اصلا طول و عرض جغراقیایی رو نشون نمیده:ناراحت:همونجا که سوال کردی نگاه کردم تو گوگل ارث گزینه ای پیدا نکردم که نمایش ارتفاع رو فعال یا غیر فعال کنه و کنار طول و عرض جغرافیایی ارتفاع رو هم میزنه
اصلا طول و عرض جغراقیایی رو نشون نمیده:ناراحت:همونجا که سوال کردی نگاه کردم تو گوگل ارث گزینه ای پیدا نکردم که نمایش ارتفاع رو فعال یا غیر فعال کنه و کنار طول و عرض جغرافیایی ارتفاع رو هم میزنه
من که باورم نمیشه یعنب میشه 50 تا 60 سانت برف بیاد؟دوستان GFS برای ما ترکوند!!!!
اگه محقق بشه تقریبا زیر برف دفن خواهیم شد!!!:شاد:
شدت بارش چهارشنبه شب تا پنجشنبه رو خیلی خیلی زیاد زده. ولی خب مثل ECM به ادامه بارشا تا ظهر جمعه در مشهد اعتقاد نداره.
امیدوار نقشه ها دیگه تثبیت شده باشن و ضد حال نخوریم. ولی بازم میگم با وجود همه این پیشبینی ها بازم دقیق نمیشه گفت که این سامانه بارش خیلی خوبی رو برامون داره همش در گرو خواست خداست:دعا:
بله هومن جان الانم بیشتر پیام نور داره کیلویی :خنده1: میگیره
نه نسوختی پسر خوب تو زندگی همیشه فرصت شکوفایی هست:گل:
بارش سال آبی 90 - 91 شهر تهران تا پایان بهمن
اقدسیه 237.8
ژئوفیزیک 212.2
دوشان تپه 173.1
چیتگر 153.5
مهراباد 118.9:سکوت:
سلام دوستان عزیز
نقشه های جی اف اس تا 150 ساعت آینده آپدیت شدند:
دوستان GFS برای ما ترکوند!!!!
اگه محقق بشه تقریبا زیر برف دفن خواهیم شد!!!:شاد:
شدت بارش چهارشنبه شب تا پنجشنبه رو خیلی خیلی زیاد زده. ولی خب مثل ECM به ادامه بارشا تا ظهر جمعه در مشهد اعتقاد نداره.
امیدوار نقشه ها دیگه تثبیت شده باشن و ضد حال نخوریم. ولی بازم میگم با وجود همه این پیشبینی ها بازم دقیق نمیشه گفت که این سامانه بارش خیلی خوبی رو برامون داره همش در گرو خواست خداست:دعا:
سلام اگه 540 در فریم اول هم تو موقعیت فریم دوم بود که بیسابقه ترین برف در 30 سال سن بنده و 36 سال سن شما در مشهد رخ میداد اینطور نیس؟
سلام آرش جان
دو تا از بهترین فریمهای جی اف اس از نظر من:
ای بابااااااااااااا . بارش فرودگاه مهراباد بهمن امسال 45 میل بوده زدن 28 میل تو ماهنامه . خیلی گاون . احمقا !!!!!!!!!!!!! سال ابیشم غلط شده . کلا تمام تلاششون اینه که تهران و بد نشون بدن خیلی جالبه . میزان برف تهران هم هیچوقت نمیزنن بعد فلان ایستگاه که اصلا اسمشم تا حالا نشنیدم برفش و میزنن !!!
متاسفانه بارش بهمن مهر آباد زير نرمال بود در حالي كه شميران بالاتر از نرمال گزارش شده.
سلام اگه 540 در فریم اول هم تو موقعیت فریم دوم بود که بیسابقه ترین برف در 30 سال سن بنده و 36 سال سن شما در مشهد رخ میداد اینطور نیس؟