ali.doosti
کاربر ويژه
درود علی جان شرمندم اخرشب هستم :گل:
محمد بیکاری آن شو...
درود علی جان شرمندم اخرشب هستم :گل:
سلام!
جزء محالاته!اگه قرار باشه شهر بزرگ.دیگرو انتخاب کنن خود تهران که بهتره مرکز ایرانه!اگرم قرار به این باشه اصفهانو شیراز احتمال بیشتری دارن...شهرهای مرزی روایتخت نمی کنن!
سعید چرا تو تو شوراشون نیستی؟بابا برو بگو تبریز رو گسله بدتر از تهرانه خو!اینجاس که باید به مملکتت خدمت کنیشما چقدر ساده هستید این فقط یه بازی رسانه ای هستش واسه منحرف کردن فکر مردم از گرونی ها!!
افتضاحه اوضاع
ساله دیگه ایشالا:بای:کرج کی برف میاد؟
من که خیلی راضیم
سلام.
مهرداد جون دست شما درد نکنه...
از شما انتظار چنین حرفی نداشتم ...
نکنه سیستان و بلوچستان رو باید مطرح میکردن؟
تمام کشور های پیش رفته جهان دو تا پایتخت دارن یکی سیاسی یکی اقتصادی ولی این دلیل نمیشه که این دوتا شهر امکانات زیادی نسبت به بقیه شهراشون داشته باشند وتقریبا همه در یک سطح هستند ولی من به این کشور هیچ امیدی ندارم چون تمام مشکلات رو تقصیر مردم میدونم و در واقع از این ملت (اکثرشون نه همشون) بیزارم!!
سلام دوستان
آقا چرا اینقدر بحث میکنید سر پایتخت!!!!بنظر من بهترین پایتخت واسه ایران،پاریس کوچولوش میباشد!!!!!{بجنورد!!!}:خنده1:
هرچقدر هم بحث کنید آخرش هم همون چیزی میشه که مسئولان بگن و منو شما هیچ دخالتی در گرفتن این تصمیم نداریم متاسفانه،ولی از شوخی گذشته بنظر من{که هیچ اهمیتی نداره!!!}بهترین پایتخت واسه ایران عزیزمون،همین تهرانه.
بگذریم،دوستان موج پیشرو تقویت نشده؟؟سرماش چی؟؟امیرمحسن عزیز و سامان عزیز یه تحلیلی از وضعیت هوای مشهد از سه شنبه شب تا پنج شنبه بعد از ظهر میکنید؟؟حیاتیه!!!!
دقیقا...اول باید نظام اداری کشور اصلاح بشه. بهترین راه دادن اختیارات داخلی به مراکز استانها و قویکردن سیستم اداری و اقتصادیشون در حد یه ایالته. به نظر من طرحی که محسنرضایی در سال 88 داده بود، فارغ از اینکه چقدر روش کار شده بود، از لحاظ تئوری یکی از مدرنترین و کارامدترین سیستمهای نظام اداریه. ولی خب رییسجمهوری ************ باشه، *بودنش بهتره!!!!