Hamid Reza86
New member
بسوزه پدره این انگیلیسای نامرد!!!هرچی نداریم از اوناست داش بهروز
خوش اومدید:گل:!!!!
عجب یک مشهدی دیگه - کار کار انگلیسه:خنده1:
خوش اومدید:گل:!!!!
عجب یک مشهدی دیگه - کار کار انگلیسه:خنده1:
با عرض درود به همه اساتید
در مقاله یی خواندم دمای ناحیه NINO1 و NINO2 بیشتر بر بارش بهار ایران و دمای نواحی NINO3,4 بر بارشهای پاییز ایران تاثیر گذار است.
در این مقاله میگفت : النینو و لانینا زیاد بر بارش ایران تاثیر ندارد و این موقعیت تاوه قطبی و جنب حاره ای که تعیین میکنه زمستان ایران بسیار سرد و پربرف باشه یا گرم و خشک
زمستان سال 1370 النینو قوی حاکم بوده و دی 1370 بسیار سرد و پر برف بوده چون پرفشار شمالی و تاوه قطبی بسیار پایین و جنب حاره ای ضعیف و پایین بوده
اما زمستان 88 النینو قوی و دی 88 گرم و خشک و یا زمستان 91 که بهمن گرم و خشکی داشت بخاطر اینکه جنب حاره ای و تاوه قطبی بالاتر از نرمال بودن.
درضمن امیرمحسن خان جدیدترین پست تون در وبلاگتون را دیدم عالیست استاد
سلام به همه دوستان گرامی،امیدوارم من رو به عنوان جدیدترین عضو انجمنتون بپذیرید،منم مثل خیلی از بچه های اینجا مشهدی هستم و علاقه زیادی به هواشناسی دارم،البته مثل بعضی از بچه ها اصلن حرفه ای نیستم
سلام امیر کوروش جان
خیلی خوشحالم که بازم هم در جمع ما حضور دارید در ضمن خیلی ممنون بابت اظهار لطفتون:گل:
سلام حمید رضا جان
به جمع دوستانه و صمیمی ما در انجمن خانوادگی ایران انجمن خیلی خوش اومدید:گل:
اوقات خوب و شادی رو برای شما آرزومندم:گل:
محمد جان خانواده تصمیم درستی گرفتن به این دلیل که توی این شرایط جز سفر ضروری نباید تو جاده ها تردد کرد
اينقدر نق نزن ممل، بريم بريم!!!!
بشين سر درست پسر :خنده1:
فرار کن ممد جان
حق با شماست محمدرضا جان،الان که فکر میکنم میبینم سفر تو همچین شرایطی اونم غیر ضروری،غیرعقلی و غیرمنطقیه،البته هروقت که خانوادم گفتن فلان کاری نباید بشه ولی من سرخود تصمیم گرفتم؛بسیار ضرر دیدم!!امیدوارم این دفعه که به حرفشون گوش میدم؛سودی زیادی از تصمیمشون نصیبم بشه!!!
:گریه::گریه::نه::نه:،چشم آقا معلم!!:خنده1::خنده1:،حتما مصلحتی هست که نباید بیام مشهد،چشم،میشینم سرجامو نمیریم.:احترام::احترام:
ایندفعه واقعا ممنونم از راهنمایی که کردین محمدرضا جان!!!!:خنده1::خنده1:،عطاش رو به لقاش بخشیدم!!!نخواستم!!!مال خودتون برفتون!!!:خنده1:
سلام به همه دوستان گرامی،امیدوارم من رو به عنوان جدیدترین عضو انجمنتون بپذیرید،منم مثل خیلی از بچه های اینجا مشهدی هستم و علاقه زیادی به هواشناسی دارم،البته مثل بعضی از بچه ها اصلن حرفه ای نیستم
آقا یه راهنمایی بکن ما تو کفه گوگل ارث موندیم!
انشالله مصلحتش در اینه که بجنورد یه برف سنگین بیاد
یه کاری بکنآقا یه راهنمایی بکن ما تو کفه گوگل ارث موندیم!
سر درد گرفتم