• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
هفته ی بعد چهارشنبه!!!امیدوارم تغییر نکنه!!!

2013022506_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_216.gif

2013022506_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_240.gif

2013022506_ISN_GFS_SFC_SLP_THK_PRECIP_WINDS_252.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
وضعیت فعلی هوای بجنورد،فشار هوا از 1026 به 1029 رسیده!!!

+2 °C
w270.gif
4 m/s

Overcast and light rain
Feels Like: -1°
Barometer: 1029.5 hPa
Dewpoint:
Humidity: 83.4%
Visibility: 10 km

Sun rise: 06:18

Abbath

New member
دوستان برای این جریان invisible بودن و اینجور چیزا،فروم یه مشکلی که داره اینه که بیرون رفتن از این فروم تشخیص داده نمیشه،یعنی تشخیص داده میشه اما اپدیتش مثلا هر 2 ساعت یا 3 ساعت هست،مثلا اون موقعی که که امیرمحسن عزیز اون لیست رو گذاشتن من اصن اینجا نبودم،من تو امروز یه بار ساعت 13 فروم رو چک کردم و بار دیگه ساعت 17 تقریبا،اما در طول این مدت منو انلاین نشون میداد،اگه مدیرهایی که دسترسی به بخش فنی فروم دارن بتونن این مشکل رو حل کنن خیلی خوب میشه،چیز خاصی هم نداره البته،یه تغییر کوچیک تو کدینگ قالب هست،حالا نمیدونم منظور رو رسوندم یا نه...

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
بارش در مركز مشهد شديد شده منتظريم كه اين بارون زودتر به برف تبديل شه

hamed2148

کاربر ويژه
واقعا هفته بعد نقطه ابهام این زمستون نچندان دلچسبه ، اگه بارش سنگین داشته با یادی خوش به استقبال بهار میریم و گرنه بازم خدا رو شکرش .

یعنی هفته بعد چی میشه !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. امروز که خیلی ضد حال خوردیم و بارشا خیلی کمتر از حد انتظار بود. و باید بگم بازم ECM و تا حد کمتری GFS رفوزه شدن. ان شا الله که نا امید نشیم و امشب برف رو ببینیم.

بارشم الان تو منطقه ما کم شده و خیلی خفیف شده اما 1 ساعتی نسبتا خوب اومد.

ali.doosti

کاربر ويژه
مشهدم وقتي رطوبت جنوبي خوب باشه ميترکونه!يادمه خوزستان که خوب ميباريد بعدش مشهد برفاي خوبش اومد...همون جريان جنوب غرب شمال شرق!
هي سامانه سوداني کجايي :ناراحت:

aznavar

کاربر ويژه
دوستان برای این جریان invisible بودن و اینجور چیزا،فروم یه مشکلی که داره اینه که بیرون رفتن از این فروم تشخیص داده نمیشه،یعنی تشخیص داده میشه اما اپدیتش مثلا هر 2 ساعت یا 3 ساعت هست،مثلا اون موقعی که که امیرمحسن عزیز اون لیست رو گذاشتن من اصن اینجا نبودم،من تو امروز یه بار ساعت 13 فروم رو چک کردم و بار دیگه ساعت 17 تقریبا،اما در طول این مدت منو انلاین نشون میداد،اگه مدیرهایی که دسترسی به بخش فنی فروم دارن بتونن این مشکل رو حل کنن خیلی خوب میشه،چیز خاصی هم نداره البته،یه تغییر کوچیک تو کدینگ قالب هست،حالا نمیدونم منظور رو رسوندم یا نه...

فرومای دیگه اگه حتی خروج رو هم نزنی بعد از 15 مین آفت میکنن. اما اینجا اینجور نیست. من از ساعت 12 ظهر امروز تا نیم ساعت پیش نبودم در صورتی که ساعت دو منو انلاین نشون داده!!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود

واي حسابي خسته شدم. امروز اتاقم رو كلهم تميز كردم ديگه پا و كمر برام نمونده اين تميز كاري هاي آخر سالم مصيبتي هستن براي خودشون. بوي وايتكس بدجور پيچيده :64:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ساعت 9 مطلبي در مورد انواع وارونگي و تشخيص شون در نمودار skew T ارائه خواهم داد. :گل:

saeed hh

کاربر ويژه
زمین‌لرزه شهرستان‌های خوی و اشنویه را لرزاند.

براساس اعلام موسسه ژئوفیزیک ایران پیش از ظهر امروز(دوشنبه) شهرستانهای خوی و اشنویه بر اثر زمین لرزه لرزیدند.

بر این اساس، بزرگی این زمین لرزه برای شهرستان خوی 2.2 ریشتر که در ساعت 1023 به وقوع پیوسته است.

همچنین بزرگی زمین لرزه شهرستان اشنویه نیز 4.3 ریشتر گزارش شده که در ساعت 112 رخ داده است.

به گزارش ایسنا، شهرستان خوی با حدود 400 هزار جمعیت در شمال و شهرستان اشنویه نیز با حدود 80 هزار نفر جمعیت در جنوب استان آذربایجان غربی واقع شده‌اند.

پسرخاله

کاربر ويژه
ساعت 9 مطلبي در مورد انواع وارونگي و تشخيص شون در نمودار skew T ارائه خواهم داد. :گل:
چه قدر عالیه که کلی مطلبه علمی رو خیلی زیبا و دقیق برای ما میگی واقعا باید ازت قدردانی کرد . و تبریک گفت بابت ابن صبر و حوصله و انرژی که داری و صرفه ما میکنی. من به شخصه همچین حوصله و انرژی ندارم .
بازم ممنون:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا