بچه ها انقد کل نندازید مهم این نیست که چند متر وو چند سانت میباره
مهم آرامش لحظه باریدن برف که من با هیچی تو دنیا عوضش نمیکنم...
اون لحظه ای که نگاه به آسمون میکنیو میبینی فاصله ای بین تو و آسمون نیست..
بخدا با اینکه دیسک کمر دارم اما به محض شروع بارش برف میکشم به ارتقاعات دورو بر شهرمون....
این آهنگ ماورایی و جاودانه از Yuhki Kuramoto رو تقدیم میکنم به کسایی که از دیدن بارش برف لذت میبرن
http://www.mediafire.com/?5o1hwk4vsajknwt
سلام
ساميار جان با اين دما فكر كنم 2500 متر هم برف نياد. دماي تهران امروز به نزديك 15 رسيد
اينكه چند ساعت زمان ميبره تا هواي سرد نفوذ كنه و كي به برف تبديل ميشه معلوم نيست.
دماي كرج سريع تر از تهران پايين مياد.
درود سامیار عزیز
خیلی ممنون از لطفی که داری انشاء الله که تهران و سایر شهرهای عزیز کشورمون و از جمله مشهد مشهد هم از معضل کمبود بارش برف در فصل زمستان رهایی پیدا کنند:گل:
دوست و همشهری خوبم
بهتر نیست که تعصبات بیهوده در ارتباط با برتری شهرهامون نسبت به همدیگه رو به کناری بذاریم و از بودن در فضای صمیمی اینجا لذت ببریم واقعا سامیار عزیز آرزوی خوبی برای شهرمون مشهد کردند . اگه بخوایم منطقی نگاه کنیم با این سالی یک یا دو تا برف 10 الی 20 سانتیمتری هیچ گره ای از کمبود بارشها در مشهد که باز نمیشه!
من دهه 60 رو بخوبی یادمه برف رو برف تو همین مشهد میبارید.
خواهشی که از همه دوستان دارم این هست در این جمعی که مثل یک خانواده واحد از سراسر ایران در فضای صمیمی این انجمن جمع شدیم نهایت بهره و استفاده رو ببریم و مثل کوه پشت همدیگه رو داشته باشیم و برای همدیگه بهترین آروزها رو داشته باشیم:گل:
تبریک به دوستانه شمالشرقی مشهدم مثل تهران سالهاست که دچار بیچارگی بی برفی شده یه دلی از عزا در بیارید
88 يك استثنا بود به هر صورت مشهد با اينكه از تهران ارتفاعش خيلي پايينتره ولي در كل از اين شهر حتي مناطق شماليش سردسيرتره ولي بايد اينو قبول كرد كه بارندگي شمال تهران بيشتره
شما لطف داري ساميار جان ولي لحنت اصلن خوب نبود
دوست عزيز حرف شما كاملا متينه ولي اصلن از روي تعصب به ساميار جان پاسخ ندادم فقط جهت اطلاع و آمار به ايشون گفتم
عارف بسه بازشروع نکن...
پستتو پاک کن لطفا!
چرا؟
شهر تهران هم ایستگاه های مختلفی داره که من زیاد بهش نمی پردازم چون اگه مهرآباد بزارم دوستان تهرانی ها ناراحت میشن! اقدیسه رو بزارم میگن هنوز نقطه های شمالی تر هم تو تهران داریم!
تهران { بیلقان } : 115 میلیمتر
تهران { رودک جاجرود } : 217 میلیمتر
تهران { آرموت } : 154 میلیمتر
تهران { آب های سطحی تهران } : 117 میلیمتر
تهران { فیروزکوه } : 60 میلیمتر
تهران { نساء } : 224 میلیمتر
تهران { سیرا } : 185 میلیمتر
تهران { سد امیرکبیر } : 138 میلیمتر
تهران { لتیان } : 138 میلیمتر
تهران { پلور / لار } : 193 میلیمتر
دوستان بنظرتون تو بجنورد چندسانت برف میشینه؟؟؟
البته سلامی ویژه دارم به اساتید عالی قدرم امیرمحسن جان و سامان عزیز{خیلی مخلصیم}:aminkhan::aminkhan::aminkhan:
نیروی دریایی و اسمبل کی آپ میشه امیرمحسنه عزیز؟:ایرانجمن:
سلام عرض ارادت خالص خدمت محمد عزیز:گل:
خیلی خوشحالم که دوباره تونستید تشریف بیارید اینجا:گل:
به امید خدا حداقل یک 20 سانتی شاید افتاده باشید محمد جان