• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی

زمستون امسال بغیر از همون برف 40 سانتی اول دی ماه علیرغم اینکه من فکر میکردم که بارشهای خیلی خوبی داشته باشیم ، بارش خوبی رخ نداد و دما هم خیلی از گرمتر از نرمال بود.

اینو رک بگم که بخش بزرگی از بارندگیهای اخیر افغانستان بدون شک متعلق به ما در مشهد و شمال شرق ایران بود ولی متاسفانه بصورت ناگهانی ورق برگشت و شرایط بدی برای ما رقم خورد و من هنوز نتونستم دلیل اصلیش رو تشخیص بدم که چی بوده.

امیدوارم که از این به بعد نه تنها مشهد بلکه همه نقاط کشور از جمله تهران که تا این لحظه زمستون خوبی رو نداشتند کم بارشی شون جبران بشه و خنده به لبان همه دوستان عزیزم برگرده:گل:

امسال چندين و چند بار الگوي زير تكرار شده. بدين ترتيب كه موج كوتاهي بر روي درياي سياه شكل گرفته و با حركت در يك مسير شمالغرب-جنوب شرقي بعد از عبور از درياي خزر و شمال شرق ايران به سرعت عميق شده و بارشهاي خوبي را براي افغانستان، پاكستان و شمال هند ايجاد كرده است. و اين وسط سر ما شمال شرق نشينان بي كلاه ميمونه و مصداق ضرب المثل "آش نخورده و دهن سوخته" قرار ميگيريم.

rahsazan

کاربر ويژه
accuweather
f225cf61f.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
پیش بینی سه ماه مرکز اقلیم شناسی{جدید}،که پیش بینی دمایی گرمتر از نرمال واسه اقصی نقاط کشور و همچنین بارش کمتر از نرمال واسه نیمه شرقی و جنوبی و مرکز کرده!!!واویلا!!!!

من میترسم پیش بینیشونو بذارم!!!خودتون برین ببینید!!!

http://cri.ac.ir/show=215

ماهان.

کاربر ويژه
درصورتی که منبع آبی خوبی هم وجود داشته باشه !

به منبع آبی ربطی نداره. وقتی کلمه‌ی "اشباع" به کار می‌ره یعنی داریم از پتانسیل صحبت می‌کنیم

این منحنی، تغییرات "نسبت اختلاط اشباع" رو نسبت به دما نشون می‌ده (اگه عکس رو نشون نمی‌ده خواهش بگین، چون من نمی‌دونم این سایتش توی ایران زرافه‌تره یا نه!)

water-vapor-saturation-mixing-ratio.png

پسرخاله

کاربر ويژه
پیش بینی سه ماه مرکز اقلیم شناسی{جدید}،که پیش بینی دمایی گرمتر از نرمال واسه اقصی نقاط کشور و همچنین بارش کمتر از نرمال واسه نیمه شرقی و جنوبی و مرکز کرده!!!واویلا!!!!

مگه تا الان درست بوده که حالا از این به بعدش درست باشه؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
فقط یه چیزی فکرمو مشغول کرده!!!!هرسه ماه پیش بینی رو زده:اسفند-فروردین-اردیبهشت 92!!!!!شایدم من اشتباه میکنم!!!البته تاریخ صدور پیش بینی رو زده بهمن 91!!!پس جدید نیست

rahsazan

کاربر ويژه

انشالله که پیش بینی دوستامون در مرکز ملی اقلیم شناسی درست نباشه و اگرنه که خدا بهمون صبر بده:گریه:

پسرخاله

کاربر ويژه
محمد جان جدیده پیش بینی متاسفانه

کلا قاطی پیش بینی کردن.:تعجب2::تعجب2:

انشالله که پیش بینی دوستامون در مرکز ملی اقلیم شناسی درست نباشه و اگرنه که خدا بهمون صبر بده:گریه:
معلوم نیست چی به چی پیش آگاهی 1 ماههه و 2 ماهش تاریخه صدورش بهمنه 91 هست اما 3 ماهش برای دی ماهه پس قدیمی و نکته جالبه دیگه اینه که هر 3 تاش با هم فرق داره یعنی همه ی موارد رو از قبیل کم بارشی و پربارشی پیشبینی کردن دما هم شاید بالا باشه شاید هم پایینه نرمال!:خنده1:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
معلوم نیست چی به چی پیش آگاهی 1 ماههه و 2 ماهش تاریخه صدورش بهمنه 91 هست اما 3 ماهش برای دی ماهه پس قدیمی و نکته جالبه دیگه اینه که هر 3 تاش با هم فرق داره یعنی همه ی موارد رو از قبیل کم بارشی و پربارشی پیشبینی کردن دما هم شاید بالا باشه شاید هم پایینه نرمال!:خنده1:

واللا بخدا:خنده1::خنده1::خنده2::خنده2::غش2::غش2:

میگم برم پستمو پاک کنم راحت ترم نه؟؟!!!آبروم حفظ میشه حداقل!!!!!

rahsazan

کاربر ويژه
واللا بخدا:خنده1::خنده1::خنده2::خنده2::غش2::غش2:

میگم برم پستمو پاک کنم راحت ترم نه؟؟!!!آبروم حفظ میشه حداقل!!!!!

چرا پستتو پاک کنی
خوب بالاخره اونم یه پیش بینی بلندمدته دیگه
اینهمه سایت پیش بینی میکنن اول هفته میزنن 30 میلیمتر بارش ، تا آخر هفته 17 بار :خنده1: عوض میشه حالا این پیش بینی هم یا رخ میده یا نمیده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا