Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
خوب اینم از آپدیت تکمیل هواشناسی کانادا تا 144 ساعت آینده:
با اجازه امیر محسن عزیزاستاد سلام:احترام::گل:
میشه توضیح مختصری در مورد برخورد این دو جت بدید؟؟مطمئنم که مفید خواهد بود برخورد این دو جت نه؟؟؟آرش جان اگه شما هم اطلاعاتی داری،خوش حال میشم ارائه بدین:گل::احترام:
فکر کنم آبدیت جدیدش باشه. برای مشهد که مجموعا 32 میلیمتر از این سامانه پیشبینی کرده که فکر کنم از آبدیت قبلیش کمتر باشه
من برای اولین بار این فیلم رو دیدم و بنظر من که اصلا و تحت هیچ عنوان شهاب سنگ بود!!!!!!!!!!!!!!
دروازه زمان باز شد یک سفینه فضایی حالا یا زمینی و یا ماورای زمینی وارد جو زمین شد و سرنشینان این سفینه توسط چندین کپسول از سفینه اصلی EJECT کردند بعد هم اون سفینه مادر منفجر شد و در اثر موج انفجارش شیشه چند تا خونه شکست و بقیه ماجرا رو که همه میدونند:تعجب2:
نمدونم والاچاکر داداش:aminkhan::احترام:
حتی اگه تو آبدیت جدیدش واسه نیشابور بزنه:80-100 سانتی متر برف؟؟؟!!!!گناه داره بیچاره!!ببخشش!!:خنده1:
Wednesday06 March |
---|
با اجازه امیر محسن عزیز
محمد جان بصورت خلاصه عرض کنم که جت استریم ها جریانات عظیم هوا هستند که مثل رودخانه ها در ارتفاعات بالا درحال حرکت هستند محلی که در اون در حال وزیدن هستند در اسمشون اومده، جت استریم قطبی به دور نواحی قطبی درحال چرخش هست و جت استریم جنب حاره ای در امتداد منطقه حاره، حالا برخورد این دو جت که یکی سرد و دیگری گرم هست باعث تشکیل جبهه های بسیار قدرتمند خواهد شد.
| سه شنبه 15/12/1391 | چهارشنبه 16/12/1391 | پنجشنبه 17/12/1391 |