• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی- خرداد ماه 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید جی اف اس

و این یعنی آغاز همرفت از بینالود و همگرایی با هزار مسجد

غرب مشهد بنظر بیشترین بهره را خواهد برد . مثل دیروز که حدود 7 تا 10 میلیمتر باریده بود

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

2ysusuqe.jpg

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
استاد مهرداد اگر در تفصیر اشتباهی صورت گرفته ، خودتان تصحیح کنید و ما را راهنمایی نمایید.

تشکر.

نمودار اسکیوتی ساعت 12 یو تی سی امروز مشهد منتشر شده و با اجازه اساتید بنده نمودار را شرح می کنم.

اول از همه طبق ان چه که نمودار اعلام کرده ، میزان شاخص کیپ (انرژی پتانسیل همرفتی در دسترس) برای عصر امروز در مشهد عدد 433 می باشد که نشان دهنده وقوع ناپایداری در حد متوسط هست.

دوم شاخص ناپایداری شوالتر هست که عدد -1 (منفی یک ) را نشان می دهد و بیانگر وقوع ناپایداری در حد متوسط هست.

سوم شاخص ناپایداری sweat می باشد که عدد 165 را نشان داده و موید وقوع طوفان و ناپایداری در حد متوسط می باشد.

و در پایان شاخص ناپایداری TTI می باشد که عدد 51 را نشان می دهد و مبین وقوع طوفان شدید هست.

با این تفاسیری که صورت گرفت ، می توان نتیجه گرفت که امروز عصر و امشب شرایط برای رخداد بارش و ناپایداری در شهر مشهد فراهم گردیده است.

skwti%20mashhad1.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد مهرداد اگر در تفصیر اشتباهی صورت گرفته ، خودتان تصحیح کنید و ما را راهنمایی نمایید.

تشکر.

اگر منظورتون مهراد عزیز هست که باید اونجا این سوال رو مطرح کنید و اگه منظوروتون من بودم؛ اگه مختصات دقیق مشهد رو در نظر گرفته باشید شاخص k هم بسیار بالا بر آورد شده و شدت ناپایداری بیشتر از دیروز خواهد بود. بهرحال تفسیر خیلی خوبی بود .
سپاس

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
شرمنده امیر جان.

من الان فقط در این فروم هستم و نمی دونم چرا یکدفعه نام استاد مهرداد رو بردم.
:خجالت2:

اگر منظورتون مهراد عزیز هست که باید اوجا این سوال رو مطرح کنید و اگه منظوروتون من بودم اگه مختصات دقیق مشهد رو در نظر گرفته باشید شاخص k هم بسیار بالا بر آورد شده و شدت ناپایداری بیشتر از دیروز خواهد بود. بهرحال تفسیر هیلی خوبی بود سپاس

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هم غرب و هم جنوب غرب مشهد سیاه شده.
به شمال و شمال غرب دید ندارم

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام دوستان
همینطور که امیرمحسن گفتن از دقایقی پیش بارون شدید به همرا ه رعدی و برق در غرب مشهد آغاز شده :شاد:

خدارو شکر

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سمت بینالود ابرهای گسترده و تیره در حال پیشروی هستن و سمت کوه های هزار مسجد آسمون کمی باز و روشنه به همرا ابرهای سفید و کپل مپل :خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا