• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ای جان ورامین60 میل اومده این هفته هم بدون شک 90میشه ...
محمد از بجنورد هم خوش امد میگم

ممنون محمد رضا جان،من 10 روزی{شایدم بیشتر}میشه که عضو شدم ولی متاسفانه بنا به دلایلی نتونستم در خدمت اساتید باشمو کسب فیض کنم ازشون

آخرین ویرایش:

ArefGod

Banned
ببینم کی با تهران کل انداخته کندشون منم بیان جلو ببینم:خنده1:

بیشین مینیم باو
اگه تو بچه جنوب تهرانی من بچه جنوب ایرانم!

آقا من تا پس فردا نمیام تا این کل کل ها بخوابه! واقعا نمی خوام اینطوری بشه! نمی دونم من با تهرانی ها مشکل دارم یا اونا با همه!!! سومین مرکز پربرف کشور= تهران LOL

فعلا من برم تا شما به آرامش برسید :خنده1:

saeed hh

کاربر ويژه
خدا کنه افزایش بارشها هم مثل افزایش قیمت دلار امروز در تهران باشه من نظرم اینکه احتمال شیفت سرما وبارش به سمت غرب زیاده البته نه اینکه از بارش شرق کم بشه:خنده1:

ali.doosti

کاربر ويژه
آقا جدی جدی شروع شد!فکرکردم رگبارباشه!همه سایتا از نیمه شب و ساعت 1-3 شروع بارشو پیش بینی کرده بودن!فکر کنم اولین جایی باشه گزارش باران میدم از ایلام بی خبرم!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا بخیر بگذرونم فکر کنم امشب هم باید تا دیر وقت دائما صفحه نقشه ها رو ریفرش کنیم. فعلا که رو فریم شماره یکش مونده نقشه های نیروی دریایی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آقا جدی جدی شروع شد!فکرکردم رگبارباشه!همه سایتا از نیمه شب و ساعت 1-3 شروع بارشو پیش بینی کرده بودن!فکر کنم اولین جایی باشه گزارش باران میدم از ایلام بی خبرم!

درود علی عزیز

تبریک عرض میکنم امیدوارم که بارشهای زیبا و کم خطر ولی پربهره ای در انتظار شهر و دیارتون باشه.

من خوزستان رو خیلی دوست دارم و امسال فروردین خیلی خاطرات خوبی از اونجا داشتم:گل:

درسته که تابستونهای گرمی داره ولی واقعا پر از نعمت و خوبیهاست:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خدا بخیر بگذرونم فکر کنم امشب هم باید تا دیر وقت دائما صفحه نقشه ها رو ریفرش کنیم. فعلا که رو فریم شماره یکش مونده نقشه های نیروی دریایی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیر انشاالله استاد،احتمالا میخواد یواش یواش بارش های سنگین رو اعلام کنه تا یه وقتی شوکه نشیم!!!!

saeed hh

کاربر ويژه
بیشین مینیم باو
اگه تو بچه جنوب تهرانی من بچه جنوب ایرانم!

آقا من تا پس فردا نمیام تا این کل کل ها بخوابه! واقعا نمی خوام اینطوری بشه! نمی دونم من با تهرانی ها مشکل دارم یا اونا با همه!!! سومین مرکز پربرف کشور= تهران LOL

فعلا من برم تا شما به آرامش برسید :خنده1:
انقدرجنوب جنوب نکن الان شمالی ها میان میگن ما از همه کنده تریم دیدی کار به سلاح های سنگین کشید:خنده1: عکس های سومین مرکز پربرف کشورم بچه ها اینجا میذارن واست تا بگی wooooooooooooooooow
:ایول:

ali.doosti

کاربر ويژه

درود علی عزیز

تبریک عرض میکنم امیدوارم که بارشهای زیبا و کم خطر ولی پربهره ای در انتظار شهر و دیارتون باشه.

من خوزستان رو خیلی دوست دارم و امسال فروردین خیلی خاطرات خوبی از اونجا داشتم:گل:

درسته که تابستونهای گرمی داره ولی واقعا پر از نعمت و خوبیهاست:گل:

استادعزیز با بارش های امسال فروردین حتما تشریف بیارید در خدمتتون باشم...طبیعت شمال خوزستان خارق العاده می شه...چیزی که 4ساله اتفاق نیفتاده!

mohamad_73

کاربر ويژه
درود بر امیر محسن عزیز منم خیلی دووووست دارم شما را از نزدیک ببینم از ته دل میگم
امیدوارم بعد از امتحاناتم اتفاقی نیافته بیام مشهد هم هوا برفی باشه هوا هم شما را زیارت کنم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر جی اف اس که تا الا آپدیتش خوب بوده

بارش تجمعی سطح کشور تا 192 ساعت آینده:

12123012_2_2412.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استادعزیز با بارش های امسال فروردین حتما تشریف بیارید در خدمتتون باشم...طبیعت شمال خوزستان خارق العاده می شه...چیزی که 4ساله اتفاق نیفتاده!

جای جای خوزستان خیلی زیباست علی جان از اروند بگیر تا کارون و دزفول و آبادان و خرمشهر و حتی اون بازار سمبوسه فروشهای اهواز هم خیلی جالب و به یاد موندی بود.:گل:

بعد بهبهان و سد مارون رو هم خیلی دوست داشتم:گل:

کلا زندگی و شادی تو خوزستان در وجود تک مردم خوبتون موج میزد و من اینو خیلی دوست داشتم.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا