amir tehranpars
کاربر ويژه
ما بریم کشتی ببینیم !
بای !
بای !
زمستون امسال بغیر از همون برف 40 سانتی اول دی ماه علیرغم اینکه من فکر میکردم که بارشهای خیلی خوبی داشته باشیم ، بارش خوبی رخ نداد و دما هم خیلی از گرمتر از نرمال بود.
اینو رک بگم که بخش بزرگی از بارندگیهای اخیر افغانستان بدون شک متعلق به ما در مشهد و شمال شرق ایران بود ولی متاسفانه بصورت ناگهانی ورق برگشت و شرایط بدی برای ما رقم خورد و من هنوز نتونستم دلیل اصلیش رو تشخیص بدم که چی بوده.
امیدوارم که از این به بعد نه تنها مشهد بلکه همه نقاط کشور از جمله تهران که تا این لحظه زمستون خوبی رو نداشتند کم بارشی شون جبران بشه و خنده به لبان همه دوستان عزیزم برگرده:گل:
امیدوارم برای یه بارهم شده یه النینو خالص رو تجربه کنیم !:گل:
درود بر استاد مهرداد ، سلطان پیشبینی ها !:گل:
استاد کجایی !؟ کارت درست شد !؟
درصورتی که منبع آبی خوبی هم وجود داشته باشه !
مگه تا الان درست بوده که حالا از این به بعدش درست باشه؟پیش بینی سه ماه مرکز اقلیم شناسی{جدید}،که پیش بینی دمایی گرمتر از نرمال واسه اقصی نقاط کشور و همچنین بارش کمتر از نرمال واسه نیمه شرقی و جنوبی و مرکز کرده!!!واویلا!!!!
من میترسم پیش بینیشونو بذارم!!!خودتون برین ببینید!!!
http://cri.ac.ir/show=215
پیش بینی سه ماه مرکز اقلیم شناسی{جدید}،که پیش بینی دمایی گرمتر از نرمال واسه اقصی نقاط کشور و همچنین بارش کمتر از نرمال واسه نیمه شرقی و جنوبی و مرکز کرده!!!واویلا!!!!
من میترسم پیش بینیشونو بذارم!!!خودتون برین ببینید!!!
http://cri.ac.ir/show=215
فقط یه چیزی فکرمو مشغول کرده!!!!هرسه ماه پیش بینی رو زده:اسفند-فروردین-اردیبهشت 92!!!!!شایدم من اشتباه میکنم!!!البته تاریخ صدور پیش بینی رو زده بهمن 91!!!پس جدید نیست
محمد جان جدیده پیش بینی متاسفانه
محمد جان جدیده پیش بینی متاسفانه
کلا قاطی پیش بینی کردن.:تعجب2::تعجب2:
معلوم نیست چی به چی پیش آگاهی 1 ماههه و 2 ماهش تاریخه صدورش بهمنه 91 هست اما 3 ماهش برای دی ماهه پس قدیمی و نکته جالبه دیگه اینه که هر 3 تاش با هم فرق داره یعنی همه ی موارد رو از قبیل کم بارشی و پربارشی پیشبینی کردن دما هم شاید بالا باشه شاید هم پایینه نرمال!:خنده1:انشالله که پیش بینی دوستامون در مرکز ملی اقلیم شناسی درست نباشه و اگرنه که خدا بهمون صبر بده:گریه:
معلوم نیست چی به چی پیش آگاهی 1 ماههه و 2 ماهش تاریخه صدورش بهمنه 91 هست اما 3 ماهش برای دی ماهه پس قدیمی و نکته جالبه دیگه اینه که هر 3 تاش با هم فرق داره یعنی همه ی موارد رو از قبیل کم بارشی و پربارشی پیشبینی کردن دما هم شاید بالا باشه شاید هم پایینه نرمال!:خنده1:
واللا بخدا:خنده1::خنده1::خنده2::خنده2::غش2::غش2:
میگم برم پستمو پاک کنم راحت ترم نه؟؟!!!آبروم حفظ میشه حداقل!!!!!