• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Masoud

کاربر ويژه
اوه مای گاد !! عجب اختلاف دمایی داره الان اردبیل با سایر ایستگاه های کشور...:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب نقشه ها تا 42 ساعت آینده اپدیت شدند و من چند روزی هست که این فریم رو به عنوان نقطه عطف فعالیت سامانه در شمال شرق ایران مد نظر دارم که اپدیت جدیدش هم اینطوری هست:

bpxekis2630chrnlk8a3.jpg

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام امیر محسن جان ... این دفعه روز های بسیار زیبایی در انتظار من و توست...:گل::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب اینهم نقشه صبح پنجشنبه که تقریبا بدون تغییره.

با این حساب دیگه هیچ لزومی واسه آپدیت وبلاگ هوای مشهد نمی بینیم:

راحت شدم خدا جون

sthgd6981c4ln84zrv53.jpg

Amir Masoud

کاربر ويژه
من همیشه جهت باد در اردبیل رو از جهت دریاچه شورابیل زود می فهمم!

تا 1 ساعت پیش جهت موج دریاچه از جنوب به شمال بود ولی الان 20 دقیقه شده که جهت موج از سمت شمال شرق شده !

عجب عظمتی داره به محض اینکه موج آب دریاچه از سمت شمال شرق اومد بوی رطوبت هوا رو گرفت و ظرف 15 دقیقه اینجا مه آلود شد...

واقعا اقلیم اردبیل مثال زدنیه...:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
و اینم تزییات سقف داخلی زیر گنبد این کلیساست
پرداختن به جزییات هنری‌اش خیلی خوف بود!

DSC_0063[1].jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

از امروز"سه شنبه 15 اسفندماه 91" تا "جمعه 18 اسفندماه 91" بتدریج در غالب نقاط کشور دمای هوا کاهش خواهد یافت و این کاهش دما در نیمه شمالی و نیمه غربی کشور 15 تا 20 درجه سانتی گراد خواهد بود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران از سازمان هواشناسی کشور، بررسی نقشه های پیش یابی هواشناسی نشان می دهد که سامانه بارشی فعال بر روی کشور،امروز"سه شنبه 15 اسفندماه 91"،نوار غربی، مرکزی و استان های واقع در نیمه شمالی کشور را تحت تاثیر خود قرار داده و سبب بارش های باران و برف،وزش باد و کاهش دما در این مناطق خواهد شد و فردا ضمن بارش های شدیدتر همراه با کاهش قابل توجه دما در مناطق ذکر شده،این بارش ها عمدتا بصورت برف و کولاک ادامه خواهد یافت.

889977_168.jpg

براساس این گزارش، پنج شنبه بتدریج بارش برف در استان های غربی قطع خواهد شد ولی بارش در دیگر نقاط کشور بجز جنوب شرق ادامه خواهد یافت و همچنین سامانه بارشی روز جمعه از از مرزهای شرقی کشور خارج می شود.

لازم به ذکر است از امروز تا جمعه بتدریج در غالب نقاط کشور دمای هوا کاهش خواهد یافت و این کاهش دما در نیمه شمالی و نیمه غربی کشور 15 تا 20 درجه سانتی گراد خواهد بود وهمچنین ،فردا و چهارشنبه دریای خزر و خلیج فارس مواج خواهد بود.

گفتنی است، وضعیت آب و هوای استان های تهران و البرز امروز، ابری گاهی بارش باران و وزش باد در ارتفاعات بارش برف پیش بینی می شود.

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان جان احیانا اون کلیسای نیست که فیلم از کرخه تا راین رو در اونجا فیلمبرداری کردن؟
نماز یکشنبه رو هم همینجا برگذار میکنند دیگه؟

آرش جان فکر می‌کنم اون فیلم توی فرانکفورت فیلمبرداری شده بود.
آره مراسم یکشنبه‌شون توی همینجا برگزار می‌شه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وزش باد نسبتا شدیدی در غرب مشهد آغاز شده::

[h=4]Current weather observation
The report was made 13 minutes ago, at 10:00 UTC
Wind 19 km/h from west
Temperature 27°C
Humidity 13%
Pressure 1011 hPa
Visibility 10 km or more
Few clouds at a height of 1067 m
Broken clouds at a height of 5486 m

بدرود تا بعد:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اوه مای گاد !! عجب اختلاف دمایی داره الان اردبیل با سایر ایستگاه های کشور...:خنده1:

سلام بر امیرمسعود عزیز:گل::aminkhan::احترام:اتفاقا ساعاتی قبل ذکر خیرت بود،راستی بنظر میرسه اردبیل و مشهد قراره مسابقه بذارن تو کسب بیشترین حجم برف!!!امیدوارم برنده نداشته باشه مسابقه تون و هردو شهر به یک اندازه برف بباره:گل:.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
خوب اینهم نقشه صبح پنجشنبه که تقریبا بدون تغییره.

با این حساب دیگه هیچ لزومی واسه آپدیت وبلاگ هوای مشهد نمی بینیم:

راحت شدم خدا جون

sthgd6981c4ln84zrv53.jpg

برای منطقه ما حال بهم زن و چندش اوره این همه بارون به چه درده دل کویر میخوره 200 کیلومتر مرکز بارش رو از مرکز ایران به سمت شمالغرب بکشی هم تهران زیر برف دفن میشه هم البرز مرکزی نیمی از خشکسالی امسالش جبران میشه

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام بر امیرمسعود عزیز:گل::aminkhan::احترام:اتفاقا ساعاتی قبل ذکر خیرت بود،راستی بنظر میرسه اردبیل و مشهد قراره مسابقه بذارن تو کسب بیشترین حجم برف!!!امیدوارم برنده نداشته باشه مسابقه تون و هردو شهر به یک اندازه برف بباره:گل:.

سلام بر محمد همیشه مهربون و انرژیک:گل:
قربونت برم عزیزم من ارادتمند تو و همه گل های فروم هستم:خجالت2::aminkhan:

من از خدا میخوام همه ما شاد بشیم تو این سیستم برف ...والا برام مهم نیس کجا بیشتر میباره ، کجا کمتر ، مهم اینهکه تو ، محسن ، امیرمحسن ، تهرانی ها و همه و همه با هیجان اینجا بارش برف گزارش کنن:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام بر محمد همیشه مهربون و انرژیک:گل:
قربونت برم عزیزم من ارادتمند تو و همه گل های فروم هستم:خجالت2::aminkhan:

من از خدا میخوام همه ما شاد بشیم تو این سیستم برف ...والا برام مهم نیس کجا بیشتر میباره ، کجا کمتر ، مهم اینهکه تو ، محسن ، امیرمحسن ، تهرانی ها و همه و همه با هیجان اینجا بارش برف گزارش کنن:گل:

خیلی مخلصیم
انشاالله،خدا از دهنت بشنوه امیرمسعود جان:گل:؛راستی نظرت درباره ی بارش بجنورد چیه؟؟

بجنورد

meteogram.php

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا