• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با عرض درود به همه اساتید

در مقاله یی خواندم دمای ناحیه NINO1 و NINO2 بیشتر بر بارش بهار ایران و دمای نواحی NINO3,4 بر بارشهای پاییز ایران تاثیر گذار است.

در این مقاله میگفت : النینو و لانینا زیاد بر بارش ایران تاثیر ندارد و این موقعیت تاوه قطبی و جنب حاره ای که تعیین میکنه زمستان ایران بسیار سرد و پربرف باشه یا گرم و خشک

زمستان سال 1370 النینو قوی حاکم بوده و دی 1370 بسیار سرد و پر برف بوده چون پرفشار شمالی و تاوه قطبی بسیار پایین و جنب حاره ای ضعیف و پایین بوده

اما زمستان 88 النینو قوی و دی 88 گرم و خشک و یا زمستان 91 که بهمن گرم و خشکی داشت بخاطر اینکه جنب حاره ای و تاوه قطبی بالاتر از نرمال بودن.

درضمن امیرمحسن خان جدیدترین پست تون در وبلاگتون را دیدم عالیست استاد

سلام امیر کوروش جان

خیلی خوشحالم که باز هم در جمع ما حضور دارید در ضمن خیلی ممنون بابت اظهار لطفتون:گل:

سلام به همه دوستان گرامی،امیدوارم من رو به عنوان جدیدترین عضو انجمنتون بپذیرید،منم مثل خیلی از بچه های اینجا مشهدی هستم و علاقه زیادی به هواشناسی دارم،البته مثل بعضی از بچه ها اصلن حرفه ای نیستم

سلام حمید رضا جان

به جمع دوستانه و صمیمی ما در انجمن خانوادگی ایران انجمن خیلی خوش اومدید:گل:

اوقات خوب و شادی رو برای شما آرزومندم:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
امیرمحسن میگم برج دیده بانیت رو هم برف میگیره(در پشت بوم باز نمیشه) نمیتونی از اونجا عکس بگیری:خنده1:

aznavar

کاربر ويژه
اینم همون منطقس

ejo5f6apdm8z5cgnbpbm.jpg

Hamid Reza86

New member
سلام و درود به مدیر ارشد امیر محسن خان گرامی،بسیار باعث خوشحالی من میشه که از علم و تجربیات شما در زمینه هواشناسی استفاده کنم

سلام امیر کوروش جان

خیلی خوشحالم که بازم هم در جمع ما حضور دارید در ضمن خیلی ممنون بابت اظهار لطفتون:گل:

سلام حمید رضا جان

به جمع دوستانه و صمیمی ما در انجمن خانوادگی ایران انجمن خیلی خوش اومدید:گل:

اوقات خوب و شادی رو برای شما آرزومندم:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
راستی حاج محسن خیلی کم پیداست
فکر کنم داره مقدمات مدیریت بحران رو فراهم میکنه:نمیدونم:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
يكار!

بچه هاي عزيز دانشجو فروم حالا فرقي نداره، در اولين فرصت ممكن كه ميرن دانشگاه يه سر به كتابخونه كتاب هاي مرجع (نه كتابخونه عمومي) دانشگاهشون بزنن سالنامه هاي آماري هواشناسي رو بگيرن البته من فكر نمي كنم سالنامه بهتون بدن ببرين خونه كتابهاي مرجع اجازه خروج از دانشگاه رو نداره مگر اينكه كارت شناسايي گرو بزارين.

توي اين سالنامه ها آمار تمام ايستگاه سينوپتيك كشور موجوده بياين ببينيم با اين آمار فصلي ماهي يكيه يا نه؟

mohamad$

کاربر ويژه
مطابق امار در به داغون سازمان هواشناسی ایران مراکز زیر در این سال ابی بارش بالای 200 میلیمتر داشتن . تا پایان بهمن

1 - رشت 783.7

2 - یاسوج 569.8

3 - ساری 536.5

4 - گرگان 377.6

5 - ایلام 356.4

6 - شمال تهران 258.9

7 - شیراز 244.5

8 - خرم آباد 240.1

9 - شهرکرد 234.4

10 - کرمانشاه 234.3

11 - ارومیه 211.0

12 - سنندج 203.3

13 -اهواز 201.7

** امار کرمانشاه اشتباه است و بیشتر است . دقیقش و نمیدونم متاسفانه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان خانواده تصمیم درستی گرفتن به این دلیل که توی این شرایط جز سفر ضروری نباید تو جاده ها تردد کرد

حق با شماست محمدرضا جان،الان که فکر میکنم میبینم سفر تو همچین شرایطی اونم غیر ضروری،غیرعقلی و غیرمنطقیه،البته هروقت که خانوادم گفتن فلان کاری نباید بشه ولی من سرخود تصمیم گرفتم؛بسیار ضرر دیدم!!امیدوارم این دفعه که به حرفشون گوش میدم؛سودی زیادی از تصمیمشون نصیبم بشه!!!

اينقدر نق نزن ممل، بريم بريم!!!!

بشين سر درست پسر :خنده1:

:گریه::گریه::نه::نه:،چشم آقا معلم!!:خنده1::خنده1:،حتما مصلحتی هست که نباید بیام مشهد،چشم،میشینم سرجامو نمیریم.:احترام::احترام:

فرار کن ممد جان

ایندفعه واقعا ممنونم از راهنمایی که کردین محمدرضا جان!!!!:خنده1::خنده1:،عطاش رو به لقاش بخشیدم!!!نخواستم!!!مال خودتون برفتون!!!:خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه
حق با شماست محمدرضا جان،الان که فکر میکنم میبینم سفر تو همچین شرایطی اونم غیر ضروری،غیرعقلی و غیرمنطقیه،البته هروقت که خانوادم گفتن فلان کاری نباید بشه ولی من سرخود تصمیم گرفتم؛بسیار ضرر دیدم!!امیدوارم این دفعه که به حرفشون گوش میدم؛سودی زیادی از تصمیمشون نصیبم بشه!!!

:گریه::گریه::نه::نه:،چشم آقا معلم!!:خنده1::خنده1:،حتما مصلحتی هست که نباید بیام مشهد،چشم،میشینم سرجامو نمیریم.:احترام::احترام:

ایندفعه واقعا ممنونم از راهنمایی که کردین محمدرضا جان!!!!:خنده1::خنده1:،عطاش رو به لقاش بخشیدم!!!نخواستم!!!مال خودتون برفتون!!!:خنده1:

انشالله مصلحتش در اینه که بجنورد یه برف سنگین بیاد

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان گرامی،امیدوارم من رو به عنوان جدیدترین عضو انجمنتون بپذیرید،منم مثل خیلی از بچه های اینجا مشهدی هستم و علاقه زیادی به هواشناسی دارم،البته مثل بعضی از بچه ها اصلن حرفه ای نیستم

خوش اومدین حمیدرضا جان:گل::گل::احترام:،با من میشین 3تا{غیرحرفه ای!!!}

rahsazan

کاربر ويژه
آقا یه راهنمایی بکن ما تو کفه گوگل ارث موندیم!
سر درد گرفتم
یه کاری بکن
یه مسیر خیلی کوتاه روی نقطه مورد نظر بزن بعد مسیر رو انتخاب کن و کلیک راست کن نمایش نمایه ارتفاعی رو بزن ارتفاع اون محدوده رو میتونی ببینی

mohamad$

کاربر ويژه
پر بارش ترین مراکز استان در بهمن 91

1 - ایلام 112.2

2 - شمال تهران 85.4

3 - رشت 74.7

4 - یاسوج 71.1

5 - خرم آباد 68.4

6 - کرمانشاه 61.0

7 - گرگان 60.7

8 - تبریز 60.5

9 - ارومیه 55.4