انشاء الله که اصفهان هم برف خوبی بباره دل ما و همه عزیزانمون شاد بشه.
محسن یک نکته خیلی مهمی در نقشه ها دیده میشه و اون نفوذ هوای سرد از سمت سرخس هست مثل سامانه اوایل دی:
محمد سلام
اگه یادت باشه این سامانه هفته پیش من گفتم اوج بارش رو منطقه شمال شرق تهران و فیروزکوه هست که محقق هم شد . دقیقا از رو همین نقشه های جی اف اس گفته بودم.
بدون شک امسال جی اف اس تا این لحظه بدون نقص پیش بینی کرده:گل:
سلام امیر محسن عزیز . به هر حال شهری که یکسال هست برف نباریده مردم به راحتی قبول نمیکنند قراره برف بیاد . نروژ پیشبینی هاش برای شهر تهران تقریبا درست بوده در این مدت اخیر . برای تهران بارش از موج گرم در نظر گرفته که بعدش جمعه هوای نسبتا سرد و بدون بارش در تهران حاکم میشه . اخه من نمیتونم بیخودی امیدوار باشم .
محمد جان
من آرزو میکنم که در روزهای پیشرو تهران اونچنانی برفی بیاد که واقعا همه ما و شما شوکه بشیم.
ولی یک چیزی ، پستهای بعضی از دوستان رو که میخوندم متوجه شدم بعضی از عزیزان برای بارش برف در تهران با شما همدل نیستند و گفتند 100 سال سیاه هم نمیخوان که الان برف بیاد چون دیگه وقتش گذشته.
ولی در نهایت این ما نیستیم که تعیین کننده باشیم بلکه پرودگار قادر و توانا هر چیزی که قسمت باشه نصیبمون خواهد کرد.
خوب دوستان
با بهترین آرزوها
خدا نگهدار همه شما عزیزانم باشه:گل:
تا دروی دگر بار بدرود :گل:
محمد جان
من آرزو میکنم که در روزهای پیشرو تهران اونچنانی برفی بیاد که واقعا همه ما و شما شوکه بشیم.
ولی یک چیزی ، پستهای بعضی از دوستان رو که میخوندم متوجه شدم بعضی از عزیزان برای بارش برف در تهران با شما همدل نیستند و گفتند 100 سال سیاه هم نمیخوان که الان برف بیاد چون دیگه وقتش گذشته.
ولی در نهایت این ما نیستیم که تعیین کننده باشیم بلکه پرودگار قادر و توانا هر چیزی که قسمت باشه نصیبمون خواهد کرد.
آفرین بر تو که حق را گفتی...
من هم امیدوارم یک برف الهی و توپ در تهران بباره که خاطره نحس 91 را برای تهران تمام کنه و همگی در فروم جشن بگیریم...:گل:
ممنون امیر مسعود . امسال منطقه شما در تهران هم برفی نداشته یا کم بوده ؟ ازگل منظورمه
سلام محمد عزیزم:گل:
خواهش می کنم ... به خدا منم ناراحتم از این وضعیت ! امیدوارم واقعا دیگه تا پایان زمستون 1 برف خوب در تهران بیاد ... واقعا دوست دارم خوشحال بشی :گل: دیگه 91 واسه تهران از نامردی حجت را تمام کرده!
امسال من فقط 1 برف خیلی کم از از ازگل یادمه که فک کنم دهه اول بهمن امسال بارید در حد 2 سانت ... دیگه خبر دیگه ای از باریدن برف از خونه نشنیدم ، اگر هم باریده برفابه بوده یا خیلی کم بوده...
درسته اواخر پاییز برف متوسط وخوبی بارید...سلام امیر مسعود عزیز . درسته . البته اخر اذر 20 سانتی فکر میکنم ازگل بارید که اونم جزو پاییز هست و به درد نمیخوره . اسفند 90 هم ما همین وضعیت داغون رو در کل شهر تهران داشتیم .
درود بر دوستان:گل:
این قضیه شکستن لوله انتقال آب به یزد توسط کشاورزان شرق استان اصفهان و درگیری مردم اون منطقه با یگان ویژه و قطع آب شرب برخی مناطق یزد درسته یا شایعه ای بی اساس؟
اگه کسی اطلاعات داره ارائه بده!!!
خوب نهاوند هم مثل یک جزیره در بی بارشی اطراف برفیه حتی سایت های خارجی هم پی بردند نهاوند یه اقلیم ترکیبی داره و وقتی خیلی جاها می باره اونجام می باره و البته برفبه به!!!