• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام دوستان

خب،همچنان بارش های زیاد جالب نیست متاسفانه،ولی باز هم خداروشاکرم،متاسفانه مذاکرات با خانواده برای سفر به مشهد بی نتیجه ماند!!فعلا دوستان.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام دوستان

خب،همچنان بارش های زیاد جالب نیست متاسفانه،ولی باز هم خداروشاکرم،متاسفانه مذاکرات با خانواده برای سفر به مشهد بی نتیجه ماند!!فعلا دوستان.

محمد جان خانواده تصمیم درستی گرفتن به این دلیل که توی این شرایط جز سفر ضروری نباید تو جاده ها تردد کرد

mohamad$

کاربر ويژه
بارش سال آبی 90 - 91 شهر تهران تا پایان بهمن

اقدسیه 237.8

ژئوفیزیک 212.2

دوشان تپه 173.1

چیتگر 153.5

مهراباد 118.9:سکوت:

ای بابا خودمم گند زدم با این امار دادنم .

اقدسیه تا پایان بهمن 258.9 میشه . مهر 4.4 + ابان 72.2 + اذر 75.8 + دی 21.1 + بهمن 85.4 = 258.9

ولی الان شما ماهنامه رو ببینید زده 334.7 !! دلیلشم اینه که بارش اذر و دو دفعه جمع زدن . پر از غلط هست اون فایل پی دی اف

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهرداد جان
نمیدونم به فایل های سال گذشته دقت کرده ای یا نه؟ هم جدولش بهتره هم فونتش، این فایل الان واقعاً خوندنش اذیت کننده ست.
یه چیز دیگه هم فهمیدم و این که هواشناسی اصفهان در ثبت مقدار برف مشکل داره و بارها دیده‌ام که آمار عجیبی میزنن، این بار هم طبق انتظارم رخ داده و واسه فریدونشهر 374 سانتی متر:تعجب2::تعجب2: برف زده، در حالی که برف تجمعی بهمن امسالش به زور به 50 سانت رسید و اواخر بهمن هم اصلاً برفی نداشت. این اشتباه قبلاً هم واسه خوانسار یا داران تکرار شده و خطای فاحشی برای آینده این آمار به جا میذاره

آره وقتي به نشريات سال هاي 84 و 85 نگاه مي كنم مي بينم اون زمان دلسوزتر و دقيق تر بودن گويا هر سال حسن اخلاقي شون كمتر مي شه.

بعد براي من سواله توي سالنامه هاي آماري هم اين خطا ها رو وارد مي كنن يا درستش مي كنن؟ اگه وارد كنن توي اون سالنامه هاي اصلي يعني كلهم آمار هواشناسي غلط محضه !!!!!!!!!

سلام محمد رضا جان

جای نگرانی نیست:گل:
برابر با بررسی هایی که انجام داد . غالب بارش همین فریمی که بهش اشاره کردید مطابق با نقشه های جی اف اس به شکل برف خواهد بود چون وزش باد شدید و سرد شمالگان در نقشه های مذکور دید میشه:

7g1qvq84sio9b853jku.jpg

uiq30tacb53tl9u00lu.jpg
مرسی امیر جان امیدمون به wind chill باشه ....راستی به نظر شخص صاحب نظر شما امید هست رکود برف ثبت بشه؟

navid-mashhad

کاربر ويژه
ای بابااااااااااااا . بارش فرودگاه مهراباد بهمن امسال 45 میل بوده زدن 28 میل تو ماهنامه . خیلی گاون . احمقا !!!!!!!!!!!!! سال ابیشم غلط شده . کلا تمام تلاششون اینه که تهران و بد نشون بدن خیلی جالبه . میزان برف تهران هم هیچوقت نمیزنن بعد فلان ایستگاه که اصلا اسمشم تا حالا نشنیدم برفش و میزنن !!!

نه محمد جان نمی خوان بد نشون بدن به نظر من دلیلش اینه :
این کارمندهای سازمانی _هر سازمانی می خواد باشه _ در این دوره زمونه به کارشون به چشم اینکه آخر برج حقوق بگیرن نگاه می کنن و آمار غلطشون رو کنترل نمی کنن چون در حقیقت علاقه ای به این کار ندارن و فقط رفع تکلیف می کنن - به نظر من گزینش این جور ادارات صحیح نیست - شاید اگر کارهای آماری دست یک انسان علاقه مند بود این اشتباهات پیش نمیومد.اینو بدون این قدر که یکی مثل شما به هواشناسی و آمارش علاقه داره شاید هیچ کدوم از کارمندهای سازمان نداشته باشن!!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

اينقدر نق نزن ممل، بريم بريم!!!!

بشين سر درست پسر :خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه

آره وقتي به نشريات سال هاي 84 و 85 نگاه مي كنم مي بينم اون زمان دلسوزتر و دقيق تر بودن گويا هر سال حسن اخلاقي شون كمتر مي شه.

بعد براي من سواله توي سالنامه هاي آماري هم اين خطا ها رو وارد مي كنن يا درستش مي كنن؟ اگه وارد كنن توي اون سالنامه هاي اصلي يعني كلهم آمار هواشناسي غلط محضه !!!!!!!!!
سلام مهرداد جان
تا اونجایی که میدونم اطلاعات رو با دقت بالا از دفاتر سینوپتیک وارد فایل آماری هر ایستگاه میکنن که این کار خیلی زمانبره
این اطلاعات بصورت 3 ساعته وارد فایل میشه و ریزترین اطلاعات رو هم ثبت میکنن(حدود 15-20 پارامتر)
اگه خاطرت باشه قدیما توی اعلام آمار مینوشت این داده ها کنترل کیفی نشده است که فکر کنم اینجا هم همینطور بوده

mohamad$

کاربر ويژه
من تمام فایل های روزانه بهمن 91 که تهران توشون بارش داشته و سیو کردم و دارم . حالا اینا واسه خودشون امار غلط بدن

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
الان فهميدم چرا آمار بارش تهران رو تو ماهنامه كم كردن. اينا دارن به خاطر اينكه تهران به سوي پر بارش تر شدن پيش ميره دارن با تغيير اقليم مبارزه مي كنن و بارش تهران رو كم مي زنن . به اين مي گن ايده نو در علم هواشناسي :giggle:

mohamad$

کاربر ويژه
امار ایستگاه کرمانشاه هم غلطه انگار . تا پایان بهمن زدن 234.3 که فکر میکنم کلا یه ماه و واردش نکردن چون یادمه نزدیکای 300 بود . کسی اگر امار دقیق و بگه ممنون میشم .

امیرکوروش

کاربر ويژه
با عرض درود به همه اساتید

در مقاله یی خواندم دمای ناحیه NINO1 و NINO2 بیشتر بر بارش بهار ایران و دمای نواحی NINO3,4 بر بارشهای پاییز ایران تاثیر گذار است.

در این مقاله میگفت : النینو و لانینا زیاد بر بارش ایران تاثیر ندارد و این موقعیت تاوه قطبی و جنب حاره ای که تعیین میکنه زمستان ایران بسیار سرد و پربرف باشه یا گرم و خشک

زمستان سال 1370 النینو قوی حاکم بوده و دی 1370 بسیار سرد و پر برف بوده چون پرفشار شمالی و تاوه قطبی بسیار پایین و جنب حاره ای ضعیف و پایین بوده

اما زمستان 88 النینو قوی و دی 88 گرم و خشک و یا زمستان 91 که بهمن گرم و خشکی داشت بخاطر اینکه جنب حاره ای و تاوه قطبی بالاتر از نرمال بودن.

درضمن امیرمحسن خان جدیدترین پست تون در وبلاگتون را دیدم عالیست استاد

Hamid Reza86

New member
سلام به همه دوستان گرامی،امیدوارم من رو به عنوان جدیدترین عضو انجمنتون بپذیرید،منم مثل خیلی از بچه های اینجا مشهدی هستم و علاقه زیادی به هواشناسی دارم،البته مثل بعضی از بچه ها اصلن حرفه ای نیستم

rahsazan

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان گرامی،امیدوارم من رو به عنوان جدیدترین عضو انجمنتون بپذیرید،منم مثل خیلی از بچه های اینجا مشهدی هستم و علاقه زیادی به هواشناسی دارم،البته مثل بعضی از بچه ها اصلن حرفه ای نیستم

سلام و خیر مقدم:احترام::گل:
خوبه پس شدیم 2 تا مشهدی غیر حرفه ای:خنده1:

navid-mashhad

کاربر ويژه

خوش اومدید:گل:!!!!
عجب یک مشهدی دیگه - کار کار انگلیسه:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا