• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كلاس درس املاي فارسي

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
ای وای بازم غلط املایی :52::52::52:

دیدی سمیه گفتم سعی خودمو میکنم ولی فایده نداره :نیش:

بعدش من میخواستم بگم پاره ی تن من که این "ی" جا موند :نیش: یعنی خوردمش :نیش:

اخه باورتون نمیشه با چه سرعتی تایپ میکنم که ..........:نیش:
واسه همین از این غلط ها کم ندارم :نیش:

الان که نوشتم یه بار خوندم چند بار ویرایشش کردم :نیش:

shika hime

متخصص بخش جانوران
rahnama
http://www.iranjoman.com/members-9.html
http://www.iranjoman.com/members-9.html
شخصی به شخص دیگری گفت: چرا در دریا شکر می ریزی؟
شخص دوم : می خواهم دریا را شیرین کنم
شخص اول : مگه مبشه؟
شخص دوم : میدانم نمیشه ولی اگر بشه چی میشه
شخص اول راهش را در پیش گرفت و رفت.
white-mouse07.gif

AliJoOJoO
مديريت شما در بخش سخت افزار فعال شد ، آرزوي موفقيت داريم براي شما در اين بخش و اميدوارم روزهاي خوبي رو در كنار همه ي دوستان در اين انجمن داته باشم .

white-mouse07.gif

shika hime

متخصص بخش جانوران
اقا هوشنگ عزیز " میشه " رو " مبشه " نوشتید^^
ما اونقدر واردیم غلط های ریزم میگیریم
glassesf.gif

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیزدلم , ممنون. درسته. ولی قرار شد حساب چشم منو از خودتون جدا کنید. باشه , من هم در شخصی به شخص دیگری گفت مطلبی می نویسم که دلتان به حالم بسوزه و کمتر غلط من ر ا بگیرید.:شاد:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
یک مرد واقعی :

میگم سالار اگه وقت کردی یه تاپیک آموزش بزن ببینیم این شاهکار ها رو چه جوری میسازی ... خصوصلا اون عکس توی پست شماره ی 35 ... :نیش:چی کارش باید کرد تا تکون بخوره:بغل:

white-mouse07.gif

shika hime

متخصص بخش جانوران
تیر: امروز دوستانتان خیلی به شما توجه خواهند كرد، بنابراین قبل از اینكه ازآنها درخواست كمك كنید خوب فكرهایتان را بكنید. شما دوست ندارید خودتان را در موقعیت‌های حساس قرار دهید، ولی اگر موجب شود با فری كه دوستش داری دهمكاری كنید برایتان مفید خواهد بود. باوجود اینكه این كار در نهایت شما را به آرامش می‌رساند، ولی الان می‌توانید با اطمینان خاطر و بدون فكر كردن به نتیجه كار به نصیحت خوب دوست و یا نامزدتان اطمینان كنید.
white-mouse07.gif

BLaDe

متخصص بخش زبان
مرد واقعی خودتی و بقیه رو هم ثل خودت میبینی ...:فکر:

برای من که اشنایی با شما افختار هست ....:سوت:

اره خب اینوطری
معرفی کردن .....

ای ول قرمه هم دوس دارم ....با خیلی غیمه هم خیلی هال میکنم
...
54.gif

--------------------------------------------------------
حالا دیگه بماند که مال کی بیده ..... :نیش:
ببینید من غلط اولی و دومی و سومی رو نادیده میگیرم .. اونا غلط تایپی بید ولی خدایی قیمه و حال دیگه خیلی ضایع بید و اونا هم غلط تایپیه ؟!

و اشتباه نفر بعدی :

اغلب MSI رو
نمشانسند و نمیدودنند ..... :نیش:
---------
از 6 کلمه یکیش که انگلیسیه و هیچ ، از اون 5 تای دیگه 5 تاش هم غلطه ( الکی) :شاد:

آخرین ویرایش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
به به من اینارو دیدم گفتم دیگه خیلی خوش آمد نگم به مهدی
واییییییییییییییییییییییی مهدی ببین 20بار کمه تو بعد این نوشته هاتو 200بار ویرایش کن
بابا شهرت
امضا بده مهدی 2روزه اومدی قد تموم بچه ها مشهور شدی امضا رد کن :نیش:

به انتظار روزهای بعدی که این تاپیک شدیدا منفجر خواهد شد :50:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
نهههههههههههههه :48::48::48::48::48::48:

بابا همتون که سایبر شات دارید ... :نیش:ایول شکار لحظه ها :نیش:
زوم که نیست ...تلسکوپه :نیش:

بابا به جون خودم غلط تایپی بود وگرنه کی قیمه رو با "غ" غورباقه مینویسه ؟:غش: جواب مشخصه (خودم :غش:)

و اشتباه نفر بعدی :

اغلب MSI رو
نمشانسند و نمیدودنند ..... :نیش:
---------
از 6 کلمه یکیش که انگلیسیه و هیچ ، از اون 5 تای دیگه 5 تاش هم غلطه ( الکی) :شاد:

این دیگه چرا اشتب شد ؟ :52:
مثلا میخواستی بگی نفر بعدی که بیشتر از این ضایع نشم ؟ :نیش:

به به من اینارو دیدم گفتم دیگه خیلی خوش آمد نگم به مهدی
واییییییییییییییییییییییی مهدی ببین 20بار کمه تو بعد این نوشته هاتو 200بار ویرایش کن
بابا شهرت
امضا بده مهدی 2روزه اومدی قد تموم بچه ها مشهور شدی امضا رد کن :نیش:

به انتظار روزهای بعدی که این تاپیک شدیدا منفجر خواهد شد :50:

ممنون از خوش آمدگوییت :غش:
عجب سوتی بودمو خودم خبر نداشتم :تعجب::نیش:
امضاء بلد نیستم میشه انگشت بزنم؟ :49:
عکس خواستی میندازم.... اینطوری : :دوست:

این تاپیک فکر کنم خیلی کار دستم میده :51:
لنزهاتون رو همین هست بذارید بمونه که اگر زومش بیشتر بشه مساوی هست با افزایش درصد ضایع شدن:نیش:

این پست رو که نوشتم با هزار زور و زحمت درست تایپش کردم :غش:
کم کم 100 بار کلشو خوندم :نیش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
این پست رو که نوشتم با هزار زور و زحمت درست تایپش کردم :غش:
کم کم 100 بار کلشو خوندم :نیش:

وای حالا میگم 100بار هم کفایت نمی کنه بکن 200بار بعد این

مهدی دیگه تو تاپیک املا غلط نوشتن یعنی آخرششششششششششششششش :giggle:

بابا به جون خودم غلط تایپی بود وگرنه کی قیمه رو با "غ" غورباقه مینویسه ؟:غش: جواب مشخصه (خودم :غش:)
قورباغه دیگه :سوت: .......................
ببینم میتونیم مهدی رو از انجمن فراری بدیم :giggle:

در ضمن بچه ها از یکی غلط میگیرید بگید تو کدوم تاپیکه و غلط کیه

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
وای حالا میگم 100بار هم کفایت نمی کنه بکن 200بار بعد این

مهدی دیگه تو تاپیک املا غلط نوشتن یعنی آخرششششششششششششششش :giggle:

قورباغه دیگه :سوت: .......................
ببینم میتونیم مهدی رو از انجمن فراری بدیم :giggle:

در ضمن بچه ها از یکی غلط میگیرید بگید تو کدوم تاپیکه و غلط کیه

:48::48::48:
از ویژگی های دارم بیشتر آگاه میشم :غش:

میخواستم امتحانت کنم دیگههههههه :نیش:میدونی که ؟ :سوت: یعنی همون قورباغه دیگههه :نیش:
خب پس تعداد خوندن پست قبل از ارسال رو به 200 افزایش میدیم البته فعلا :نیش:
در اینده ای نه چندان دور شاید به 1 میلیون بار هم نیاز بشه :غش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
از ویژگی های دارم بیشتر آگاه میشم :غش:
مهدی ،جان من اینو معنی که ببینم:عش::غش:
بچه از استرس یه ی و یه که جا انداخته :غش: جدی نگیرید بچه استرس گرفته کلا این تاپیک میاد بالا دست و پاش میلرزه :غش:

در اینده ای نه چندان دور شاید به 1 میلیون بار هم نیاز بشه :غش:
اونم کافی نمیشه برات :غش:

وای مهدی خدا بگم چیکارت کنه:غش: مردم از خنده از دست این سوتی های تو :غش:
بابا حداقل تو تاپیک املا درست بنویس دیگه :غش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
مهدی ،جان من اینو معنی که ببینم:عش::غش:
بچه از استرس یه ی و یه که جا انداخته :غش: جدی نگیرید بچه استرس گرفته کلا این تاپیک میاد بالا دست و پاش میلرزه :غش:

اونم کافی نمیشه برات :غش:

وای مهدی خدا بگم چیکارت کنه:غش: مردم از خنده از دست این سوتی های تو :غش:
بابا حداقل تو تاپیک املا درست بنویس دیگه :غش:

:غش::غش::غش:
از این شکلک خنده ای که تو پروفایلم گذاشتی فهمیدم باز یه سوتی دادم :غش:
اینقدر میخندی مواظب باش یه وری نشی :49:

باور کن تمام سعی خودمو میکنم اما خب چه کن که نمیشه :نیش:

دیگه فکر کنم این پست غلط نداشته باشه:49:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
ای بابا بگید بچه ها کدوم تاپیک کی این رو میگه اینجوری که آدم باید دوره بگرده ببینه کی اینو گفته :کسل:

shika hime

متخصص بخش جانوران
Mehdi_FXX
تاپیک:خاطره ی بچه های انجمن:نیش:(یه چیز تو همین مایه ها):نیش:
سلام خاطره ای که میخوام براتون تعریف کنم (خاطره کی بید ؟ :عصبانی: ...به جون خودم نمیشناسمش :نیش:) مربوط میشه به شب کنکور .......
چند روز قبل از کنکور هیچی نخوندمو خواستم استرس پیدا نکنم کنکور 10 تیر ماه بود
و تولد من هم 9 تیر هست و یه حدس هایی زدم که نشه خوابید و مراسم تولید و بزن بکوب تو خونمون باشه
و میدونستم که من امکان نداره بتونم حتی ساعت 12 شب بخوابم و خیلی تخفیف داده بشه دیگه ساعت 2...........
.و باید ساعت 6 صبح هم پا میشدم .......خب این امکان داشت!
پناه آوردم به ساعت و زنگش که منو از خواب بیدار کنه اما میدونستم این ساعت ها اینقدر بخار ندارند که بتونن منو زمانی که میخوام دقیقا بیدار کنن برای همین ییهویی یه فرک برک به ذهنم رسید :نیش: گوشیه رفیق من از این NEC هایی که 12 تا بلندگو داشت و صداش واقعا مهیب بود :نیش:
رفتم قضیه رو بهش گفتم و گفت باشه اونم از خداسته گوشیش رو با گوشیه خدابیامرز من یعنی 5800 عوض کرد برای 1 روز اما گفت یه لحظه صبر کن.............
.که یهو برق از چشاش پرید و دیدم داره خنده ی مرموز عجیبی میکنه :نیش:
گفت یه صدا تو گوشیم دارم که برام گذاشت که من یهو از جام پریدم:تعجب: از ثانیه ی اولش صدای جیغ اومد....
اونم چه جیغییییییییی :نیش: گفت اگه میخوام خیلی سریع از خواب بیدار شب اینو بذار آهنگ زنگ ساعت گوشیت تا بیدارت کنه که دیدم فکر خیلی خوبیه :نیش:
اما من وقتی خوابم بیاد هیچی نمیتونه بیدارم کنه مگر صداهایی خیلی عجیب و کارهایی بسی ناجوانمردانه مثل آب یخ ریختن اونم حداقل یک لیوان روم
. تصمیم گرفتم گوشی رو بذارم پشت کمد تا صبح برم دنبالش بگردم و پیداش کنم . شب شد و منم در انتظار مراسم :نیش:
همسایه ها اومدن فقط و چند تا از دوستان من تا مقدمات بی خوابی فراهم بشه یه جورایی .........
خلاصه من بیچاره رو تا ساعت 1:30 دقیقه بود تقریبا بیدار نگه داشتن و داشتن میخوشیدن .....
که دیگه ..دیگه دیگه......کم کم نخود نخود هر رفتش خونه ی خود
و منم رفتم به سوی رخت خواب باوفای خودم اما و قبلش گوشی رو گذاشتم پشت کمد که یعنی یکی دو تا کشوی لباسای اول رو در آوردم
و گوشی رو انداختم پشت کمد و کشو ها رو رو گذاشتم سر جاش....... و رفتم خوابیدم که ساعت حدود 1:50 بود فکر کنم.........
بقیه ی اعضای خانواده هم رفتن بساط رو جمع کردن و از من 1 ساعت دیرتر خوابیدن .............. خلاصه چشتون روز بد نبینه............
.ساعت 6 صبح که با صدای مخیلی بلند و ترسناک جیغ یک دختر که همون صدا بود از خواب بیدار شدم اما ای کاش بیدار میشدم :گریه:
یه جوری از تخت به هوا پریدم که نگو.............چشام اندازش چند برابر شده بود و عرق بدی هم کرده بودم و داشت از سر و صورتم میریخت ......
انقدر ترسیده بودم که اصثلا یادم رفته بود صدای چیه؟ از کجا میاد ؟ که یادم اومد....وایییییییی حالا مگه من میتونستم کشوها رو بیرون بیارم !!!!!
میدونید که آدم وقتی میترسه موقع فرار چند تا پا از این و اون قرض میگیره منم اون موقع همین حالت شده بودم اما پا به کارم نمی اومد ......
یکم زور و سرعت عمل قرضیدم و کشوها رو در آوردم و خیلی صریع صداش رو قطع کردم !!!!! حالا منو میگی.....نشستم زمین اول یه نفس عمیق کشیدم...
واقعا هنگیده بودم :تعجب:.....بعد از چند لحظظه بلند و آماده شدم برم امتحان بدم........ که امحتان سرنوشتمون هم دادیم و اما اولش هنگیده بودم.......
اون روز برای هرکی اینو تعریف میکردم نمیدونم چرا ولو میشد روز زمین به این حالت :غش: و انقدر میخندید که دلو رودش درد میگرفتو صورتش سرخ سرخ میشد از خنده ی زیاد..... کلا یه بالایی سرش می اومد که نگو :غش: حالا وضعیتی که بقیه ی اعضای خانواده بیدار شدم موقع حادثه رو دیگه بیخی :غش: خوب بیییییید ؟ :نیش:
نمره از بیست؛ دوازده
white-mouse07.gif

تا باشد از این خاطره ها
white-mouse07.gif

بالا