Mahdi Askari
مدير فنی
سلام به معاون انجمن که چند وقتی نبود :گل:
:5:
:5:
وای خداااااااااااااااا! :75: باید برم :فرار:درس بخونم " :86: از دست این کنکور!:67:خیلی نامردی که نذاشتی یه کم بیشتر این جا بمونم.:گریه:
ولی قول می دم یه روز تو دستای خودم شاخای این غول زشت گنده ی بی شاخ و دمو خورد می کنم :بدجنس: اول یه مشت می خوابونم تو صورتش که فکش بیاد پایین :حرص: بعد از وسط 2 نصفش می کنم :قاطی: بعدشم مث یه سوسک زیر پاهام لهههههششش می کنم ":45:پس بهت گفته باشم؛مواظب خودت باش جناب کنکور! :اخطار:
سلامتی همه کنکوریا :ایول:هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!:دست:
خدافظ دوستای عزیزم خدافففففففففففففففففففففففففففففففففظ :بای::14:
:دعا:
دیگه وقتشه که یه سری هم به درسام بزنم:25: خوب اونا هم گناه دارن دیگه!خیلی وقته بهشون سر نزدم :52:به قول خواننده که می گه: "هر روز صب با گلدون سیبیلاشم آب می ده می گم:.......... می گه کنکور دارم " ولی حیففف که من ازوناش نیستم پس حالا حالا ها باید منتظر باشین درسای عزیز و مهربونم! :ترس:
خدافظ ایران انجمنی های عزیزززززززززززززززززززززززززززززززززم :بای: به شما هم خدافظ ،شکلکای کوچولوی خوشگل!:6: نمی شه یه کمم با این شکلکا دوس شیم؟این همه ازشون کار می کشیم خوب گناه دارن دیگه! کاش می شد:آه: آخه خیلی نااازن من که هروقت می بینمشون دلم واسشون غنج <--- " غنج این طوریه؟ " مثلا این یکی ---> :65:دلم می خواد ازش بپرسم چشه؟ " مریم جون که می گه: "هیچیش نیس فقط یه کم قهره "یا این یکی ---> :75:خدایا خوب کمکش کن دیگه،اینا هم جون دارن ؛ببین این همه صدات می کنه؟! :دعا:اووو! چقد می زنیش؟:تنبیه:بسشه دیگه مگه چی کار کرده؟...