• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه

مشهد مقدس یکی از شهرهایی است که همه ساله در تعطیلات عید نوروز میزبان بسیاری از مسافران است.
به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران؛ در شرایطی که کمتر از یک ماه به پایان سال ۹۱ باقی مانده است مردم از هم اکنون به فکر مسافرت های نوروزی افتاده اند و در حال برنامه ریزی برای سفر به شهرهای مختلف ایران هستند.

کسانی که قصد دارند در تعطیلات عید نوروز به شهر مشهد سفر کنند در جدول زیر قیمت اتاق هتل های این شهر را مشاهده کنند:

هتل
هزینه یک شب اقامت
درویشی
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۱۹۳,۲۰۰ تومان​
قصر طلایی
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۱۸۵,۰۰۰ تومان​
هما ۲
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۱۰۱,۱۲۵ تومان​
فردوس
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۷۸,۸۳۳ تومان​
جواد
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۸۳,۲۰۰ تومان​
افرا
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۳۸,۸۶۷ تومان​
سحر
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۷۳,۶۶۷ تومان​
پردیسان
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۹۰,۵۰۰ تومان​
هلیا
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۱۴۵,۰۰۰ تومان​
زیتون
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۷۰,۰۰۰ تومان​

اینا که چیزی نیست
قوچان مسافرخونه خیام داره شبی 3500 تومن ! تازه چای و قلیون و ... خوش برات میاره

rahsazan

کاربر ويژه

مشهد مقدس یکی از شهرهایی است که همه ساله در تعطیلات عید نوروز میزبان بسیاری از مسافران است.
به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران؛ در شرایطی که کمتر از یک ماه به پایان سال ۹۱ باقی مانده است مردم از هم اکنون به فکر مسافرت های نوروزی افتاده اند و در حال برنامه ریزی برای سفر به شهرهای مختلف ایران هستند.

کسانی که قصد دارند در تعطیلات عید نوروز به شهر مشهد سفر کنند در جدول زیر قیمت اتاق هتل های این شهر را مشاهده کنند:

هتل
هزینه یک شب اقامت
درویشی
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۱۹۳,۲۰۰ تومان​
قصر طلایی
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۱۸۵,۰۰۰ تومان​
هما ۲
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۱۰۱,۱۲۵ تومان​
فردوس
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۷۸,۸۳۳ تومان​
جواد
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۸۳,۲۰۰ تومان​
افرا
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۳۸,۸۶۷ تومان​
سحر
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۷۳,۶۶۷ تومان​
پردیسان
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۹۰,۵۰۰ تومان​
هلیا
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۱۴۵,۰۰۰ تومان​
زیتون
قیمت اتحادیه به ازای هر نفر حدودا ۷۰,۰۰۰ تومان​

هتل درویشی، قصر طلایی، هما 2، پردیسان (+ پارس که در اینجا ذکر نشده) 5 ستاره هستند و فکر کنم قیمتهاشون از سایر 5 ستاره های کشور کمتر باشه

aria_tehran

کاربر ويژه
عکسای برگشت از ایستگاه 5 با تله رو روازی بعد میذارم

این سه تا هم بدون سری هستن:خنده1:
5jahnq3qzlmqw4suouvj.jpg

gjpwml6nlsrubwvgooge.jpg

7243bkptyraunedlecgk.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
عکس با شکوهی است . قلــــــــــــــــــه توچــــــــــال میگم برف که نبود میرفتی تا قله . وقتی 3000 متر اینقدر برف داره لابد اونجا تا زانوت برف بود . LOL کاش یه بارش خوبی رخ بده یکم برف این نقاط زیاد شه . تهران که برف نمیاد حداقل کوهاش برف خوب بیاد .

aria_tehran

کاربر ويژه
عکس با شکوهی است . قلــــــــــــــــــه توچــــــــــال میگم برف که نبود میرفتی تا قله . وقتی 3000 متر اینقدر برف داره لابد اونجا تا زانوت برف بود . LOL کاش یه بارش خوبی رخ بده یکم برف این نقاط زیاد شه . تهران که برف نمیاد حداقل کوهاش برف خوب بیاد .
راست میگی
کاشکی میرفتم تا حداقل تو ارتفاع 4000 متری تا زانوم تو برف بود!

rahsazan

کاربر ويژه
راستی تبریک بخاطر پایان نامت:گل:

خوب معمولا کمی اغراق دارم

بسیار ممنون محسن جان
نه دیگه خیلی هم اغراق نیست چون وقتی نزدیک حرم یه اتاق میدن با امکانات آشپزی و ... خوب قوچان هم احتمال داره ارزونترش پیدا بشه
البته این 7 تومن که من گفتم واسه امسال نبود فکر کنم پارسال یا 2 سال قبل بود

kabirweather

کاربر ويژه
جالبه واسه اصفهان هم برف زده

دروود

به خدا اینقدر من خاطره از برف دارم وای سال 74 اصفهان اصفهان 20 روز از برف و یخبندان فلج شد 83 85 89 (حتی تو اسفند) دو ساله اگه برا اصفهان برف پیش بینی بشه همه حتی خود من تعجب می کنم این چه وضعیه دو تا سیستم تو پاییز کل باران سال میاد میره تا سال بعد:ناراحت::خجالت2:
:خجالت2: آرزوی دیدنت مثل سراب وای:گل:

Amir Masoud

کاربر ويژه
درود بر همه عزیزان:گل:

حالتون چطوره؟

یه آنگ خوشگل واسه دانلود اینجا میذارم ، حتما دانلود کنید روحیتون عوض میشه...:گل:

به امید اینکه هممون به زودی داماد بشیم...

http://uploadkon.ir/?file=Track%2003%20AHAY%20AGHAYE%20DAMAD.mp3

mohamad$

کاربر ويژه
سجاد جان دوربینت SLR هست یا کامپکته ؟ زوم اپتیکالش چند X هست ؟ و لنزش چند میلیمتر هست ؟ ممنون

با سلام...

انجمن هوای شمالغرب کشور در حال ارتقا هست و اواسط هفته آینده با سرور و ظاهر و قالب بسیار شیک و جدید افتتاح خواهد شد.

چنان که دوستان مایل باشند میتوانیم بخش های مربوط به ایران و شهر شما را نیز در انجمن قرار دهیم.

در ضمن نیاز به مدیر و ناظم هم داریم شدبدا...

کسانی که میخواهند مدیر بشوند از همین الان به بنده پی ام بدهند چون از کاربرای انجمن قبلی هم خیلی ها اعلام کردند...

ممنون

rahsazan

کاربر ويژه
فکر کنم بخاطر افزایش شدید پستهای نا مربوط یه اخطاری بگیرم:خنده1:

قیمت دوربین canon EOS 500D رو ندارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا