• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دفتر خانه خیاطی

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
این موضوع رو اضافه کردم تا هم از شلوغ کاری جلوگیری بشه هم بتونیم سئوالای مربوط به خیاطی رو یک جا و منظم ببینیم

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
خانومی نقشه اش کافیه تو که خیاطی بلدی وقتی میبینی مثلا یه سارافون یقه هفته دیگه الگو میخوای چکار.
ببینم متدت چیه

صاینا

متخصص بخش آموزش خیاطی
اینی که شما می زاری جز طراحی لباس محسوب میشه
متد من
ساده با گرلاوین هر چی که راحت تر باشه

صاینا

متخصص بخش آموزش خیاطی
بعدشم ما برای اونهایی می زاریم که خیاطی بلد نیستند
مگه خودت زیر الگوهای من توضیح نزاشتی ...

South Boy

متخصص بخش فوتبال
سلام و سپاس بر خیاط ماهر سایت .
بنده تا حالا دس به چرخ خیاطی نزدم.
فقط یک بار پیرهنمو با سوزن نخ دوختم که دستمو سوراخ سوراخ کردم.سه تا چسپ زخم خورد.:نیش:
ممنون از پست های زیباتون موفق و پیروز باشی

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
خوب ببین من متدم مولره دیدن همین برام کافیه وقتی پایه یه چیز هست دیگه نیازی به تکرارش نیستش. مثلا این طراحی که شما میگی جای برش ها رو ببین مطابقت بده نمیدونم متد شما چطوریه اما اینا کفایت میکنه . ولی راجب هرکدوم که بخوای میتونم برات مو شکافانه توضیح بدم

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
بعدشم ما برای اونهایی می زاریم که خیاطی بلد نیستند
مگه خودت زیر الگوهای من توضیح نزاشتی ...
درسته اما الگوهایی که گذاشتی با اعداد حدودی کار شده من چیزی رو گفتم که پایه اس. الان تو یه مغازه وقتی یه لباسی میبینی باید بتونی بفهمی چی به چیه.
برای اونایی که خیاطی بلد نیستن برنامه ی ویژه ای دارم!

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
من نمیتونم اینجور زاویه ها رو که تو عکس علامت زدم بدوزم...روش خاصی داره؟ممنون میشم راهنماییم کنی عزیزم

این سوال دوست گلم نازنازه

در جواب سوالت باید بگم که آره دوخت زاویه ها روش خاص خودشو داره

به این صورت که اول درز رو از سمت پهلو تا نوک سینه مستقیم میدوزی به سر زاویه که رسیدی سوزنو دقیقا نوک زاویه متوقف کن پایه چرخ رو بالا بده اما سوزنو در نیاری ها بعدش پارچه اتو میچرخونی و مسیر دوخت رو عوض میکنی و سمت بعدی که اینجا از نوک سینه تا کمر هستش رو دوباره مستقیم میدوزی

این از دوخت وقتی طرف بعدی رو هم دوختی درست سر زاویه چرت میخوره اگه با قیچی تمرکز نداری با بشکاف از نوک زاویه رو تا آخر چرت بده

فقط دقت کن که دوخت باید درست سر زاویه تغییر مسیر بده

واضح بود عزیزم؟

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
ممنون یاسی جون فقط میخواستم بگم به این دوست عزیز که با سوزن به هم وصل کنه وبا نخ کوک با دست بدوزه
وبعد بذاره زیر چرخ
اینطوری تمیز در میاد وهیچ چین خوردگی ایجاد نمیشه
ویکی از راه ها که یاسی جونم گفت بعد چرخ چرت زدنه تو همون زاویه که شما گفتین هست
:گل:

naznaz

کاربر ويژه
از دوستای عزیزم خیلی خیلی ممنونم...توضیحاتتون کاملا واضح بود...و ممنونم که انقدر زود جوابم رو دادین  و مشکلم رو حل کردین:گل::گل::گل:

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
مشاهده پیوست 5926
yasi jun dar hade tavan akso sansor kardam:خجالت2:

دیدمش تو پروفایلم

ببین دامنش لنگیه اول روی الگو دامن لنگی رو پیاده میکنی بعدش از سمت پهلوها به سمت تیکه کمر روی الگوت اوازمان مثلثی میدی

اینجوری قسمت پهلو بیشتر از سمت بالا دراپه میشه ولی اگه بخوای چین بیشتری داشته باشی از سمت پهلو به سمت کمر اوازمان مستطیلی میدی

مثل فضایی که برای پیلی در نظر میگیری 3-5 سانت کافیه بعدش رو پارچه برش میزنی

واسه دوخت سمت پهلو که چین میخوره و دراپه می ایسته منتها باید توی تن دراپه هاشو منظم کنی

واسه دوختش به تیکه کمری فضای اوازمانو چین شصتی میدی که باید مراقب باشی جهت خواب این چینا با دراپه های پهلو یکسان باشه

وگرنه لول میخوره و فرم قشنگی نداره

تیکه کمری که تزیینی کار کرده بالای کارم که دکلته اس با پلیسه ریز

واضح بود؟

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام دوستای گلم امیدوارم همگیخوب وخوش باشید:گل:ازهمتون تقاضادارم کسانی که خیاطیوماهرانه بلدند برای کسانی مثل من که تازه چند وقتیه که خیاطی مکنند عکسهای واضح همراه الگووتوضیح بذارن تاهمه استفاده کنند:توافق:وهر کس باهرمتدی کارمیکنه مثل گرلاوین.مولر.سایزبندی.ساده اموزشش دامن وبالاتنه روبذاریدتادوستان هم استفاده کنند ونظربدهند که کدوم متدلباساش شیکترتوتن می ایسته مثل یه جور مثابقه هست نظرتو چیه:ایده:

nina91

New member
با سلام می شه در باره الگوی این لباس توضیح بدید این لباس درز پهلو وپشت وسر شانه ندارد با تشکر

03424857790036041201.jpg

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام عزیزم:گل:من زیادواردنیستم چون تازه کارم:giggle:ولی فکرکنم استین کیمینو سرخود باشه:چشمک2:چقدر نظرم کارشناسی بو:نیش2:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
با سلام می شه در باره الگوی این لباس توضیح بدید این لباس درز پهلو وپشت وسر شانه ندارد با تشکر
سلام گلم اگه توجه کنی یقه رو به سمت پایین کشیده
یه مستطیل میکشی
http://www.up.iranjoman.com/images/vud6rjnpdrn46rs277d.jpg
اینو خودم کشیدم تا خوب متوجه بشی
بالای مستطیل میشه اندازه مچ دست راست تا دست چپ
2 برابر میکنی اندازه رو روی الگو میکشی قد مانتو هم به سلیقه خودتون اندازه میزنین
نقطه bمیشه قسمت تا پارچه
از قسمت A تا گردن دوخته میشه
از نقطه a تا B میشه مچ آستین نباید دووخته بشه
پایین پارچه رو هم حلال میکنیم تا مثل جلوی مانتو بشه
اونم بندینکه که به اندازه دلخواه میزنی به جلوی یقه و گره میزنی:گل:
سیما خانم این مانتو با کیمونو فرق میکنه:18:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام خانومی:گل:شرمنده من ایجورفکرکردم:خجالت2:شماازکجامیفهمید که الگوی لباسهاچه طوریه:تعجب2:

بالا