• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir551

کاربر ويژه
به سلام بر امیر عزیز
آن یار پایان نامه دفاع کرده:خنده1:

سلام گل پسر خوب:گل:

شنیدم که اونورا داره رعد و برق میزنه!!!

عکسهای خوشگل واسمون گرفتی؟

من به شدت ارادتمندم

نه والا اینجا هیچ خبری نیست هنوز
الان میرم یه چند تا عکس از آسمون میگیرم

ماهان.

کاربر ويژه
مطابق نقشه رادار از دقایقی دیگه بارش برف اینجا شدت می‌گیره و بین 30 دقیقه تا 1 ساعت ادامه پیدا می‌کنه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به به جی اف اس که تا حالاش بد نبوده:

13022512_2_2106.gif

AFSORDE

کاربر ويژه
مشاهده پیوست 19359

سلام ...... :گل:
دوستان در مورد اين شماره ها و شمال و جنوب بودنش مي تونين بيشتر توضيح بدين؟

از وقتي كه اين شماره ها و شمال و جبوبي بودنشون رو روي تابلوي جاده ها نصب كردن با خيليا كه از اونجا رد شدم فكر مي كردن اين شماره ها مربوط به مسافته (كيلومتر) و من وقتي كه ميگفتم كيلومتر نيستن ميگفتن پس چيه؟ منم كه چيز زيادي راجب شون نمي دونم ميگفتم اينا درجس!!! :خنده1:

ماهان.

کاربر ويژه
مشاهده پیوست 19359

از وقتي كه اين شماره ها و شمال و جبوبي بودنشون رو روي تابلوي جاده ها نصب كردن با خيليا كه از اونجا رد شدم فكر مي كردن اين شماره ها مربوط به مسافته (كيلومتر) و من وقتي كه ميگفتم كيلومتر نيستن ميگفتن پس چيه؟ منم كه چيز زيادي راجب شون نمي دونم ميگفتم اينا درجس!!! :خنده1:

غیر از شماره‌ی راه، هر باند جاده یه جهت داره. مثلن جاده‌ی قدیم قزوین رشت (بطور رقیق‌تر رشت - قزوین - ساوه) شماره‌ش هست 49. باندی که به سمت رشت می‌ره 49 شمالی و باندی که به سمت ساوه می‌ره 49 جنوبی هستش.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امیر جان

خیلی ممنون- عکسها بسیار عالی و گویا بودند و ابرهای همرفتی خوبی سمت شما تشکیل شدند.

خیلی جالبه اونور بینالود با اینور چقدر تفاوت داره. اینجا هوا کاملا ابری و گرفته است ولی اونطرف آفتابی با ابرهای کومولونیمبوس!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

آپدیت جی اف اس خیلی عالی بوده و شهرهای مثل قم - کاشان- اصفهان- سواحل غربی خزر- کردستان- همدان-مرکزی- قزوین- زنجان- ایلام- کرمانشاه بارشهای خوبی در انتظارشون هست.

من فعلا رفتم و امیدوارم همین روند حفظ بشه:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
مشاهده پیوست 19359

توضیحاتی که در پست قبل دادم + این تصویر

6.JPG

این تابلو دوربرگردان در بزرگراه فاروج-قوچان در بخشی از بزرگراه شماره22 در مسیر گرگان مشهد هست
اگه روی تابلو دقت کنید چون جاده از سمت فاروج به قوچان هست ، به سمت شرق هست و طبیعتا در مسیر برعکس هم میشه 22 غرب
این لینک هم شاید بتونه کمکی بکنه

AFSORDE

کاربر ويژه
غیر از شماره‌ی راه، هر باند جاده یه جهت داره. مثلن جاده‌ی قدیم قزوین رشت (بطور رقیق‌تر رشت - قزوین - ساوه) شماره‌ش هست 49. باندی که به سمت رشت می‌ره 49 شمالی و باندی که به سمت ساوه می‌ره 49 جنوبی هستش.

توضیحاتی که در پست قبل دادم + این تصویر

مشاهده پیوست 19362

این تابلو دوربرگردان در بزرگراه فاروج-قوچان در بخشی از بزرگراه شماره22 در مسیر گرگان مشهد هست
اگه روی تابلو دقت کنید چون جاده از سمت فاروج به قوچان هست ، به سمت شرق هست و طبیعتا در مسیر برعکس هم میشه 22 غرب
این لینک هم شاید بتونه کمکی بکنه

خيلي ممنون :گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
بارش لایت برف که از بامداد شروع شده بود دوباره همه جا رو سفیدپوش کرد. حدود دو سانتیمتر برف باریده و دمای الان 2.3- درجه‌ست.
سلام
ماهان اونجا برف سنگین نمی باره کلا؟مثلا یوهو 50 سانت بیاد؟تا اونجایی که دقت میکنم برفاش همه 3-4 سانتیه!

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.فکر کنم هوای مشهد یک رعدو برق زد.:گل:کسی میداند امروزهوای مشهد چگونه است.

ماهان.

کاربر ويژه
سلام
ماهان اونجا برف سنگین نمی باره کلا؟مثلا یوهو 50 سانت بیاد؟تا اونجایی که دقت میکنم برفاش همه 3-4 سانتیه!

والا در چند سال گذشته سنگین‌ترین برفی که از یه سامانه بارید 20 سانت بود در آذر 88. امسال هم بیشترین برف 12 سانت بود در دی ماه. چون بارش زیاد نیست پس برف هم سنگین نیست، ولی بخاطر سرمای هوا همین چند سانت برف دوام طولانی داره، مثلن 10 روز پیش 8 سانت برف بارید تا یک هفته روی زمین بود.

در مناطق نه چندان مرتفع برف های خیلی سنگینی می‌باره مثل ارتفاعات هارتز در نزدیکی ما که بلندترین نقطه‌ش 1100 متره یا دامنه‌های آلپ در جنوب که ارتفاعی حدود 900 متر دارن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا