• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]پیش آگاهی یک ماهه شامله :بهمن اسفند و فروردینه
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]پیش آگاهی دو ماهه شامله: [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]اسفند[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] فروردین[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] و اردیبهشته
الان 2 ماه مشترکن بالاخره تکلیفه این دو ماه که مشترکن چیه؟

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یادش بخیر در مسیر قله چمن (زشک- چشمه قل قلی)

جمعه 24 آذر 1391 :

2g4fbyamnpbdu82o0n4l.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
چرا پستتو پاک کنی
خوب بالاخره اونم یه پیش بینی بلندمدته دیگه
اینهمه سایت پیش بینی میکنن اول هفته میزنن 30 میلیمتر بارش ، تا آخر هفته 17 بار :خنده1: عوض میشه حالا این پیش بینی هم یا رخ میده یا نمیده

من باب مزاح گفتم جناب میری:خنده1:.

ماهان.

کاربر ويژه
یادش بخیر، این پله‌هایی بود که آذر ماه هر روز ساعت 4 صبح ازش پایین می‌اومدیم که بریم سر کار! هر شب هم پارو می‌کردیم و فردا تا صبحش یا بخاطر کولاک یا بخاطر بارش برف دوباره پر می‌شد!!

121220121584.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان مشهدی،هوای مشهد طی امروز و فردا به چه صورت خواهد بود؟؟نیاز به لباس گرم هست؟؟؟لطفا سریع جواب دهید که تا نیم ساعت دیگه عازمم.

rahsazan

کاربر ويژه
دوستان مشهدی،هوای مشهد طی امروز و فردا به چه صورت خواهد بود؟؟نیاز به لباس گرم هست؟؟؟لطفا سریع جواب دهید که تا نیم ساعت دیگه عازمم.

پیش بینی رو که اساتید محترم میدن اما یک قانون کلی هست که شما برای سفر به مشهد باید آمادگی برخورد با هرنوع آب و هوایی داشته باشی پس لباس گرم و لباس تابستانی حتما به همراه داشته باش
ضمنا سفر خوشی داشته باشی:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
پیش آگاهی یک ماهه شامله :بهمن اسفند و فروردینه
پیش آگاهی دو ماهه شامله: اسفندفروردین و اردیبهشته
الان 2 ماه مشترکن بالاخره تکلیفه این دو ماه که مشترکن چیه؟

:تعجب2::تعجب2::خنده1:انار انار کن!!هرکدوم که انتخاب شد همون میشه پیش بینی اصلی!!!که بسیار دقیقه!!!!:خنده1::خنده1:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
پیش بینی رو که اساتید محترم میدن اما یک قانون کلی هست که شما برای سفر به مشهد باید آمادگی برخورد با هرنوع آب و هوایی داشته باشی پس لباس گرم و لباس تابستانی حتما به همراه داشته باش
ضمنا سفر خوشی داشته باشی:گل:

دقیقا!!!سپاسگزارم جناب میری:گل::aminkhan::aminkhan::خجالت2:

aliasgar57

کاربر ويژه

سلام علی اصغر عزیز

عرض کنم خدمت تون تا زمانیکه که بوقوع بارشها مطمئن نباشم وبلاگ رو اپدیت نمیکنم و فعلا که درصد خطای تمامی مدلها بسیار زیاد بوده، و متاسفانه بعضی از دوستان عادت کردند که من هر وقت اپدیت میکنم حتما بارش رخ میده و اگه محقق نشه من پیش همشون شرمنده میشم و خوب من که یک سازمان نیستم و یک شخص حقیقی هستم . گاهی وقتا اگه پیش بینی خطا داشته باشه من بصورت عمومی و خصوصی پیام میگیرم و باید جوابگو باشم. پس ترجیح میدم هر وقت به یقین رسیدم این کار رو انجام بدم.

سال گذشته و پاییز امسال ضریب اطمینان نقشه ها بالا بود روزی چند نوبت آپدیت میکردم و از این بابت خودم هم لذت میبردم ولی الان که خبر خاصی نیست زیاد دل و دماغ ندارم.

شما به بزرگی خودتون ببخشید.:گل:
[/Q
سلام امیر محسن عزیز
حلا شیطنت دو سه نفر رو که با حرفای بیجاشون باعث رنجش شما شدند رو به حساب همه نگذارید.
به حر حال هر جور خودتان صلاح میدونید عمل کنید -
امیدوارم به زودی شاهد آپدیت شدن وبلاگتون باشیم.
موفق باشید.

ماهان.

کاربر ويژه
تابلو رو نصب کردن شمارش رو گذاشتن بعدا بچسبونن!
مشاهده پیوست 19359

شماره‌ش باید 2 جنوبی باشه. و این هم ورودی جاده‌ی قدیم قزوین رشت هستش با شماره 49 شمالی. شماره راه اتوبان قزوین رشت که 1 شمالی هستش هم تا مدتها توی تابلو های اتوبان نصب نشده بود. کلاً شماره راه زیاد توی ایران اهمیت نداره!

Capture.JPG

rahsazan

کاربر ويژه
شماره‌ش باید 2 جنوبی باشه. و این هم ورودی جاده‌ی قدیم قزوین رشت هستش با شماره 49 شمالی. شماره راه اتوبان قزوین رشت که 1 شمالی هستش هم تا مدتها توی تابلو های اتوبان نصب نشده بود. کلاً شماره راه زیاد توی ایران اهمیت نداره!

مشاهده پیوست 19361
اگر از سمت رشت باشه تا قبل از قزوین فکرکنم 1 جنوبی میشه
شماره های راه برای وسایل نقلیه ترانزیتی خیلی اهمیت دارن و البته توی شبکه راهها باید مشخص باشن
شماره های آزادراهی یک رقمی با تابلوی زمینه آبی و نوشتار سفید، شماره بزرگراهها و راههای اصلی دورقمی تابلوی با زمینه سبز و نوشتار سفید و راههای فرعی 3 رقمی با زمینه تابلوی سفید و نوشتار مشکی هستند.
این آزادراه هم بخشی از کریدور مثلا شمالی جنوبی یا شرقی غربی هست.
مثلا جاده 22 از مشهد تا رشت 22 هست و از سمت رشت که به سمت مشهد بیای میشه 22 شرقی و از مشهد به رشت از مسیر خط کناره میشه 22 غربی
این امر در مورد شبکه آزادراهی هم صادق است مثلا آزادراه شماره 7 از تهران تا اصفهان هست یا شماره آزادره شماره 2 مشهد تا تبریز که در هر قسمت که آزادراه بشه این کریدور هم کاملتر میشه

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا