• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
قبول کن که امسال زمستونی خوبی داشتین !
تمام مدل ها و پارامترها برا برفتون مهیاست !
زمستون امسال بغیر از همون برف 40 سانتی اول دی ماه علیرغم اینکه من فکر میکردم که بارشهای خیلی خوبی داشته باشیم ، بارش خوبی رخ نداد و دما هم خیلی از گرمتر از نرمال بود.

اینو رک بگم که بخش بزرگی از بارندگیهای اخیر افغانستان بدون شک متعلق به ما در مشهد و شمال شرق ایران بود ولی متاسفانه بصورت ناگهانی ورق برگشت و شرایط بدی برای ما رقم خورد و من هنوز نتونستم دلیل اصلیش رو تشخیص بدم که چی بوده.

امیدوارم که از این به بعد نه تنها مشهد بلکه همه نقاط کشور از جمله تهران که تا این لحظه زمستون خوبی رو نداشتند کم بارشی شون جبران بشه و خنده به لبان همه دوستان عزیزم برگرده:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خودت بهتر از من میدونی که تمامی پارامترها و شاخص ها ، با توجه به قرارگیری کانترها و انتقال رطوبتی و ادغام هوای سرد و جریانات مرطوب بارشی کاملا برای بارش برف طی اواسط هفته تون مهیاست و بارش هم میتونه دورقمی میل باشه !

جدا؟؟؟ولی خودم به شخصه به این موج خوشبین نیستم!!نه که زیاد رکب خوردم از مدل ها!!!البته بنظر میرسه کانتر 540 یکم دیر نفوذ میکنه و بیشتر بارش ها بصورت بارانه!!!

rahsazan

کاربر ويژه
خوب همین الان از دوستانمون در پروژه کمربندی جنوبی مشهد سوال کردم گفتن که خوشبختانه از منطقه خلج عبور نمیکنه

amir tehranpars

کاربر ويژه

زمستون امسال بغیر از همون برف 40 سانتی اول دی ماه علیرغم اینکه من فکر میکردم که بارشهای خیلی خوبی داشته باشیم ، بارش خوبی رخ نداد و دما هم خیلی از گرمتر از نرمال بود.

اینو رک بگم که بخش بزرگی از بارندگیهای اخیر افغانستان بدون شک متعلق به ما در مشهد و شمال شرق ایران بود ولی متاسفانه بصورت ناگهانی ورق برگشت و شرایط بدی برای ما رقم خورد و من هنوز نتونستم دلیل اصلیش رو تشخیص بدم که چی بوده.

امیدوارم که از این به بعد نه تنها مشهد بلکه همه نقاط کشور از جمله تهران که تا این لحظه زمستون خوبی رو نداشتند کم بارشی شون جبران بشه و خنده به لبان همه دوستان عزیزم برگرده:گل:

مهم ترین دلیل :
اگه دقت کرده باشی نوسانات شاخص های nao , ao که دو پارامتر مهم محسوب میشن از طرفی و وجود قرارگیری دو کانتر مهم یعنی 540 و 570 که موجب شکل امگایی خاصی روی دریای سرخ و قرارگیری قله آن روی دریای سرخ و ایجاد شیبی مناسب روی عمان و هند و تقربیا هوای سرد شوروی امسال که مجموع این موارد ایجاد تونل بارشی خوبی رو در این مناطق به همراه داشته و از همه مهمتر النینو مودوکی !:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
و هر چه نسبت بزرگ تر باشه،احتمال بارندگی زیاد میشه؟درست گفتم؟(آقا من در این زمینه ها تقریبا بوقم،توقع زیاد ازم نداشته باشید:خنده1:)

با اجازه‌ی مهرداد، لزومن اینطور نیست. هر چه هوا گرمتر باشه نسبت اختلاط اشباع بیشتره. مثلن در ایران فکر می‌کنم نوار جنوبی در سال بیشترین این کمیت رو داشته باشن.

amir tehranpars

کاربر ويژه
برای یه بار هم که شده دوس دارم یه زمستون کامل رو در ارتفاعات بالای 1000 متر جنگلی سواحل و ارتفاعات بالای 2000 متر زاگرس مرکزی سپری کنم !:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
wunderground
153.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حتی دیگه این سایت هم از 21 ساعت پیش تا حالا واسه مشهد پیش بینی نکرده و هنگ کرده:

http://en.allmetsat.com/metar-taf/iran.php?icao=OIMM

ولی من خودم عاشق بارشهای غیرمترقبه و ناگهانی هستم ، مثل سالیان قدیم که نه اینترنتی بود و نه نقشه ای!!!!!!!!!!!!

صبح از خواب پا میشیدم میدیدی مثل بنز داره برف میباره:شاد2:

rahsazan

کاربر ويژه
حتی دیگه این سایت هم از 21 ساعت پیش تا حالا واسه مشهد پیش بینی نکرده و هنگ کرده:

ولی من خودم عاشق بارشهای غیرمترقبه و ناگهانی هستم ، مثل سالیان قدیم که نه اینترنتی بود و نه نقشه ای!!!!!!!!!!!!

یه بار دیگه هم در این مورد صحبت شد. فکر کنم این سایت پیش بینی فرودگاهی میده چون ارتفاع ابر و ... موارد مربوط میشه به گزارش وضع هوا برای هوانوردی

s@d3q

کاربر ويژه

آی گفتی !:ناراحت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا