• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کدخدا

کاربر ويژه
سلام!
جزء محالاته!اگه قرار باشه شهر بزرگ.دیگرو انتخاب کنن خود تهران که بهتره مرکز ایرانه!اگرم قرار به این باشه اصفهانو شیراز احتمال بیشتری دارن...شهرهای مرزی روایتخت نمی کنن!

حتی زلزله تبریز از تهرانم خطرناک تره.حق اصفهان

علی جان الان آن میشم

پسرخاله

کاربر ويژه
فکر کنم بیشتره پایتخت نشینان راضی باشن از انتقال
هر چند عملی شدنش سخته.
جز بدبختی و شلوغی و گرونی چیزه دیگه ای نداره

samann

کاربر ويژه
اوه اوه همدان شهر برفیه ایران که این وضعش باشه از بقیه نقاط دیگه انتظاری نیست و این است تاثیر ao و nao منفی!! البته آقای بوق.. چند روز دیگه میاد میگه تقصیر استکباره جهانیه که زمستون و گرم بی برف کرده!!!(والا)
به نظر من امکان انتقال پایتخت تحت هیچ عنوان وجود نداره بحث کردن در بارش هم بی فایده است/ به قدری مافیای قدرت در ایران ریشه دوندن و منافعشون در اینه که تهران پایتخت بمونه که امکان انتقالش کاملا منتفی است

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام دوستان

آقا چرا اینقدر بحث میکنید سر پایتخت!!!!بنظر من بهترین پایتخت واسه ایران،پاریس کوچولوش میباشد!!!!!{بجنورد!!!}:خنده1:

هرچقدر هم بحث کنید آخرش هم همون چیزی میشه که مسئولان بگن و منو شما هیچ دخالتی در گرفتن این تصمیم نداریم متاسفانه،ولی از شوخی گذشته بنظر من{که هیچ اهمیتی نداره!!!}بهترین پایتخت واسه ایران عزیزمون،همین تهرانه.

بگذریم،دوستان موج پیشرو تقویت نشده؟؟سرماش چی؟؟امیرمحسن عزیز و سامان عزیز یه تحلیلی از وضعیت هوای مشهد از سه شنبه شب تا پنج شنبه بعد از ظهر میکنید؟؟حیاتیه!!!!

ماهان.

کاربر ويژه
تمام کشور های پیش رفته جهان دو تا پایتخت دارن یکی سیاسی یکی اقتصادی ولی این دلیل نمیشه که این دوتا شهر امکانات زیادی نسبت به بقیه شهراشون داشته باشند وتقریبا همه در یک سطح هستند ولی من به این کشور هیچ امیدی ندارم چون تمام مشکلات رو تقصیر مردم میدونم و در واقع از این ملت (اکثرشون نه همشون) بیزارم!!

اول باید نظام اداری کشور اصلاح بشه. بهترین راه دادن اختیارات داخلی به مراکز استان‌ها و قوی‌کردن سیستم اداری‌ و اقتصادی‌شون در حد یه ایالته. به نظر من طرحی که محسن‌رضایی در سال 88 داده بود، فارغ از این‌که چقدر روش کار شده بود، از لحاظ تئوری یکی از مدرن‌ترین و کارامدترین سیستم‌های نظام اداریه. ولی خب رییس‌جمهوری که************* باشه، *بودنش بهتره!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

samann

کاربر ويژه
سلام دوستان

آقا چرا اینقدر بحث میکنید سر پایتخت!!!!بنظر من بهترین پایتخت واسه ایران،پاریس کوچولوش میباشد!!!!!{بجنورد!!!}:خنده1:

هرچقدر هم بحث کنید آخرش هم همون چیزی میشه که مسئولان بگن و منو شما هیچ دخالتی در گرفتن این تصمیم نداریم متاسفانه،ولی از شوخی گذشته بنظر من{که هیچ اهمیتی نداره!!!}بهترین پایتخت واسه ایران عزیزمون،همین تهرانه.

بگذریم،دوستان موج پیشرو تقویت نشده؟؟سرماش چی؟؟امیرمحسن عزیز و سامان عزیز یه تحلیلی از وضعیت هوای مشهد از سه شنبه شب تا پنج شنبه بعد از ظهر میکنید؟؟حیاتیه!!!!

والا محمد جان اپدیتها خیلی متناقضن اما در مجموع نظر من اینه که بارشها در مشهد از عصر 4شنبه شروع میشه تا 5 شنبه ظهر به صورت متناوب ادامه خواهد داشت و البته احتمال بارش برف در مشهد منتفی است
میزان بارش باران از موج اخر هفته تا 10 میل خواهد بود/

ali.doosti

کاربر ويژه
اول باید نظام اداری کشور اصلاح بشه. بهترین راه دادن اختیارات داخلی به مراکز استان‌ها و قوی‌کردن سیستم اداری‌ و اقتصادی‌شون در حد یه ایالته. به نظر من طرحی که محسن‌رضایی در سال 88 داده بود، فارغ از این‌که چقدر روش کار شده بود، از لحاظ تئوری یکی از مدرن‌ترین و کارامدترین سیستم‌های نظام اداریه. ولی خب رییس‌جمهوری ************ باشه، *بودنش بهتره!!!!
دقیقا...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا