به سلام بر امیر عزیزدوستان سلام
:گل:
آن یار پایان نامه دفاع کرده:خنده1:
به سلام بر امیر عزیزدوستان سلام
دوستان سلام
به سلام بر امیر عزیز
آن یار پایان نامه دفاع کرده:خنده1:
سلام گل پسر خوب:گل:
شنیدم که اونورا داره رعد و برق میزنه!!!
عکسهای خوشگل واسمون گرفتی؟
مشاهده پیوست 19359
سلام ...... :گل:
دوستان در مورد اين شماره ها و شمال و جنوب بودنش مي تونين بيشتر توضيح بدين؟
از وقتي كه اين شماره ها و شمال و جبوبي بودنشون رو روي تابلوي جاده ها نصب كردن با خيليا كه از اونجا رد شدم فكر مي كردن اين شماره ها مربوط به مسافته (كيلومتر) و من وقتي كه ميگفتم كيلومتر نيستن ميگفتن پس چيه؟ منم كه چيز زيادي راجب شون نمي دونم ميگفتم اينا درجس!!! :خنده1:
توضیحاتی که در پست قبل دادم + این تصویرمشاهده پیوست 19359
سلام ...... :گل:
دوستان در مورد اين شماره ها و شمال و جنوب بودنش مي تونين بيشتر توضيح بدين؟
از وقتي كه اين شماره ها و شمال و جبوبي بودنشون رو روي تابلوي جاده ها نصب كردن با خيليا كه از اونجا رد شدم فكر مي كردن اين شماره ها مربوط به مسافته (كيلومتر) و من وقتي كه ميگفتم كيلومتر نيستن ميگفتن پس چيه؟ منم كه چيز زيادي راجب شون نمي دونم ميگفتم اينا درجس!!! :خنده1:
سلاماینا تو شکاف این سنگ فک کردن میتونن قایم بشن.خخخ. گیرشون آوردم)
غیر از شمارهی راه، هر باند جاده یه جهت داره. مثلن جادهی قدیم قزوین رشت (بطور رقیقتر رشت - قزوین - ساوه) شمارهش هست 49. باندی که به سمت رشت میره 49 شمالی و باندی که به سمت ساوه میره 49 جنوبی هستش.
توضیحاتی که در پست قبل دادم + این تصویر
مشاهده پیوست 19362
این تابلو دوربرگردان در بزرگراه فاروج-قوچان در بخشی از بزرگراه شماره22 در مسیر گرگان مشهد هست
اگه روی تابلو دقت کنید چون جاده از سمت فاروج به قوچان هست ، به سمت شرق هست و طبیعتا در مسیر برعکس هم میشه 22 غرب
این لینک هم شاید بتونه کمکی بکنه
سلامبارش لایت برف که از بامداد شروع شده بود دوباره همه جا رو سفیدپوش کرد. حدود دو سانتیمتر برف باریده و دمای الان 2.3- درجهست.
سلام
ماهان اونجا برف سنگین نمی باره کلا؟مثلا یوهو 50 سانت بیاد؟تا اونجایی که دقت میکنم برفاش همه 3-4 سانتیه!