• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
و جالب اینه پیک بارش در دزفوله و ایلام حدود 30 و جنوب خوزستانم تا 10-15 م.م بارش پیش بینس شده!فکر کنم مثل هفته پیش که یهو 37 م.م تو یه ساعت اومد باز اینجور می شه!

laklak

Banned
درود خدمت کارشناسان عزیز نظرتون در مورد بارش این جمعه برای اصفهان چیه؟:احترام:

کدخدا

کاربر ويژه
درود خدمت کارشناسان عزیز نظرتون در مورد بارش این جمعه برای اصفهان چیه؟:احترام:

درود محمد جان

بارش شما مطلوب خواهد بود البته هر چی از سمت غرب استان به شرق حرکت کنیم از شدت بارش ها کاسته خواهد شد.

فعلا از حضورتون مرخص میشم بدرود تا درودی دیگر

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
ریتا هستم
چقدر سرده
75629_xbltef.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود و سلام مجدد بر دوستان عزیز

از اینکه قدم رنجه کردید و به اینجا تشریف آوردید از صمیم قلب از همه شما عزیزان قدردان و سپاسگذارم.

با توجه به مجموعه حوادث و صحبت های اخیری که توسط بعضی از دوستان در محافل مختلف مطرح شده با احترام فراوان نسبت به نظرات دوستان ،من به این جمع بندی رسیدم که فعالیت خودم رو در همینجا و در چهارچوب موارد زیر ادامه بدم :

بنام یزدان پاک

1- فعالیت در چهارچوب موازین و شئونات دولت جمهوری اسلامی ایران
2- احترام و تعهد به چهارچوب و موازین انجمن ایران انجمن.
3- فعالیت در فضای احترام و تعامل متقابل بین کلیه اعضاء و مدیران محترم انجمن.
4-پرهیز از هرگونه بحث سیاسی و صنفی
5-احترام و پاسداشتن حرمت کلیه اقوام و نژاد های ایران

موضوع اصلی فعالیت در اینجا تحلیل و بررسی مباحث عمومی و تخصصی هواشناسی خواهد بود.

از دوستانی که بصورت نامحسوس در اینجا حضور دارند درخواست میکنم که از هرگونه کپی برداری از این انجمن و انجمنهای غیر بصورت متقابل خوداری فرمایند.

از مدیران پر تلاش ایران انجمن درخواست میکنم که هرگونه نظری در این خصوص دارند رو مطرح بفرمایند قطعا مورد استقبال اعضای فهیم این انجمن قرار خواهد گرفت.

قبلا از همکاری شما عزیزان سپاسگذارم.

آخرین ویرایش:

abtinT

کاربر ويژه
من به این رای گیری که مهرداد گذاشت اعتقاد ندارم چون هرکس می تونه هرچه قدر خواست رای بده .پس من تاییدش نمی کنم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
با توجه به اعلام آمادگی قطعی شما و به جهت انسجام دادن سریع تر به گروه شما علی الحساب بخش هواشناسی طبق درخواست قبلی شما در زیربخش تالار علوم کاربردی ایجاد شد.
آدرس: http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=1296
همچنین مدیریت شما در این بخش فعال شد و شما تمام ابزارهای لازم جهت مدیریت به نحو مطلوب خود و دوستانتون رو در این بخش خواهید داشت. و عموماً مسئولین از اعمال نظر های شخصی در بخش های مدیریتی خودداری میکنند. (جز در موارد کلی و حساس)
همچنین در صورت نیاز میتونید زیر بخش های لازم در این بخش رو برای بنده ارسال کنید تا ایجاد شوند و همچنین اگر به دوستانی جهت کمک در امر مدیریت بخش نیاز داشتید میتونید اسامی دوستان رو به همراه نام بخش ها برای من ارسال کنید تا مدیریت این دوستان نیز در بخش مربوطه فعال شود.
بر طبق قوانین مدیریتی ایران انجمن، مدیریت شما به مدت محدود به صورت موقت و با تداوم فعالیت به صورت دائمی ارتقاء خواهد یافت.
آموزش ها و سایر نکات مربوط به فعالیت مدیران در بخش مدیریتی سایت موجود هستند و از طریق همین بخش ما شمارو در موارد و مشکلات پیش آمده کمک و راهنمایی خواهیم کرد.
با توجه به تخصص خوب شما و دوستانتون در این زمینه امیدوار هستم که با فعالیت منسجم در این زمینه مبحث کمتر پرداخته شده ی هواشناسی رو در سطح وب ایران بیش از پیش گسترش بدید تا انشالله در همه ی سایت ها فراگیر بشه، به طور که بشه در هر سایتی بخشی برای اون دید و شما عزیزان نه در یک سایت و بلکه قادر به فعالیت در اکثر سایت ها باشید. :گل:

موفق باشید

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

تاپیک از بخش فیزیک و متافیزیک به بخش هواشناسی منتقل شد.

کدخدا

کاربر ويژه

با تشکر از شما دوست عزیز

mohamad$

کاربر ويژه
درود بر همه

من فعالیت خودم رو در این فروم ادامه خواهم داد . هنوز تصمیمی نگرفتم برای بازگشت به پرشین تولز ولی این احتمال هست که اونجا هم برم

ولی در صورتی که حتی پرشین تولز هم پست بدم کماکان در این فروم نزد امیر محسن عزیز فعالیت خواهم نمـــــــــــــود

امروز صبح . پوشش برف که در حال اتمام هست

40441413594672654097.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با سلام
با توجه به اعلام آمادگی قطعی شما و به جهت انسجام دادن سریع تر به گروه شما اللحساب بخش هواشناسی طبق درخواست قبلی شما در زیربخش تالار علوم کاربردی ایجاد شد.
آدرس: http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=1296
همچنین مدیریت شما در این بخش فعال شد و شما تمام ابزارهای لازم جهت مدیریت به نحو مطلوب خود و دوستانتون رو در این بخش خواهید داشت. و عموماً مسئولین از اعمال نظر های شخصی در بخش های مدیریتی خودداری میکنند. (جز در موارد کلی و حساس)
همچنین در صورت نیاز میتونید زیر بخش های لازم در این بخش رو برای بنده ارسال کنید تا ایجاد شوند و همچنین اگر به دوستانی جهت کمک در امر مدیریت بخش نیاز داشتید میتونید اسامی دوستان رو به همراه نام بخش ها برای من ارسال کنید تا مدیریت این دوستان نیز در بخش مربوطه فعال شود.
بر طبق قوانین مدیریتی ایران انجمن، مدیریت شما به مدت محدود به صورت موقت و با تداوم فعالیت به صورت دائمی ارتقاء خواهد یافت.
آموزش ها و سایر نکات مربوط به فعالیت مدیران در بخش مدیریتی سایت موجود هستند و از طریق همین بخش ما شمارو در موارد و مشکلات پیش آمده کمک و راهنمایی خواهیم کرد.
با توجه به تخصص خوب شما و دوستانتون در این زمینه امیدوار هستم که با فعالیت منسجم در این زمینه مبحث کمتر پرداخته شده ی هواشناسی رو در سطح وب ایران بیش از پیش گسترش بدید تا انشالله در همه ی سایت ها فراگیر بشه، به طور که بشه در هر سایتی بخشی برای اون دید و شما عزیزان نه در یک سایت و بلکه قادر به فعالیت در اکثر سایت ها باشید. :گل:

موفق باشید

درود بر شما ادمین عزیز

از این همه لطف و حسن توجه شما دوست عزیزم بی نهایت سپاسگذارم.:گل:

امیدوارم که پیش تون سربلند بشم.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان عزیز و گل خودم

افتتاح و افزوده شدن بخش هواشناسی به تالار علوم ایران انجمن رو خدمت همه شما عزیزان و علاقمندان گرامی تبریک و تهنیت عرض میکنم.:گل::iranjoman:

امید است که دوستان خوبم، من رو در این مهم بیش از پیش مساعدت و همراهی نمایند.:توافق:

آخرین ویرایش:

ali.doosti

کاربر ويژه
دوستان عزیز و گل خودم

افتتاح و افزوده شدن بخش هواشناسی به تالار علوم ایران انجمن رو خدمت همه شما عزیزان و علاقمندان عزیز تبریک و تهنیت عرض میکنم.:گل::iranjoman:

امید است که دوستان خوبم من رو در این مهم بیش از پیش مساعدت و همراهی نمایند.:توافق:
استاد اگر کاری ازمون ساختس دریغ نمی کنیم...در خدمتیم...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد اگر کاری ازمون ساختس دریغ نمی کنیم...در خدمتیم...

درود علی عزیز

خیلی ممنون از همکاری خوب شما بزرگوار.

اتفاقا می خواستم از شما درخواست کنم که بخش پیش بینی و اطلاع رسانی شرایط جوی جنوب غرب کشور رو راه اندازی کنید که مراجعه کنندگانی که از اون بخش از کشور هستند و یا اطلاعات جوی خوزستان از درجه اهمیت زیادی براشون برخودار هست، خیلی راحت و با چند کلیک ساده جدیدترین اطلاعات در اختیار شون قرار بگیره.

ali.doosti

کاربر ويژه
درود علی عزیز

خیلی ممنون از همکاری خوب شما بزرگوار.

اتفاقا می خواستم از شما درخواست کنم که بخش پیش بینی و اطلاع رسانی شرایط جوی جنوب غرب کشور رو راه اندازی کنید که مراجعه کنندگانی که از اون بخش از کشور هستند و یا اطلاعات جوی خوزستان از درجه اهمیت زیادی براشون برخودار هست، خیلی راحت و با چند کلیک ساده جدیدترین اطلاعات در اختیار شون قرار بگیره.
استاد رام بندازید بقیش حله ;)
تایپیک جدید باید زده شه یا چی کار کنم؟می شه روششو اینجا یا با پخ بهم بگید لطفا...هرروز نمونه شهرهای خوزستان و با احتمال بارش دما و بقیه رخدادهای جویو می زنم به همراه نقشه...خوبه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا