ali.doosti
کاربر ويژه
و جالب اینه پیک بارش در دزفوله و ایلام حدود 30 و جنوب خوزستانم تا 10-15 م.م بارش پیش بینس شده!فکر کنم مثل هفته پیش که یهو 37 م.م تو یه ساعت اومد باز اینجور می شه!
و جالب اینه پیک بارش در دزفوله و ایلام حدود 30 و جنوب خوزستانم تا 10-15 م.م بارش پیش بینس شده!فکر کنم مثل هفته پیش که یهو 37 م.م تو یه ساعت اومد باز اینجور می شه!
درود خدمت کارشناسان عزیز نظرتون در مورد بارش این جمعه برای اصفهان چیه؟:احترام:
ریتا هستم
چقدر سرده
تاپیک از بخش فیزیک و متافیزیک به بخش هواشناسی منتقل شد.
با سلام
با توجه به اعلام آمادگی قطعی شما و به جهت انسجام دادن سریع تر به گروه شما اللحساب بخش هواشناسی طبق درخواست قبلی شما در زیربخش تالار علوم کاربردی ایجاد شد.
آدرس: http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=1296
همچنین مدیریت شما در این بخش فعال شد و شما تمام ابزارهای لازم جهت مدیریت به نحو مطلوب خود و دوستانتون رو در این بخش خواهید داشت. و عموماً مسئولین از اعمال نظر های شخصی در بخش های مدیریتی خودداری میکنند. (جز در موارد کلی و حساس)
همچنین در صورت نیاز میتونید زیر بخش های لازم در این بخش رو برای بنده ارسال کنید تا ایجاد شوند و همچنین اگر به دوستانی جهت کمک در امر مدیریت بخش نیاز داشتید میتونید اسامی دوستان رو به همراه نام بخش ها برای من ارسال کنید تا مدیریت این دوستان نیز در بخش مربوطه فعال شود.
بر طبق قوانین مدیریتی ایران انجمن، مدیریت شما به مدت محدود به صورت موقت و با تداوم فعالیت به صورت دائمی ارتقاء خواهد یافت.
آموزش ها و سایر نکات مربوط به فعالیت مدیران در بخش مدیریتی سایت موجود هستند و از طریق همین بخش ما شمارو در موارد و مشکلات پیش آمده کمک و راهنمایی خواهیم کرد.
با توجه به تخصص خوب شما و دوستانتون در این زمینه امیدوار هستم که با فعالیت منسجم در این زمینه مبحث کمتر پرداخته شده ی هواشناسی رو در سطح وب ایران بیش از پیش گسترش بدید تا انشالله در همه ی سایت ها فراگیر بشه، به طور که بشه در هر سایتی بخشی برای اون دید و شما عزیزان نه در یک سایت و بلکه قادر به فعالیت در اکثر سایت ها باشید. :گل:
موفق باشید
تاپیک از بخش فیزیک و متافیزیک به بخش هواشناسی منتقل شد.
استاد اگر کاری ازمون ساختس دریغ نمی کنیم...در خدمتیم...دوستان عزیز و گل خودم
افتتاح و افزوده شدن بخش هواشناسی به تالار علوم ایران انجمن رو خدمت همه شما عزیزان و علاقمندان عزیز تبریک و تهنیت عرض میکنم.:گل::iranjoman:
امید است که دوستان خوبم من رو در این مهم بیش از پیش مساعدت و همراهی نمایند.:توافق:
استاد اگر کاری ازمون ساختس دریغ نمی کنیم...در خدمتیم...
استاد رام بندازید بقیش حلهدرود علی عزیز
خیلی ممنون از همکاری خوب شما بزرگوار.
اتفاقا می خواستم از شما درخواست کنم که بخش پیش بینی و اطلاع رسانی شرایط جوی جنوب غرب کشور رو راه اندازی کنید که مراجعه کنندگانی که از اون بخش از کشور هستند و یا اطلاعات جوی خوزستان از درجه اهمیت زیادی براشون برخودار هست، خیلی راحت و با چند کلیک ساده جدیدترین اطلاعات در اختیار شون قرار بگیره.