اوه اوه!!فکر کنم قوچان و مشهد زیر برف برن!!!!
![]()
سلام.امیدوارم در آخرین لحظه نقشه دچار تغییر نشوند و واقعان مشهد زیر برف پنهان شود.:گل:
![]()
![]()
TUE 5 |
![]() | Scattered clouds with Occasional Snow Showers | -5.9°C | 5.3°C | 22.1cm | NE 19 max 24 | |
WED 6 |
![]() | Overcast with Snow Possible | -6.6°C | -6.0°C | 39.0cm | ENE 20 max 24 | |
THU 7 |
![]() | Cloudy with Snow Showers | -14.3°C | -3.6°C | 4.4cm | E 13 max 17 |
UE 5 |
![]() | Cloudy | 4.2°C | 9.8°C | 4.5mm | NNE 24 max 30 | |
WED 6 |
![]() | Rain | 0.4°C | 3.2°C | 43.1mm | ENE 26 max 31 | |
THU 7 |
![]() | Cloudy with Snow Showers | -0.2°C | 1.7°C | 3.0cm | ESE 11 max 13 |
دوستان مقدار بارش پیش بینی شده واسه مشهد چند سانت برف میشه؟؟!!!تبریک به دوستان مشهدیم،باید مخ خانواده رو بزنم تا هفته ی دیگه بیایم مشهد1!!!
http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=OIMm/
بارش فصل تابستان 83 تا 91 ايستگاه اقدسيه تهران
83: 28.4
84: 10.4
85: 7.2
86: 20.1
87: 4.9
88: 23.1
89: 0.4
90: 62.91
91: 38.7
.....................
نرمال 9 ساله: 21.79 ميلي متر نرمال 9 ساله بارش فصل تابستان
سلام.امیدوارم در آخرین لحظه نقشه دچار تغییر نشوند و واقعان مشهد زیر برف پنهان شود.:گل:
سلام محمد جان. واقعا آبدیت خوفناکی از نظر میزان بارش برای مشهد و خراسان کرده ولی متاسفانه سرما یکمی دیر نفوذ میکنه و بر اساس این آبدیت فکر کنم حداقل نصف بارشا به شکل بارون باشه.
مهرداد سال 89 فروردینش شمال تهران 106 میل فکر کنم اومد که تو اون فصلنامه ها اشتباهی 7 زدن انگار . همون موقع که 40 میل تو یه روز اومد .
محمد جان متاسفانه برای آبدیت ساعت 2 عصره. هنوز آبدیت جدیدش نیومده. فکر کنم تو آبدیت جدید بارشا رو زیاد و سرما رو کم کنه. نکته مثبت این سامانه ثبات نقشه ها از 10 روز قبل بارشا تا الان هست. امیدوارم در روزهای آینده ضد حال نزنه.
تو 9 ساله اخیر حتی یکسال هم خشکی مطلق نداشتیم . فقط 89 خیلی بد بوده تابستون .سال های 83 86 88 90 91 بارش های تابستون قابل قبول بوده و بالای 20 میل بوده .:گل:
سلام بر هردو عزیز،همونطور که خودتون میدونید برف خوبی تو اسفندماه تو مشهد رخ میده،پس شک نکنید که بالای 20 سانت برف خواهید داشت!!!مشکل سرما هم قطعا درست میشه.یکم صبرکنید.
جنب حاره منحوس نمي تونه بارش تابستون تهران رو 0 كنه قدرت البرز جنوبي بيشتر از اين حرفاست.
درسته . یکی از ویژگی عرض های شمالی تر زمین بارش های تابستانه هست . در واقع اصل بارش نقاط شمالی زمین توی تابستون رخ میده . توی ایران دقیقا بر عکسه و تو تابستون اکثر جاها بارش نداره یا کمه و اصل بارش زمستونه . حالا باز خدا رو شکر تهران تابستون ها گاهی رگبار های خوبی داره که باعث میشه خشکی مطلق رخ نده .جنب حاره منحوس نمي تونه بارش تابستون تهران رو 0 كنه قدرت البرز جنوبي بيشتر از اين حرفاست.
درسته . یکی از ویژگی عرض های شمالی تر زمین بارش های تابستانه هست . در واقع اصل بارش نقاط شمالی زمین توی تابستون رخ میده . توی ایران دقیقا بر عکسه و تو تابستون اکثر جاها بارش نداره یا کمه و اصل بارش زمستونه . حالا باز خدا رو شکر تهران تابستون ها گاهی رگبار های خوبی داره که باعث میشه خشکی مطلق رخ نده .
این جنب حاره چی هستش کجاست تا حالا اسم این کوچولو رو نشنیدم:نمیدونم:
:غش2::غش:
به عمو سعيد سلام كن
اي بي تربيت ..... سعيد جان ولش كن اين وحشيه بهش نزديك نشو !!!!
آريا جان
خسته نباشي
عكسات خيلي قشنگن. روحم تازه شد :گل:
براي اينكه براي هميشه در دسترس باشن من آپلود سنتر persiangig.com رو پيشنهاد مي دم اگه نياز به دعوتنامه بود بهم خبر بده برات ارسال كنم :گل: