• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
با یه مرده هم صحبت شدم ظاهرا این چند هفته اتفاقای بدی تو توچال افتاده
یه پیرمرده مثل اینکه انقد باد شدید بوده یه اشیائی روش افتاده و مرده
یه نفر دیگه رو ظاهرا باد بلند کرده و با خودش برده!!!!!!!!!!!!
مرده میگفت چند بار نزدیک بود باد خودشو ببره !
امروز هم حدود 1 ساعت مردمو معطل کردن تا باد که فقط سرعتش سی و خورده ای کیلومتر بر ساعت بود اجازه بدن از ایستگاه 2 به بالا تر با تله برن
مثل اینکه ترسیدن...
برا همین ایستگاه 1 تا2 رو پیاده رفتم و وقتی رسیدم ایستگاه 2 باد کمتر شده بود و اجازه ی رفتن مردم به ایستگاه 5 و 7 رو داده بودن

rahsazan

کاربر ويژه
mide_qpf_168hr_msg1.png

aria_tehran

کاربر ويژه
عکسای بسیار بسیار زیادی گرفتم
ولی از بین اونا بهتریناشو با حجم کم میذارم
عکسا طوری هستش که از ارتفاع کم شروع میشه و به ایستگاه 5 میرسه و دوباره از ایستگاه 5 به ایستگاه 1 میرسه
سری اول عکس ها
lmlz8e1e7sf8lz90xdxn.jpg

xiyiju7otzdpku4dg9e.jpg

h6ik68pjisvyvw1zxgt.jpg

ikj450pb91vy1dhad0ap.jpg

mielhe5yxz6lg51fx1t.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

محمد جان

من آرزو میکنم که در روزهای پیشرو تهران اونچنانی برفی بیاد که واقعا همه ما و شما شوکه بشیم.

ولی یک چیزی ، پستهای بعضی از دوستان رو که میخوندم متوجه شدم بعضی از عزیزان برای بارش برف در تهران با شما همدل نیستند و گفتند 100 سال سیاه هم نمیخوان که الان برف بیاد چون دیگه وقتش گذشته.

ولی در نهایت این ما نیستیم که تعیین کننده باشیم بلکه پرودگار قادر و توانا هر چیزی که قسمت باشه نصیبمون خواهد کرد.

آره امير جون

مي خوام 100 سال سياه نياد

mohamad$

کاربر ويژه
تشکر اریا عکسای خوبی بود . اون سری اخرت که برای 3000 متر بود نشون میده چقدر برف کم و افتضاح هست امسال

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ديشب خواب بودم ساعت 12:30 نصف شب، ديدم صداهاي بسيار وحشتناك مياد فكر كردم حمله اي صورت گرفته . اونقدر گيج و مبهوت بودم تا چند دقيقه منگ بودم خوب كه به حالت عادي بر گشتم از پنجره ديدم 2 كوچه اونورتر يه عروسيه از تو كوچه دارن منور مي زنن نه يه بار نه دو بار صداي بسيار وحشتناكي بود اولين بار بود منور رو با اين فاصله مي بينم.

واقعا نمي دونم چي بگم مردم اصلا مراعات نمي كنن

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

مشهد مقدس یکی از شهرهایی است که همه ساله در تعطیلات عید نوروز میزبان بسیاری از مسافران است.
به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران؛ در شرایطی که کمتر از یک ماه به پایان سال ۹۱ باقی مانده است مردم از هم اکنون به فکر مسافرت های نوروزی افتاده اند و در حال برنامه ریزی برای سفر به شهرهای مختلف ایران هستند.

کسانی که قصد دارند در تعطیلات عید نوروز به شهر مشهد سفر کنند در جدول زیر قیمت اتاق هتل های این شهر را مشاهده کنند:

هتل
هزینه یک شب اقامت
درویشی
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۱۹۳,۲۰۰ تومان​
قصر طلایی
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۱۸۵,۰۰۰ تومان​
هما ۲
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۱۰۱,۱۲۵ تومان​
فردوس
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۷۸,۸۳۳ تومان​
جواد
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۸۳,۲۰۰ تومان​