• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه
امسال وضع همدان خرابه ! بارندگیشم چندان جالب نبوده ! این برفابه ها برای این وقت سال چیز جالبی برای همدان نیست . امسال جزو 4 تا استان اخر بوده از نظر نرمال بارش !!!!!

meteogram.php
عجیبه همدان به یخبندون و برفش معروفه

mikadd

کاربر ويژه
من با گفته امیر محسن موافقم.البته امیدوارم مشهد برفه توپی بیاد که ایشالا میاد.ولی اسفند 89 یادمه هوی اسنو تو سایت ودر برای تهران پیش بینی شد که فقط یه نمه برف زد.اون سیستم هم مثل این سیستم رفتار عجیبی داشت.من برای تهران هر احتمالی رو میدم.هم برف سنگین هم هوای نیمه ابری با چه چه پرندگان :silverstar:

samann

کاربر ويژه
جی اف اس کلا بارشهای مشهد رو 14 میلیمتر در نظر گرفته و این بارش از ساعت 00:00 فردا شب شروع میشه ودمای هوا در زمان آغاز بارش برف 1- زیر صفر هست و در سردترین ساعات دمای مشهد 15- زیر صفر هم خواهد رسید!!!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن در سردترین ساعات کانتر 526 دکامتر هم از فراز شهر مشهد عبور خواهد کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

بارشها در مشهد از ساعت 2 الی 3 بامداد شروع میشه دما هم در بامداد 5 شنبه احتمالا به 9- خواهد رسید برف مشهد در حدود 15 سانت خواهد بود
اگرچه گفته بودم در باره تهران چیزی نمیگم اما دلم نیامد نگم که سرما به نظر می رسه در اپدیتهای بعدی در پایتخت تقویت بشه.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
جی اف اس کلا بارشهای مشهد رو 14 میلیمتر در نظر گرفته و این بارش از ساعت 00:00 فردا شب شروع میشه ودمای هوا در زمان آغاز بارش برف 1- زیر صفر هست و در سردترین ساعات دمای مشهد 15- زیر صفر هم خواهد رسید!!!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن در سردترین ساعات کانتر 526 دکامتر هم از فراز شهر مشهد عبور خواهد کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

از صبح جي اف اس داره بيشتر به راه راست منحرف ميشه!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
بارشها در مشهد از ساعت 2 الی 3 بامداد شروع میشه دما هم در بامداد 5 شنبه احتمالا به 9- خواهد رسید برف مشهد در حدود 15 سانت خواهد بود اگرچه گفته بودم در باره تهران چیزی نمیگم اما دلم نیامد نگم که سرما به نظر می رسه در اپدیتهای بعدی در پایتخت تقویت بشه.
سامان جان فکر کنم تو GFS رو خیلی قبول داری درسته؟؟؟ به نطر من که نقشه هاش خیلی کلی و خامن!!! (البته در بیشتر موارد.)

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بارشها در مشهد از ساعت 2 الی 3 بامداد شروع میشه دما هم در بامداد 5 شنبه احتمالا به 9- خواهد رسید برف مشهد در حدود 15 سانت خواهد بود
اگرچه گفته بودم در باره تهران چیزی نمیگم اما دلم نیامد نگم که سرما به نظر می رسه در اپدیتهای بعدی در پایتخت تقویت بشه.

مدل جي اف اس كاملن مدل ضعيفيه حتي تا 6 ساعت به بارش درست پيش بيني نميكنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

درود سامان جان

از رو سایت ودر دات کام داری میگی دیگه درسته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

samann

کاربر ويژه
سامان جان فکر کنم تو GFS رو خیلی قبول داری درسته؟؟؟ به نطر من که نقشه هاش خیلی کلی و خامن!!! (البته در بیشتر موارد.)

در باره مشهد جی اف اس بهتر جواب میده/ اما من کلا حرفم رو در باره بارش با توجه به تمامی مدلها و چندین اپدیت میگم. به مدل خاصی هم تعصب ندارم.

aria_tehran

کاربر ويژه
مشهدیا خیالشون راحت باشه چون برف بسیار خوبی در سرمای وحشتناک تجربه خواهند کرد
از اون سرماهایی هستش هر دونه ی برفی که از آسمون بیاد بشینه و آب نشه!
meteogram.php

واقعا خوشحالم که مشهد میخواد برف خوبی بیاد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در باره مشهد جی اف اس بهتر جواب میده/ اما من کلا حرفم رو در باره بارش با توجه به تمامی مدلها و چندین اپدیت میگم. به مدل خاصی هم تعصب ندارم.

سامانه چهارشنبه 22 آذر رو که 120 درصد غلط پیش بینی کرد:خنده2:

mohamad$

کاربر ويژه
عجیبه همدان به یخبندون و برفش معروفه

اره سامان جان همینطوره . این سیستم هم که سرماش کمه رو غرب کشور حالا باید دید چی میشه و این سرما ها تقویت میشه یا نه .

نقشه ها برای شمال کردستان ، آذربایجان شرقی و غربی تا قبل اردبیل و زنجان بارشا رو ضعیف و ناچیز زدن

aria_tehran

کاربر ويژه
ظاهرا سرما ی نیمه ی شرقی کار خودشو میکنه و دمای کمینه ی زاهدان رو میخواد به -10 برسونه!!
meteogram.php

آرش-مشهد

کاربر ويژه

آخه سامان جان. چه طوری بهترجوا میدن. آخه همین GFS دو روز پیش برای چهارشنبه مشهد 0.4 میلیمتر بارش زده بود!!!!!!

فقط خداییش برف قبلی مشهد رو خیلی خوب پیشبینی کرد. ولی در بیشتر موارد من دقت کردم اگه بارش خوبی بخواد تو مشهد رخ بده اول ECM اونو وارد نقشه هاش میکنه بعد دو سه روز بعد GFS زحمت میکشه و و همون رو برای مشهد میزنه مثل برف دی پارسال یا بارون شدید 22 آذر یا همین برفی که ان شا الله میاد.

samann

کاربر ويژه
مدل جي اف اس كاملن مدل ضعيفيه حتي تا 6 ساعت به بارش درست پيش بيني نميكنه

ببینید کشورها و سایتهای متفاوت مدلهای مختلفی از جی اف اس رو ارائه میدن. مثلا شاید فکر کنید سایت ودر که دوستان میگن بر مبنای جی اف اس پیش بینی میکنه از مدل جی اف اس واندرگراند تبعیت میکنه که اینطور نیست!! مدل ای سی ام فورکا با نروژ تفاوت داره و ......متاسفانه دوستان فکر میکنن جی اف اس یعنی جی اف اس سایت واندرگراند!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

يادته سامان جان 2 هفته پيش كه مشهد 35 ميل بارش داشت از يك سيستم ولي جي اف اس چه پيس بيني هاي مسخره اي داشت و اين تنها موردش نبوده در كل ميزان خطاش 24 ساعت قبل بارش بيش از 80% و تا 12 ساعت قبل بارش بيش از 50% هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا