• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه

انشاء الله که اصفهان هم برف خوبی بباره دل ما و همه عزیزانمون شاد بشه.

محسن یک نکته خیلی مهمی در نقشه ها دیده میشه و اون نفوذ هوای سرد از سمت سرخس هست مثل سامانه اوایل دی:

bx5gdl9piz0waeqmjws.jpg

پس دوباره مشهد خواهد ترکاند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وای خدای من

نیروی دریایی عجب آپدیتی کرده . خداکنه همینطوری بمونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی میشه خداجون:گل:

Tau 150 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 156 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 162 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 168 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 174 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]
Tau 180 ---- Previous 6-hr Precipitation Rate [mm] and Sea Level Pressure [hPa]

mohamad$

کاربر ويژه

محمد سلام

اگه یادت باشه این سامانه هفته پیش من گفتم اوج بارش رو منطقه شمال شرق تهران و فیروزکوه هست که محقق هم شد . دقیقا از رو همین نقشه های جی اف اس گفته بودم.

بدون شک امسال جی اف اس تا این لحظه بدون نقص پیش بینی کرده:گل:

سلام امیر محسن عزیز . به هر حال شهری که یکسال هست برف نباریده مردم به راحتی قبول نمیکنند قراره برف بیاد . نروژ پیشبینی هاش برای شهر تهران تقریبا درست بوده در این مدت اخیر . برای تهران بارش از موج گرم در نظر گرفته که بعدش جمعه هوای نسبتا سرد و بدون بارش در تهران حاکم میشه . اخه من نمیتونم بیخودی امیدوار باشم .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر محسن عزیز . به هر حال شهری که یکسال هست برف نباریده مردم به راحتی قبول نمیکنند قراره برف بیاد . نروژ پیشبینی هاش برای شهر تهران تقریبا درست بوده در این مدت اخیر . برای تهران بارش از موج گرم در نظر گرفته که بعدش جمعه هوای نسبتا سرد و بدون بارش در تهران حاکم میشه . اخه من نمیتونم بیخودی امیدوار باشم .

محمد جان

من آرزو میکنم که در روزهای پیشرو تهران اونچنانی برفی بیاد که واقعا همه ما و شما شوکه بشیم.

ولی یک چیزی ، پستهای بعضی از دوستان رو که میخوندم متوجه شدم بعضی از عزیزان برای بارش برف در تهران با شما همدل نیستند و گفتند 100 سال سیاه هم نمیخوان که الان برف بیاد چون دیگه وقتش گذشته.

ولی در نهایت این ما نیستیم که تعیین کننده باشیم بلکه پرودگار قادر و توانا هر چیزی که قسمت باشه نصیبمون خواهد کرد.

Amir Masoud

کاربر ويژه

محمد جان

من آرزو میکنم که در روزهای پیشرو تهران اونچنانی برفی بیاد که واقعا همه ما و شما شوکه بشیم.

ولی یک چیزی ، پستهای بعضی از دوستان رو که میخوندم متوجه شدم بعضی از عزیزان برای بارش برف در تهران با شما همدل نیستند و گفتند 100 سال سیاه هم نمیخوان که الان برف بیاد چون دیگه وقتش گذشته.

ولی در نهایت این ما نیستیم که تعیین کننده باشیم بلکه پرودگار قادر و توانا هر چیزی که قسمت باشه نصیبمون خواهد کرد.

آفرین بر تو که حق را گفتی...

من هم امیدوارم یک برف الهی و توپ در تهران بباره که خاطره نحس 91 را برای تهران تمام کنه و همگی در فروم جشن بگیریم...:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب دوستان

با بهترین آرزوها

خدا نگهدار همه شما عزیزانم باشه:گل:

تا دروی دگر بار بدرود :گل:

mohamad$

کاربر ويژه

محمد جان

امیر محسن اون بقیه هم که اینا رو گفتن از روی ناراحتی بوده که چرا اینجا ( تهران ) دیگه مدت هاست برف خوبی نباریده ( خیلی جاهاش هم که اصلا برف نباریده ) و داره به ارزوی دست نیافتنی تبدیل میشه . وگرنه برف بیاد همه خوشحال میشن . میخواد 1 مرداد باشه یا 1 دی یا 1 فروردین .

اینم اکیودر که فقط بارش بارون زده . خدا وکیلی شما این چند تا سایت و بزاری جلوت از توش پیشبینی برف میتونی انجام بدی ؟

mohamad$

کاربر ويژه

آفرین بر تو که حق را گفتی...

من هم امیدوارم یک برف الهی و توپ در تهران بباره که خاطره نحس 91 را برای تهران تمام کنه و همگی در فروم جشن بگیریم...:گل:

ممنون امیر مسعود . امسال منطقه شما در تهران هم برفی نداشته یا کم بوده ؟ ازگل منظورمه

Amir Masoud

کاربر ويژه
ممنون امیر مسعود . امسال منطقه شما در تهران هم برفی نداشته یا کم بوده ؟ ازگل منظورمه

سلام محمد عزیزم:گل:

خواهش می کنم ... به خدا منم ناراحتم از این وضعیت ! امیدوارم واقعا دیگه تا پایان زمستون 1 برف خوب در تهران بیاد ... واقعا دوست دارم خوشحال بشی :گل: دیگه 91 واسه تهران از نامردی حجت را تمام کرده!

امسال من فقط 1 برف خیلی کم از از ازگل یادمه که فک کنم دهه اول بهمن امسال بارید در حد 2 سانت ... دیگه خبر دیگه ای از باریدن برف از خونه نشنیدم ، اگر هم باریده برفابه بوده یا خیلی کم بوده...

mohamad$

کاربر ويژه

سلام محمد عزیزم:گل:

خواهش می کنم ... به خدا منم ناراحتم از این وضعیت ! امیدوارم واقعا دیگه تا پایان زمستون 1 برف خوب در تهران بیاد ... واقعا دوست دارم خوشحال بشی :گل: دیگه 91 واسه تهران از نامردی حجت را تمام کرده!

امسال من فقط 1 برف خیلی کم از از ازگل یادمه که فک کنم دهه اول بهمن امسال بارید در حد 2 سانت ... دیگه خبر دیگه ای از باریدن برف از خونه نشنیدم ، اگر هم باریده برفابه بوده یا خیلی کم بوده...

سلام امیر مسعود عزیز . درسته . البته اخر اذر 20 سانتی فکر میکنم ازگل بارید که اونم جزو پاییز هست و به درد نمیخوره . اسفند 90 هم ما همین وضعیت داغون رو در کل شهر تهران داشتیم .

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام امیر مسعود عزیز . درسته . البته اخر اذر 20 سانتی فکر میکنم ازگل بارید که اونم جزو پاییز هست و به درد نمیخوره . اسفند 90 هم ما همین وضعیت داغون رو در کل شهر تهران داشتیم .
درسته اواخر پاییز برف متوسط وخوبی بارید...

در هر چیزی حکمتی است محمد جان ... این رو بدون الان من و تقریبا همه بچه های فروم ، چه اونایی که امسال برف دیدن و چه اونایی که ندیدن با شما همدل هستیم و همه در کنار هم هستیم... :گل:

خودتو ناراحت نکن... طبیعت آخرش کارش رو میکنه ، سهم برف تهران که چندین بار باید میومده اما نیومده save شده رفته تو حافظه طبیعت...

خوشبین باش و دلت رو صاف کن به اومدنش ... امیدوار باش که میاد ... ما هم همه دعا میکنیم که یه برف مشدی بیاد و دل تو و همه عزیزان همشهریم شاد بشه ... ان شا الله:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
محمد برفم نیاد بارش باران خوبی دارید...راستش من خودمم این نقشه هاروبجزبرای خراسان باورم نمیشه!این گرما تا بخادتعدیل شه ده نفوذ پرفشارقطبی میخاد و بعید میدونم اصفهان برف بیاد دیگه!

navid-mashhad

کاربر ويژه
درود بر دوستان:گل:
این قضیه شکستن لوله انتقال آب به یزد توسط کشاورزان شرق استان اصفهان و درگیری مردم اون منطقه با یگان ویژه و قطع آب شرب برخی مناطق یزد درسته یا شایعه ای بی اساس؟
اگه کسی اطلاعات داره ارائه بده!!!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان:گل:
این قضیه شکستن لوله انتقال آب به یزد توسط کشاورزان شرق استان اصفهان و درگیری مردم اون منطقه با یگان ویژه و قطع آب شرب برخی مناطق یزد درسته یا شایعه ای بی اساس؟
اگه کسی اطلاعات داره ارائه بده!!!

كاملن واقعيت داره من تصاويرش را هم ديدم

aria_tehran

کاربر ويژه
درود دوستان
امروز طبق اون چیزی که قبلا گفته بودم رفتم توچال
ایستگاه 1 تا 2 رو پیاده و 2 تا 5 رو با تله رفتم و 5 تا 1 رو با تله برگشتم
برف هم واقعا فاجعه آور بود.یعنی هر چقدرم بگم فاجعه باز کم گفتم!
تو ایستگاه 5 به جای اینکه قندیل باشه داشت همین جور از در و دیوار آب میریخت پایین:توافق:
زمستون چند سال پیش رفته بودم دقیقا ارتفاع برف اندازه ی یه آدم میشد ولی الان به زور تا یکم بالاتر از مچ پا فقط برف بود
همچنین آب شدن برفا به سرعت نور رو امروز تو ایستگاه 5 دیدم و فکر کنم تا عید اگه بارش قابلی رخ نده ایستگاه 5 فقط تو سایه تک و توک برف پیدا بشه و تا آخرای فصل بهار برفی نمونه تو توچال

هوا هم واقعا گرم بود و آدمو آزار میداد
صبح هوا به شدت آلوده بود بعد هر چی به بعدازظهر نزدیک شدیم آلودگی تموم شد
عکسای زیادی هم گرفتم که سعی میکنم بیشترشو بذارم

در مجموع امروز من و رفیقم 60_70 تومن خالی شدیم:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا