• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
a0squ64r2cs0a564mlim.jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه
دوستان GFS برای ما ترکوند!!!!

اگه محقق بشه تقریبا زیر برف دفن خواهیم شد!!!:شاد:

شدت بارش چهارشنبه شب تا پنجشنبه رو خیلی خیلی زیاد زده. ولی خب مثل ECM به ادامه بارشا تا ظهر جمعه در مشهد اعتقاد نداره.

امیدوار نقشه ها دیگه تثبیت شده باشن و ضد حال نخوریم. ولی بازم میگم با وجود همه این پیشبینی ها بازم دقیق نمیشه گفت که این سامانه بارش خیلی خوبی رو برامون داره همش در گرو خواست خداست:دعا:

پسرخاله

کاربر ويژه
بارش تهران طبق gfs ناچیزه!
جالبه حفره بی بارشی زیبایی نظرآباد و آبیک رو از اول تا آخر دربرمیگیره!
خوده شهره قزوین خوب میباره

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
بارش سال آبی 90 - 91 شهر تهران تا پایان بهمن

اقدسیه 237.8

ژئوفیزیک 212.2

دوشان تپه 173.1

چیتگر 153.5

مهراباد 118.9:سکوت:

شدت بارش چهارشنبه شب تا پنجشنبه رو خیلی خیلی زیاد زده. ولی خب مثل ECM به ادامه بارشا تا ظهر جمعه در مشهد اعتقاد نداره.

امیدوار نقشه ها دیگه تثبیت شده باشن و ضد حال نخوریم. ولی بازم میگم با وجود همه این پیشبینی ها بازم دقیق نمیشه گفت که این سامانه بارش خیلی خوبی رو برامون داره همش در گرو خواست خداست:دعا:
من که باورم نمیشه یعنب میشه 50 تا 60 سانت برف بیاد؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
بله هومن جان الانم بیشتر پیام نور داره کیلویی :خنده1: میگیره
نه نسوختی پسر خوب تو زندگی همیشه فرصت شکوفایی هست:گل:

سلام منم امسال ارشد که علوم جغرافیایی شرکت کردم دو رشته رو زدم
برنامه ریزی شهری - و جغرافیای طبیعی گرایش اقلیم شناسی
البته من با اینکه رشتم انسانی بوده ریاضیاتم بد نیست :خجالت2: هر چند موقعی که باید ریاضی رو جدی می گرفتم نگرفتم !!

یادش بخیر اول دبیرستان دوست داشتم برم علوم تجربی ولی چون بچه سر به هوایی بودم با اینکه زیست شناسی و شیمی نمره عالی گرفتم ریاضی رو تک ماده زدم و تجربی قبول نشدم و مسیر زندگیم رو در علوم انسانی ( که متاسفانه در سیستم آموزشی ایران حسابش نمی کنن ) ادامه دادم:خجالت2:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
بارش سال آبی 90 - 91 شهر تهران تا پایان بهمن

اقدسیه 237.8

ژئوفیزیک 212.2

دوشان تپه 173.1

چیتگر 153.5

مهراباد 118.9:سکوت:

متاسفانه بارش بهمن مهر آباد زير نرمال بود در حالي كه شميران بالاتر از نرمال گزارش شده.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

سلام آرش جان

دو تا از بهترین فریمهای جی اف اس از نظر من:

drtk3rp39d4yzuwyc1m3.jpg

9t2u2otwsgc5nbr94bwx.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
وايي بيمه شخص ثالث چقدر گرون شده !!!!

امروز رفتم ماشين و بيمه كردم خدا بهم رحم كرد گفت چون 7 سال عدم خسارت داري 60 % تخفيف بهت تعلق مي گيره. ازم 303 تومن گرفت و گرنه بايد نزديك 600 تومن پياده مي شدم. :سکوت:

mohamad$

کاربر ويژه
ای بابااااااااااااا . بارش فرودگاه مهراباد بهمن امسال 45 میل بوده زدن 28 میل تو ماهنامه . خیلی گاون . احمقا !!!!!!!!!!!!! سال ابیشم غلط شده . کلا تمام تلاششون اینه که تهران و بد نشون بدن خیلی جالبه . میزان برف تهران هم هیچوقت نمیزنن بعد فلان ایستگاه که اصلا اسمشم تا حالا نشنیدم برفش و میزنن !!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
ای بابااااااااااااا . بارش فرودگاه مهراباد بهمن امسال 45 میل بوده زدن 28 میل تو ماهنامه . خیلی گاون . احمقا !!!!!!!!!!!!! سال ابیشم غلط شده . کلا تمام تلاششون اینه که تهران و بد نشون بدن خیلی جالبه . میزان برف تهران هم هیچوقت نمیزنن بعد فلان ایستگاه که اصلا اسمشم تا حالا نشنیدم برفش و میزنن !!!

بريم با نماينده مجلس صحبت كنيم در مورد سازمان معلوم الحال شايد چاره اي چيزي جلو پامون بزارن.

mohammadsadat

کاربر ويژه

متاسفانه بارش بهمن مهر آباد زير نرمال بود در حالي كه شميران بالاتر از نرمال گزارش شده.

سلام مهرداد جان
نمیدونم به فایل های سال گذشته دقت کرده ای یا نه؟ هم جدولش بهتره هم فونتش، این فایل الان واقعاً خوندنش اذیت کننده ست.
یه چیز دیگه هم فهمیدم و این که هواشناسی اصفهان در ثبت مقدار برف مشکل داره و بارها دیده‌ام که آمار عجیبی میزنن، این بار هم طبق انتظارم رخ داده و واسه فریدونشهر 374 سانتی متر:تعجب2::تعجب2: برف زده، در حالی که برف تجمعی بهمن امسالش به زور به 50 سانت رسید و اواخر بهمن هم اصلاً برفی نداشت. این اشتباه قبلاً هم واسه خوانسار یا داران تکرار شده و خطای فاحشی برای آینده این آمار به جا میذاره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام اگه 540 در فریم اول هم تو موقعیت فریم دوم بود که بیسابقه ترین برف در 30 سال سن بنده و 36 سال سن شما در مشهد رخ میداد اینطور نیس؟

سلام محمد رضا جان

جای نگرانی نیست:گل:
برابر با بررسی هایی که انجام داد . غالب بارش همین فریمی که بهش اشاره کردید مطابق با نقشه های جی اف اس به شکل برف خواهد بود چون وزش باد شدید و سرد شمالگان در نقشه های مذکور دید میشه:

7g1qvq84sio9b853jku.jpg

uiq30tacb53tl9u00lu.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا