• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی- خرداد ماه 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تهران امسال 2014 بیشتر شبیه سال 1997 هست چون ژانویه تا مارچ در سال 1997 حالت خنثی بود و بارش کمتر از نرمال سال 2014 هم همین طور بود از اپریل کم کم وارد النینو شدیم وبارش بیشتر شد امسال هم همین طور بود سال 1997 خرداد پربارش بود امسال تهران هم همین طور شده

خیلی ممنون از اظهار نظر خوبتون. بهرحال بعید بنظر میرسه که سوپر النینو رخ بده و من بهار سال 1992 و خصوصا خرداد اون سال رو به خوبی بیاد دارم و اون سال هم خرداد ماه پر صاعقه و با صدا های مهیب و رعب آوری بود و نقشه های آنومالی پیش بینی CFSv2 برای ماه ژوئن 2014 با تغییراتی که اخیرا داشتند بسیار شبیه سال 1992 شدند. چند روز که روند CFSv2 از ژوئن 1997 به ژوئن 1992 تغییر پیدا کردند.

آخرین ویرایش:

DR WHO

کاربر ويژه
امسال اگر شبيه ١٣٦٢ بشه يا شبيه ١٣٦٥ يا ١٣٧٠ يا ١٣٧١ يا ١٣٧٦ فرق نميكنه چون همه اين سالها بسيار مرطوب و پر بارش بودند :گل:
درضمن النينو از آگوست تقويت خواهد شد :خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان امشب مهمون داشتیم وقت نشد فقط بگم امروز ،روز همرفتهای بی نظیر دشت مشهد و چناران بود
خیلی ممنون محسن جان انشاء الله فردا هم روز قوچان خواهد بود و اپدیت جی اف اس که خیلی خوب بوده امشب:

سیدمهدی

New member
سلام وتبریک بخاطر تاپیک جدید انشالا هروز پربارتر از دیروز خداکنه فردا هم بباره مثل امروز

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فقط شانس 50 درصدشد رو گذاشتم و از شانسهای کمتر صرف نظر کردم

مشهد فردا

ga6yduva.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سیبری

کاربر ويژه
از اون ابر ساعت 5 بعد از ظهر غرب مشهد و قاسم آباد بارش داشت البته شدت اصلی بارش بر روی جاده سنتو و شهرک صنعتی مشهد بود حدس من اینه حدود 20 میل و شاید بیشتر بارش داشته

10 کیلومتری غرب مشهد شهرک صنعتی ساعت 6 بعد از ظهر

sc88pia4cjg71r5pih0.jpg

سیبری

کاربر ويژه
شدت بارش بر روی شهرک صنعتی مشهد فوق العاده بوده به طوریکه مشخص بود حتی در کوچه ها و خیابانها سیلابه به راه افتاده

rqkd7bbkow3fuygy4.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
قبل از اینکه اون بارش شدید و وحشتناک شروع بشه.

آرامش قبل از طوفان - چهارراه بهار

5eqydedu.jpg

سیبری

کاربر ويژه
شهر چناران هم بارشش خوب بود اما نه به اندازه شهرک صنعتی مشهد اما شمال چناران و دامنه جنوبی هزار مسجد ابرهای وحشتناکی بودن

7vnkk0cibhob35id8mo3.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چهارراه بهار بعد از خاتمه بارش و خروج تدریجی ابرهای کومولونیمبوس

5ejuqe4y.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من فقط اینو بذارم و رفع زحمت کنم بر اساس اپدیت ساعت 12:00 نقشه های گریپ نمودار اسکیوتی صحیح مشهد در ساعات 12 و 15 UTC به شرح ذیل بوده که با مشاهدات ما کاملا مطابقت داره:

12

tvm7cci2gtcht3ym17t6.jpg

15

ihlijc0ftnxf2xrc8jmo.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
من فقط اینو بذارم و رفع زحمت کنم بر اساس اپدیت ساعت 12:00 نقشه های گریپ نمودار اسکیوتی صحیح مشهد در ساعات 12 و 15 UTC به شرح ذیل بوده که با مشاهدات ما کاملا مطابقت داره:

12

tvm7cci2gtcht3ym17t6.jpg

15

ihlijc0ftnxf2xrc8jmo.jpg

پس باید نیمه های شب دوباره بیایم فروم:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا