینیم اتفاقات مهم هر سال رو بررسی و لیست وار بهم میگیم. و در نهایت هم سال فعلی رو با سال گذشته مقایسه میکنیم. میخوام این قسمت رو هم به حرفام اضافه کنم. :شاد:
سال 92 نسبت به سال 91 تعداد حواث کمتری داشت. سال 91 پر از اتفاقات شیرین و لذت بخش غیر منتظره بود. و متأسفانه سال 92 همراه با یک اتفاق خیلی تلخ بود که هیچ وقت قابل فراموش شدن نیست. اما خب با وجود اتفاقات کم سال 92، چند اتفاق رخ داده ی امسال ریشه ای تر و عمیق تر بودند. در واقع سال 91 سال استارت یک سری اتفاقات بود که در سال 92 شروع به پیمودنشون کردم.
موفق باشید

ناهید

متخصص بخش
:گل: eicrityoq02.gif

خدا را سپاس که یکسال دیگر گذشت و تونستم از برکات و الطافش استفاده کنم.

سال خوبی بود هر چند همیشه زندگی یکنواخت نیست و خوب و بد با هم میگذره . که این تنوع

هم شیرینه.

سال ۹۲ به درسم ادامه دادم اما ترم دوم کار خوب پیدا شد و درس رفت سال بعد ( سپتامبر ).

چندین مجلس خوب با گل و شیرینی پیش امد . اما نشد دیگه چون هنوز .......... یادشم.

سفری ۱۵ روزه به ایران داشتم . که بسیار خاطره انگیز بود .

یکی از بهترینها رو تو انجمن از دست دادم اما با دوستان خوبی اشنا شدم.

خیلی حرفها برای گفتن دارم اما حرف فقط گفته میشه و خونده .ولی بیاد کسی نمیمونه.

امیدوارم در سال جدید یک تغییرات کلی مخصوصا در انتخاب مدیران . ناظرین . در انجمن

پیش بیاد و برنامه ای گذاشته بشه که همه با هم دوست و رفیق باشند نه برای یک انتقاد کلی

جواب پس بدی .

اهل دروغ و ریا نیستم پس شعار نمیدم همه تون رو دوست دارم اما دوستانی که از قبل میشناسم

و دوستانی که تازه اشنا شدم دوست دارم.

امیدوارم در سمت مدیر موبایل تونسته باشم به خوبی انجام وظیفه کنم.

سال نو و نوروز باستانی مبارک .

ناهید . کانادا !19/3/2014 :گل:

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
هیییییییی :آه:
خب چی بگم ؟
از کجا شروع کنم؟
سال 92؟؟ خب یه سال مث بقیه سال هاس دیگه چه فرقی داره ولی امسال برای من سال خوبی نبود:94: بنابر اتفاق های خوب و بدی که برای من و اطرافیان اتفاق افتاد :98:
ولی باز هم خدارو شکر میکنم که صحیح و سلامتیم
%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C%DA%A9%DA%A9%DA%A9.gif

92 بیا زود برو بذار 93 بیاد بینیم این چه شکلیه؟؟:نیش::خنده2:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام :گل:
خدا رو شکر میکنم ...خدا رو شکر میکنم به خاطر تمام اون چیزهای خوبی که به من و خانواده ام مرحمت داشته
خدارو شکر میکنم که دوستای خوبی رو سر راهم قرار داده
خداروشکر میکنم که سلامتی مهم ترین دارایی آدم رو نصیب خودم و خانواده ام کرده
من ازش به خاطر این همه لطف ممنونم

سال 92 سال شلوغ پلوغی بود برای من
خیلی اتفاقات افتاد اتفاقاتی که به طرز عجیبی بهم نشون داد که هنوز خیلی بی تجربه ام با وجود این همه سال زندگی و فراز و نشیب هایی که داشتم باز هم هنوز خیلی بی تجربه ام
تو سال 92 دعوا داشتیم عروسی داشتیم عزا داشتیم مسافرت داشتیم کلی خاطره ی خوب و بد داشتیم .....

(تنها خاطره ی خوب من تو سال 92 )
تولد من تو سال نود و دو بدون شک یکی از بهترین و تکرار نشدنی ترین تولد هام بوده به دو دلیل :یکی اینکه روز تولدم رو تو حرم آقا امام رضا گذروندم و دوم اینکه برای اولین بار برام جشن گرفته شد چه تو دنیای مجازی چه تو دنیای واقعی تا الان جشنی نداشتم و این جشن رو مدیون بچه های انجمن هستم و ازشون ممنونم

دعای من برای اعضای خوب بهترین انجمن دنیا

در آخرین روزهای سال

هرچه آسایش روح،

هرچه آرامش دل،

هرچه تقدیر بلند،

هرچه ترفیع و مقام،

هرچه از لطف خداست،

همه از عمق وجود،

همه تقدیم شما باد!‏

امیدوارم سال 93 برای همه ی ایرانیان سال خیلی خوبی باشه پر از شادی و سلامتی و پر از آرزوهای خوب و قشنگی که لایقشونه
امیدوارم سر سفره ی هفت سین من رو از دعای خیرتون محروم نکنید
خداوندا در این آخرین روزهای سال

دل همه کسانی که دوستشان دارم را چنان در جویبار زلال رحمتت شستشو ده که هر کجا زخمی هست مرهم هر کجا نومیدی هست امید و هرکجا نفرتی هست عشق جای آنرا فرا گیرد

zohreh

کاربر ويژه
sهلام سهلام عید همه ی ایران انجمنیا پیش پیش مبارک:شاد2::شاد:
گفتم منم بیام بنویسم دیگه :خجالت2:
امسال هم خوب بود هم بد:ایرانجمن:
سایتم خیلییییی مشکل براش پیش اومده و بد حرص خوردم به خاطرش و استرس کشیدم:قاطی::گریه::127::30:
به ایران انجمن اومدم و با بهترین ها آشنا شدم:58:
آدمای زیادی در کل وارد زندگیم شدن که خوشحالم تو سال 92 باهاشون آشنا شدم:8:
شاید دلخوری هاییم پیش اومد و رفع نشد اما چه میشه کرد :|:86::64::33:
لپ تاپم آدم بود خدایی به جز چند روز ایشالله 2 روز دیگه میشه 1 سالش که دوباره ویندوزش رو عوض کنم
سال پر شادی بود برام خاطرات خیلی خوبی از مسافرات هایی که رفتم مخصوصا با دوستام دارم که امیدوارم تو سال 93 بازم تکرار شه:14::atish:

seyyedalireza

مدیر موقت
از یکی شنیدم که ما نباید سال جدید رو جشن بگیریم چون نمیدونیم چی میشه
ما باید اخر سال رو جشن بگیریم چون یک سال رو با موفقیت پشت سر گذاشتیم

aliwinter

Banned
امسالم میاد میره نباس الکی دل خوش کنیم.........این نیز بگذرد هه هه
همیشه همین طوری بوده

B a R a N

مدير ارشد تالار
امسال از یکی از دوستان بزرگ ترین درس رو گرفتم که به هیچ کس اعتماد نکنم حتی سایه خودم
ازش واقعا ممنونم که تو این 26 سال بهم این درس رو داد
امسال هم با همه بدی هاش و خوبی هاش تمام شد
خدانگهدار سال 1392 و سلام و درود بر سال 1393

بالا