• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amin khan

مدیر انجمن
بچه ها انقد کل نندازید مهم این نیست که چند متر وو چند سانت میباره
مهم آرامش لحظه باریدن برف که من با هیچی تو دنیا عوضش نمیکنم...
اون لحظه ای که نگاه به آسمون میکنیو میبینی فاصله ای بین تو و آسمون نیست..
بخدا با اینکه دیسک کمر دارم اما به محض شروع بارش برف میکشم به ارتقاعات دورو بر شهرمون....
این آهنگ ماورایی و جاودانه از Yuhki Kuramoto رو تقدیم میکنم به کسایی که از دیدن بارش برف لذت میبرن

http://www.mediafire.com/?5o1hwk4vsajknwt

fv5wn7rqtchlch6v876.jpg

مرسی:گل:
آهنگ زیبایی بود:زمستان::122:

mohamad$

کاربر ويژه
سلام
ساميار جان با اين دما فكر كنم 2500 متر هم برف نياد. دماي تهران امروز به نزديك 15 رسيد
اينكه چند ساعت زمان ميبره تا هواي سرد نفوذ كنه و كي به برف تبديل ميشه معلوم نيست.
دماي كرج سريع تر از تهران پايين مياد.

سلام نوید جان

حالا شاید اینجا خیلی دوستان از شمال تهران اسم ببرن ولی من هر وقت میگم شمال تهران منظورم مناطق زیر است

از سمت شمال غرب بالای اتوبان آبشناسان/ از سمت سعادت اباد بالای بلوار دادمان / از سمت مرکز ، پارک ملت به بالا / از سمت شمال شرق اتوبان صدر به بالا .

چهارشنبه شب ( از زمان تاریکی هوا ) شرایط برف اون مناطق که گفتم ( بالای 1500 ) به نظر من به تدریج محیا میشه و از بعد نیمه شب ( ساعت 4 - 5 بامداد چهارشنبه ) شرایط برای مناطق پایینتر مثل گیشا و منطقه ما محیا میشه و حدود 10 ساعتی برف میباره و

احتمال زیاد سفید پوش میشه ایشالا

امیدوارم سرما تقویت شه و بارشا ضعیف نشه

ArefGod

Banned
شفاف سازی می کنیم :35:

آمار بارندگي ايستگاههاي باران سنجی تا امروز

اردبیل: 45 میلیمتر
بوشهر: 154 میلیمتر
یاسوج: 400 میلیمتر
ایلام: 94 میلیمتر
مشهد: 51 میلیمتر
شهرکرد: 186 میلیمتر
کرمان: 51 میلیمتر
سنندج: 155 میلیمتر
زاهدان: 17 میلیمتر
اصفهان { پل خواجو } : 75 میلیمتر
شیراز: 206 میلیمتر
اهواز: 141 میلیمتر
کرمانشاه: 168 میلیمتر
رشت: 566 میلیمتر
ورامین: 60 میلیمتر
**********:mehdi:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

درود سامیار عزیز

خیلی ممنون از لطفی که داری انشاء الله که تهران و سایر شهرهای عزیز کشورمون و از جمله مشهد مشهد هم از معضل کمبود بارش برف در فصل زمستان رهایی پیدا کنند:گل:

دوست و همشهری خوبم

بهتر نیست که تعصبات بیهوده در ارتباط با برتری شهرهامون نسبت به همدیگه رو به کناری بذاریم و از بودن در فضای صمیمی اینجا لذت ببریم واقعا سامیار عزیز آرزوی خوبی برای شهرمون مشهد کردند . اگه بخوایم منطقی نگاه کنیم با این سالی یک یا دو تا برف 10 الی 20 سانتیمتری هیچ گره ای از کمبود بارشها در مشهد که باز نمیشه!

من دهه 60 رو بخوبی یادمه برف رو برف تو همین مشهد میبارید.

خواهشی که از همه دوستان دارم این هست در این جمعی که مثل یک خانواده واحد از سراسر ایران در فضای صمیمی این انجمن جمع شدیم نهایت بهره و استفاده رو ببریم و مثل کوه پشت همدیگه رو داشته باشیم و برای همدیگه بهترین آروزها رو داشته باشیم:گل:

دوست عزيز حرف شما كاملا متينه ولي اصلن از روي تعصب به ساميار جان پاسخ ندادم فقط جهت اطلاع و آمار به ايشون گفتم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تبریک به دوستانه شمالشرقی مشهدم مثل تهران سالهاست که دچار بیچارگی بی برفی شده یه دلی از عزا در بیارید

88 يك استثنا بود به هر صورت مشهد با اينكه از تهران ارتفاعش خيلي پايينتره ولي در كل از اين شهر حتي مناطق شماليش سردسيرتره ولي بايد اينو قبول كرد كه بارندگي شمال تهران بيشتره

شما لطف داري ساميار جان ولي لحنت اصلن خوب نبود

دوست عزيز حرف شما كاملا متينه ولي اصلن از روي تعصب به ساميار جان پاسخ ندادم فقط جهت اطلاع و آمار به ايشون گفتم

خیلی ممنون از توضیح خوبتون :گل:

samann

کاربر ويژه
اپدیتهای نوسان اطلس شمالی-نوسان قطبی- اپدیتهای بارش فشار - رطوبت و ..... همه و همه بر وفق مراد است انشالله...:خنده1:
نکته بعدی که امروز ما رو بسیار شادمان کرد این رطوبت وحشتناکی است که از صبح در مشهد باعث ایجاد مه شده است/ لکن شادی کنید....

ArefGod

Banned
عارف بسه بازشروع نکن...
پستتو پاک کن لطفا!

چرا؟

شهر تهران هم ایستگاه های مختلفی داره که من زیاد بهش نمی پردازم چون اگه مهرآباد بزارم دوستان تهرانی ها ناراحت میشن! اقدیسه رو بزارم میگن هنوز نقطه های شمالی تر هم تو تهران داریم!

تهران { بیلقان } : 115 میلیمتر
تهران { رودک جاجرود } : 217 میلیمتر
تهران { آرموت } : 154 میلیمتر
تهران { آب های سطحی تهران } : 117 میلیمتر
تهران { فیروزکوه } : 60 میلیمتر
تهران { نساء } : 224 میلیمتر
تهران { سیرا } : 185 میلیمتر
تهران { سد امیرکبیر } : 138 میلیمتر
تهران { لتیان } : 138 میلیمتر
تهران { پلور / لار } : 193 میلیمتر

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان بنظرتون تو بجنورد چندسانت برف میشینه؟؟؟

البته سلامی ویژه دارم به اساتید عالی قدرم امیرمحسن جان و سامان عزیز{خیلی مخلصیم}:aminkhan::aminkhan::aminkhan:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چرا؟

شهر تهران هم ایستگاه های مختلفی داره که من زیاد بهش نمی پردازم چون اگه مهرآباد بزارم دوستان تهرانی ها ناراحت میشن! اقدیسه رو بزارم میگن هنوز نقطه های شمالی تر هم تو تهران داریم!

تهران { بیلقان } : 115 میلیمتر
تهران { رودک جاجرود } : 217 میلیمتر
تهران { آرموت } : 154 میلیمتر
تهران { آب های سطحی تهران } : 117 میلیمتر
تهران { فیروزکوه } : 60 میلیمتر
تهران { نساء } : 224 میلیمتر
تهران { سیرا } : 185 میلیمتر
تهران { سد امیرکبیر } : 138 میلیمتر
تهران { لتیان } : 138 میلیمتر
تهران { پلور / لار } : 193 میلیمتر

خدا رو شکر که بارش ایستگاههای تهران هم بسیار مطلوب بوده تا این لحظه

خیلی ممنون از اطلاع رسانی خوبتون عارف عزیز

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان بنظرتون تو بجنورد چندسانت برف میشینه؟؟؟

البته سلامی ویژه دارم به اساتید عالی قدرم امیرمحسن جان و سامان عزیز{خیلی مخلصیم}:aminkhan::aminkhan::aminkhan:

سلام عرض ارادت خالص خدمت محمد عزیز:گل:

خیلی خوشحالم که دوباره تونستید تشریف بیارید اینجا:گل:

به امید خدا حداقل یک 20 سانتی شاید افتاده باشید محمد جان

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نیروی دریایی و اسمبل کی آپ میشه امیرمحسنه عزیز؟:ایرانجمن:

سلام هومن عزیز

دیگه الان باید یواش یوا بریم سر وقتش ببینیم چه خبرهای خوبی انشاء الله واسمون داره.

معمولا نیروی دریایی تا ساعت 8 شب آپ میشه و اسمبل هم تا 8:30 ولی دیشب که ما رو هلاک کردند و ساعت 1:30 شب آپ شدند!!!!!!!!!!!!!!!!1

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام عرض ارادت خالص خدمت محمد عزیز:گل:

خیلی خوشحالم که دوباره تونستید تشریف بیارید اینجا:گل:

به امید خدا حداقل یک 20 سانتی شاید افتاده باشید محمد جان

بسیار سپاسگزارم استاد،کم سعادتی من بوده که نتونستم از اطلاعاتتون طی هفته ای که گذشت استفاده کنم،درضمن پیشاپیش بارش سنگین برف پیش رو رو به شما و همه ی مشهدی های عزیز{همشهری هام}تبریک میگم،فقط همینو میتونم بگم:ایشاالله که بباره{هم بجنورد و هم مشهد}

mohamad_73

کاربر ويژه
ای جان ورامین60 میل اومده این هفته هم بدون شک 90میشه ...
محمد از بجنورد هم خوش امد میگم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا