• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

زهرا جان :حسرت: تولدت مبارک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parisa

متخصص بخش
سلام
منم تبریک میگم تولدشما رو .وامیدوارم لحظه لحظه زندگی شما سرشارازموفقیت درهمون زمینه ای که دوست دارید باشه:گل:
0.799041001284451487_526033nr8yil0loy.gif

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
:8::8::8::8::8:

زهراااااااااااااااااااااااااااااااااای گلم... دوست مهربون و با معرفتم چقدرررررررررررررررر خوشحال شدم تاپیک تولدی رو دیدم که اسم تو روش نقش بسته:بغل:

:13::14::13::84::13::14::13:

:58::58::58::58:

مبااااااااااااااااااااااااارک باشه گلم...... بهترین آروزها رو واست دارم گلم.... بهترین آرزووووووووووووووووووووووها:84:

:39::39::39::39::39::39:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
تولدت مبارک زهرا جان :گل:
امیدوارم 100 سال عمر کنی به تمام آروزهات برسی :چشمک: :گل: :گل: :گل:

Mans0ur

New member
به به

تولدتون مبارک خانوم زهرا. ایشالله همیشه شاد باشید و تندرست و به همه اون چیزهایی که میخواید برسید.

پارسا مرزبان

متخصص بخش ادبیات

زهرا جان
من هم این روز زیبا را شاد باش می گویم
امیدوارم به همه-ی آرزوهایت برسی نازنین
:58:
:84::84::84:
:8::8::8::8::8::8:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
تشکر از دوستان عزیزم برای تبریک تولدم

سلام...

ببخشید خیلی خیلی شرمنده ام بعد از دو ماه اومدم تشکر کنم به بزرگواری خودتون ببخشید دیدم تایپک بسته شده این بود که تایپک جدید باز کردم تا از شرمندگی دوستان گلم در بیام .میدونم دوستان با وفایی هستید
:گل:

mitra mehr
ممنونم میترا جان بابت ایجاد تایپک تبریک:گل:
منم برات آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیت رو دارم و امیدوارم به همه آرزوهای قلبیت برسی و از خدا میخوام که خوشبخت بشی

fatemeh
فاطمه جان ممنونم:گل: برات آرزوی بهترینها رو دارم و امیدوارم به آرزوهای قلبیت برسی

H Δ S S E I N
فیلسوف عزیز ممنونم:گل: امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید
ممنونم برای گل زیبایی که برام هدیه کردید

هستی
هستی جان خیلی ممنونم برای تبریک:گل:برات آرزوی بهترینها رو دارم

360درجه
بنیامین عزیز خیلی خیلی ممنونم :گل: منم براتون آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیتان را دارم

0mid
آقا امید ممنونم :گل: برای شما هم آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیتان رو دارم
( در ضمن وقتی این آواتارتون رو میبینم خیلی شاد میشم :خنده1: )

سیاوش عشق
خیلی ممنونم سیاوش عزیز:گل: منم براتون آرزوی بهترینها رو دارم و امیدوارم به آرزوهای قلبیتون برسین

admin
آقا ادمین عزیزممونم :گل:
منم براتون آرزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگیتون رو دارم و از خدا میخوام به همه ارزوهای قلبیتون برسین

شاهد صادق پور
ممنونم شاهد عزیز:گل: براتون آرزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگیتون رو دارم

Maryam
ممنونم مریم جان :گل: منم از خدا میخوام که به آرزوهای قلبیت برسی و برات آرزوی خوشبختی میکنم
ممنونم بابت گل زیبا

پانته آ
پانته آ جان ممنونم عزیزم :گل: شعری که هدیه کردی برام خیلی زیبا بود امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی

palang
ممنونم آقا مهدی گل :گل: منم براتون آرزوی بهترینها رو میکنم
کادوی خصوصی؟ دو ماه هستش از تولدم گذشته پس چرا نرسیده؟
:خنده1:

Adam barfy
ممنونم آقا محمد رضا :گل: امیدوارم به آرزوهای قلبیتون برسین

parastu
پرستوی عزیزم ممنونم :گل:منم برات آرزوی خوشبختی میکنم و از خدا میخوام به آرزوهای قلبیت برسی عزیزم
وای خیلی ذوق کردم برای شیرینیها هوس کردم حالا این وقت شب از کجا بیارم بخورم؟
:خنده2:

سیماخانم
ممنونم سیما جان:گل: برات آرزوی بهترینها رو دارم

نیکا
نیکا جان ممنونم :گل: از خدا میخوام به آرزوهای قلبیت برسی دوست عزیزم و امیدوارم هیچوقتی غم به دلت نیاد

asl_davood
ممنونم آقا داوود عزیز:گل: منم براتون آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیتان رو دارم

charming
هلیا جان ممنونم:گل:برات آرزوی بهترینها رو دارم

South Boy
ممنونم آقا محمد عزیز و گل:گل: امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید و به همه آرزوهای قلبیتون برسید

Silver Star
ممنونم سولماز جان :گل: برات آرزوی بهترینها رو دارم

rahnama
ممنونم پدر بزرگوارم :گل: امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید و خدا سایه اتون رو از سر خونوادتون و ایران انجمنی ها کم نکنه

مهری
ممنونم مهری جان :گل: منم برات آرزوی خوشبختی میکنم

Sarah
ممنونم ساره جان:گل: برات آرزوی بهترینها رو دارم

MAHDI
ممنونم آقا مهدی :گل:امیدوارم در تمام مراحل زندگیتان موفق باشید

ahmadfononi
ممنونم آقا احمد عزیز:گل: براتون آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم به تمام آرزوهای قلبیتون برسین

parisa
پریسا جان ممنونم :گل:برات آرزوی بهترینها رو دارم و امیدوارم به همه آرزوهای قلبیت برسی دوست عزیزم
ممنونم بابت تصویر زیبایی که برام هدیه کردی

Sea Girl
نرگس جان ممنونم :گل: برات آرزوی بهترینها رو دارم

الهه خورشید
ممنونم الهه جون:گل:ممنونم بابت گلهای زیبا .برات آرزوی خوشبختی میکنم دوست عزیزم
وای چه کاکائوهایی آخه الان از کجا پیدا کنم کاشکی واقعی بودن
:خنده2:

آسمان دریایی
نسرین جان ممنونم :گل: دوست عزیزم برات آرزوی بهترینها رو دارم و امیدوارم به تموم آرزوهای قلبیت برسی میدونم دل مهربونی داری مثل نرگسی.امیدوارم همیشه شاد و سربلند باشی

Mehdi
ممنونم آقا مهدی عزیز:گل: منم براتون آرزوی بهترینها رو دارم و از خدا میخوام به آرزوهای قلبیتون برسین و در تمام مراحل زندگیتون هم موفق باشید

Mans0ur
ممنونم آقا منصور عزیز:گل: منم براتون آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیتان رو دارم و امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید و به تمام آرزوهای قلبیتون برسید

فائزه حسین زاده
ممنونم فائزه جون:گل: دوست خوب و مهربونم از خدا میخوام هیچوقت غم به دلت نیاد و برات آرزوی خوشبختی میکنم

میلاد م
ممنونم میلاد عزیز:گل:براتون آرزوی بهترینها رو دارم

darya91
ممنونم دریا جون:گل: از خدا میخوام به تموم آرزوهای قلبیت برسی و در تموم مراحل زندگیت موفق باشی

shant
ممنونم دوست عزیز:گل:براتون آرزوی موفقیت میکنم

shakira
شکیرا جان دوست عزیزم ممنونم:گل:برات آرزوی خوشبختی میکنم و از خدا میخوام به آرزوهای قلبیت برسی

پارسا مرزبان
ممنونم پارسای عزیز :گل:براتون آرزوی بهترینها رو دارم و امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید و از خدا میخوام به آرزوهای قلبیتون برسید

مهشید
ممنونم مهشید جان:گل:برات آرزوی بهترینها رو دارم دوست عزیز

منم این تصاویر رو به شما دوستان عزیزم هدیه میکنم
این تصاویر از جمله تصاویری هستند که دوست دارم و منم اون چیزی رو که دوست دارم به شما دوستان گلم هدیه میکنم امیدوارم خوشتون بیاد

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا