• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
سال 83 من یادمه شبش 0 سانت منطقه ما برف بود و فردا صبح پاشدم همینطوری بیرون و نگاه کنم چشام چار تا شد دیدم 40 سانت راحت اومده . نمیدونستم قراره برف بیاد .

امیدوارم امسال محلات غیر شمالی مثل سمت ما و شما و نوید و آریا و مهرداد برف 20 سانتی و تجربه کنه .
ایشالا ولی نمیدونم چرا من درست برفه 83 رو به یاد نمیارم البته اون موقع ما اینجا نبودیم

abtinT

کاربر ويژه
سال 83 من یادمه شبش 0 سانت منطقه ما برف بود و فردا صبح پاشدم همینطوری بیرون و نگاه کنم چشام چار تا شد دیدم 40 سانت راحت اومده . نمیدونستم قراره برف بیاد .

امیدوارم امسال محلات غیر شمالی مثل سمت ما و شما و نوید و آریا و مهرداد برف 20 سانتی و تجربه کنه .

بهترین برف سال 83 بود . سال 83 رو از 86 بیشتر دوست دارم .

آرش-مشهد

کاربر ويژه
من مجموعا فکر میکنم ان شا الله در مشهد بارش نسبتا خوب و سنگین برف رو داریم چیزی حدود 20 تا 25 سانت برف. امشبم فکر کنم نروژ بارشمون رو یکمی کم کنه!

خدا کنه همین 20 تا 25 سانت محقق بشه.

aznavar

کاربر ويژه
iransnownext3days.cc23.jpg

شیطونه میگه برم الیگودرز.:خنده1:

پسرخاله

کاربر ويژه
خوب آپدیت جدید مدل اسمبل هم صادر شد

12 الی 72 ساعت آینده

me0ddfmqyxs62z2n7w3z.gif

تو نقشه ها یه چاله ی مسخره شکل گرفته تهرانم وسطه اون چالس.:سکوت:
مثه چال اسکندرونه .:خنده1:
بارشه برفه تهران در هاله ای از ابهامه از این به بعد فقط باید منتظر باشیم و نظاره گر
من که دیگه به نقشه ها نگاه نمیکنم.:ناراحت:
بعد از عبور این سیستم من خیلی تجربه ها به دست میارم نسبت به بارش تهران همون طور که تو سیستم قبلی به دست آوردم:احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تو نقشه ها یه چاله ی مسخره شکل گرفته تهرانم وسطه اون چالس.:سکوت:
مثه چال اسکندرونه .:خنده1:
بارشه برفه تهران در هاله ای از ابهامه از این به بعد فقط باید منتظر باشیم و نظاره گر
من که دیگه به نقشه ها نگاه نمیکنم.:ناراحت:
بعد از عبور این سیستم من خیلی تجربه ها به دست میارم نسبت به بارش تهران همون طور که تو سیستم قبلی به دست آوردم:احترام:

هومن عزیز

این سیستم خیلی پیچیده است ممکنه تهران کلی برف بباره و شاید اصلا مشهد هیچی نباره!!!!!

واقعا از این به بعدش رو باید واگذر کنیم به خدا ولی شرایط ذر سطح کشور بسیار مطلوب و رویایی بنظر میرسه:شاد:

mohamad$

کاربر ويژه
امسال وضع همدان خرابه ! بارندگیشم چندان جالب نبوده ! این برفابه ها برای این وقت سال چیز جالبی برای همدان نیست . امسال جزو 4 تا استان اخر بوده از نظر نرمال بارش !!!!!

meteogram.php

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سجاد این چی می گه؛)
یه قرمزه واسه ما دوتا...این می گه 90 ولی فکرکنم 50 تارو افتادیم!

راستی علی جان

تو این چند وقته که ما باهم آشنا شدیم و من این نقشه های مدل اسمبل رو میذارم ، میخواستم بدونم که پیش بینی هاش واسه خوزستان تا چه حد جواب داده ؟!!میشه یک توضیحی بدی در این خصوص؟

ممنون از لطفت

mohamad$

کاربر ويژه

هومن عزیز

این سیستم خیلی پیچیده است ممکنه تهران کلی برف بباره و شاید اصلا مشهد هیچی نباره!!!!!

واقعا از این به بعدش رو باید واگذر کنیم به خدا ولی شرایط ذر سطح کشور بسیار مطلوب و رویایی بنظر میرسه:شاد:

امیر محسن ایشالا که اینطور نمیشه و برف خوبی شهرتون میباره . برای مراکز استان ها از این سیستم فقط برای مشهد و بجنورد میشه گفت برف خوب قطعیه ... بقیه اکثرا بارون و برفاب و برف قاطیه

abtinT

کاربر ويژه
من مجموعا فکر میکنم ان شا الله در مشهد بارش نسبتا خوب و سنگین برف رو داریم چیزی حدود 20 تا 25 سانت برف. امشبم فکر کنم نروژ بارشمون رو یکمی کم کنه!

خدا کنه همین 20 تا 25 سانت محقق بشه.

کلا شما مشهدی ها خیالتون راحت باشه 99.99% برف میاد اون هم چه برفی .
ما تهرانی ها باید منتظر بمونیم چی می شه.:نی نی:

saeed hh

کاربر ويژه
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش باران در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در تهران خبر داد.

عبدالرضا امیدوار شهری در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: برای آسمان تهران در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه باران همراه با کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.

وی گفت: از اواخر امروز سامانه جدید بارشی از غرب کشور وارد می‌شود و در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در برخی از مناطق کشور فعال خواهد شد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی افزود: روز سه‌شنبه هفته جاری بارش برف و باران در استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، لرستان، قم، شمال فارس، اردبیل، گیلان، مازندران، شمال خراسان رضوی و ... پیش‌بینی می‌شود.

امیدوار شهری تصریح کرد: بارش باران در روز سه‌شنبه در استان‌های غرب و جنوب غرب کشور از شدت بیشتری برخوردار است.

وی اظهار داشت: در روز چهارشنبه آسمان استان‌های مرکز و غرب کشور بارانی و در برخی مناطق همراه با بارش برف خواهد بود.

به گفته مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی به دلیل ورود این سامانه دمای هوا در نوار شمالی کشور کاهش پیدا خواهد کرد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جی اف اس کلا بارشهای مشهد رو 14 میلیمتر در نظر گرفته و این بارش از ساعت 00:00 فردا شب شروع میشه ودمای هوا در زمان آغاز بارش برف 1- زیر صفر هست و در سردترین ساعات دمای مشهد 15- زیر صفر هم خواهد رسید!!!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن در سردترین ساعات کانتر 526 دکامتر هم از فراز شهر مشهد عبور خواهد کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا