• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mikadd

کاربر ويژه
خوب خودت یه چیزی میگی رو حرفت باش و جوابشو بده...

این منطقه 1 و 2 و 3 و 4 شمال تهرانه دیگه؟ کدومش بیشتر از اردبیل و یاسوج و شهرکرد و و و برف میاد؟

Tehran_municipal_regions.png
شما چرا انقدر نسبت به تهران حس بدی داری؟؟؟؟؟مگه تهران دشمنه یا جز یه کشور دیگس؟؟؟؟والا همونقدر که ما تهرانیا تو تهران سهم داریم شماهم داری.تهران ماله ایرانه و ایران ماله هممون.شهر کرد یاسوجو اردبیلم ماله هممونه.فرقی نمیکنه هرجا بیشتر برف بیاد بلاخره تو ایرانه دیگه.

ArefGod

Banned
لااله الاالله دوباره کل کل کردنا شروع شد....:ناراحت:

اگه من می گفتم بوشهر سومین مرکز پربارش ایرانه الان ژرواژرم نکرده بودین؟؟؟

ولی تهرانی ها میگن سومین مرکز پربرف کشور خیلی عادیه!

همین الان تهران بارشش از بوشهر کمتره! چه برسه بخواد سوم هم بشه!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر شما محمد عزیز و دوست داشتنی :احترام:
چاکریم دااش کاری نکردم :خجالت2:هدف شاد کردن دلت بود امیدوارم همیشه خوش باشی :شاد2:
پیشاپیش تبریک بابت بارش برف عکس یادت نره:خنده1:

دلبرم دلبر خانه خرابم کرد.....

خیلی مخلصیم محمدجان،ممنون داداش،اگه بیاد حتما عکس میگیرم.

ArefGod

Banned
شما چرا انقدر نسبت به تهران حس بدی داری؟؟؟؟؟مگه تهران دشمنه یا جز یه کشور دیگس؟؟؟؟والا همونقدر که ما تهرانیا تو تهران سهم داریم شماهم داری.تهران ماله ایرانه و ایران ماله هممون.شهر کرد یاسوجو اردبیلم ماله هممونه.فرقی نمیکنه هرجا بیشتر برف بیاد بلاخره تو ایرانه دیگه.

اصلا اینطوری نیست بخدا
من تا حالا تهران نیومدم! یعنی اومدم ولی شب بود من تو اتوبوس خواب بودم!
فکر کنم مردم خیلی خوبی داشته باشه...

کدخدا

کاربر ويژه
اگه من می گفتم بوشهر سومین مرکز پربارش ایرانه الان ژرواژرم نکرده بودین؟؟؟

ولی تهرانی ها میگن سومین مرکز پربرف کشور خیلی عادیه!

همین الان تهران بارشش از بوشهر کمتره! چه برسه بخواد سوم هم بشه!

اول به خودم میگم کاشکی انقدر که به فکر بارش برف و ....هستیم به فکر هموطنامونم بودیم نگاه کن ببین چه بر سر این خانواده امده ما که از سرما لذت میبریم بچه های این خانواده شبا از سرما میلرزن و کنار کسای زندگی میکنن که قیمت لاستیک ماشین زیر پاشون خرج یه سال این خانواده رو میده....
چی بگم که کاری براشون ازم برنمیاد....
http://fararu.com/fa/news/136080

parisa

متخصص بخش
سلام
امروزعکسی ندارم اما اب وهوای امروز4 دی مشهد
main-top.gif
وضعيت لحظه اي آب و هواي مشهد در ساعت 5:28 بعد از ظهر

طلوع آفتاب: 6:39 صبح
غروب آفتاب: 4:20 بعد از ظهر
سرعت باد: 8.05 كيلومتر بر ساعت
رطوبت هوا: 81 درصد
وضعيت جوي: مه آلود
پيش بيني هواي امروز و فرداي مشهد
امروز: كمينه: °3بيشينه: °12
31.png
فردا: كمي ابري كمينه: °-3بيشينه: °13
30.png

mohamad$

کاربر ويژه
عارف جان ادامه دادن این بحث نتیجه ای نداره

از نظر اماری شمال تهران زمستانش نزدیک به 200 میلیمتر بارش داره و روزای برفیشم حدود 24 هست در سال . حالا من اسمی از شهری نمیبرم . میانگین دمای بیشینه هم تقریبا مناسب و پایین هست .

چند تا برف سنگین بالای 50 سانت شمال تهران در دهه 80 و 90 :

برف نیم متری دی 86

برف 1 متری بهمن 83

برف نیم متری آبان 90

سال های 81 و 82 رو یادم نیست

mohamad$

کاربر ويژه
فکر کنم باید یه مقدار کمتر پست بزارم تو فروم . اگر بخواد اینجا شرایط کل کل مجدد آغاز بشه من به شخصه دیگه بسیار کم میام فروم .

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اگه ميدونستم پاسخ به پست ساميار جان اينقدر درگيري ايجاد ميكنه اصلا همچين پستي نميدادم دوستان بي خيال بچسبيد به هوا خواهش مي كنم

navid61

کاربر ويژه
شهر تهران منطقه وسیعی هست که تا 2000 متری هم مناطق مسکونی داره یعنی بصورت نرمال 3 درجه سردتر از کرج نمیدونم چه جوری حساب کردید

سلام
ساميار جان با اين دما فكر كنم 2500 متر هم برف نياد. دماي تهران امروز به نزديك 15 رسيد
اينكه چند ساعت زمان ميبره تا هواي سرد نفوذ كنه و كي به برف تبديل ميشه معلوم نيست.
دماي كرج سريع تر از تهران پايين مياد.

songing

کاربر ويژه
با سلام لطفا نقشه وپیش بینی های جدید از این سیستم کسی داره بذاره لطفا متشکر میشم

aznavar

کاربر ويژه
بچه ها انقد کل نندازید مهم این نیست که چند متر وو چند سانت میباره
مهم آرامش لحظه باریدن برف که من با هیچی تو دنیا عوضش نمیکنم...
اون لحظه ای که نگاه به آسمون میکنیو میبینی فاصله ای بین تو و آسمون نیست..
بخدا با اینکه دیسک کمر دارم اما به محض شروع بارش برف میکشم به ارتقاعات دورو بر شهرمون....
این آهنگ ماورایی و جاودانه از Yuhki Kuramoto رو تقدیم میکنم به کسایی که از دیدن بارش برف لذت میبرن

http://www.mediafire.com/?5o1hwk4vsajknwt

fv5wn7rqtchlch6v876.jpg

mikadd

کاربر ويژه
سایت weather.com برای مشهد 4 شنبه بین 4 تا 6 اینچ برف پیش بینی کرده.با توجه به نقشها مشهد برف سنگینی خاهد اومد.شاید یه نیمتری بیاد:66:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تبریک به دوستانه شمالشرقی مشهدم مثل تهران سالهاست که دچار بیچارگی بی برفی شده یه دلی از عزا در بیارید

درود سامیار عزیز

خیلی ممنون از لطفی که داری انشاء الله که تهران و سایر شهرهای عزیز کشورمون و از جمله مشهد هم از معضل کمبود بارش برف در فصل زمستان رهایی پیدا کنند:گل:

شما لطف داري ساميار جان ولي لحنت اصلن خوب نبود

دوست و همشهری خوبم

بهتر نیست که تعصبات بیهوده در ارتباط با برتری شهرهامون نسبت به همدیگه رو به کناری بذاریم و از بودن در فضای صمیمی اینجا لذت ببریم واقعا سامیار عزیز آرزوی خوبی برای شهرمون مشهد کردند . اگه بخوایم منطقی نگاه کنیم با این سالی یک یا دو تا برف 10 الی 20 سانتیمتری هیچ گره ای از کمبود بارشها در مشهد که باز نمیشه!

من دهه 60 رو بخوبی یادمه برف رو برف تو همین مشهد میبارید.

خواهشی که از همه دوستان دارم این هست در این جمعی که مثل یک خانواده واحد از سراسر ایران در فضای صمیمی این انجمن جمع شدیم نهایت بهره و استفاده رو ببریم و مثل کوه پشت همدیگه رو داشته باشیم و برای همدیگه بهترین آروزها رو داشته باشیم:گل:

آخرین ویرایش:

ali.doosti

کاربر ويژه
بارون شروع شدo_O
چرا اینقدرزود شروع کرد یهورفت سراصل مطلب!امروز یه ذره نیمه ابری بود باس یه روزی سیروسی میومد!weather pro هم باز هشدارسیلشوداد!سطح 2 احتمال آبگرفتگی معابربالاس!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا