• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام به تمام دوستان عزیز. :گل:
آسمان رشت ابری و نسبتا تیره ست و دما به افق دماسنج من حدود 9 درجه سانتی گراد.

navid-mashhad

کاربر ويژه
رفتم بیرون کلی عرق ریختم !!! واقعا بدن آدم تو زمستون عادت نداره به این دماها
اگه تابستون بود با 27+ عرق نمی کردم

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
کاهش دما شروع شده...

باکو 1 درجه کاهش دما داره

لنکران 1 درجه

اردبیل با 1 درجه کاهش به 2 رسیده

رشت هم نسبت به 40 دقیقه قبل 1 درجه کاهش پیدا کرده دماش.

به نظر میاد بارش اردبیل از ابتدا با برف یا کریستال های یخ آغاز می شه!

Dr.ben

کاربر ويژه
وضعیت فرودگاه رشت در حال حاضر:

j9wcps8ka3lwb15qqbz4.jpg

اینجا هم داره بارون ریزه میباره

این هم اطلاعیه رو ز گذشته هواشناسی بوشهر:

تا 50 درصد محقق شده و بادهای جنوبی شدید هستند....

اطلاعیه شماره ۲۷ دوشنبه مورخ ۱۴/۱۲/۹۱

به سبب ورود امواج ناپایدار ناشی از یک سامانه بارشی به غرب کشور، بتدریج ناپایداری های جوی در استان افزایش می یابد. بر این اساس:

۱- از اواخر وقت روز سه شنبه (۱۵/۱۲/۹۱) و طی روز چهارشنبه، آسمان استان ابری همراه با بارش پراکنده باران ، وزش باد و گاهی رعد و برق در برخی نقاط بویژه نقاط شمالی استان پیش بینی می شود.
۲- طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه (۱۵ و ۱۶ اسفندماه)، ابتدا به سبب افزایش سرعت وزش باد جنوبی و وزش تندباد لحظه ای، خلیج فارس مواج می شود. اما روزهای پنج شنبه و جمعه (۱۷ و ۱۸ اسفندماه) شرایط برای افزایش شدید باد شمال غربی بویژه بر روی دریا مهیا می باشد که به دنبال آن مجدداً سراسر خلیج فارس کاملا مواج و طوفانی خواهد شد. همچنین طی این مدت به سبب وزش باد ، احتمال ایجاد گرد و خاک و گاهی کاهش دید دور از انتظار نمی باشد.
۳- طی روز پنج شنبه و جمعه دمای هوا ۵ تا ۱۰ درجه سانتیگراد کاهش می بابد.

sinaet

متخصص بخش فوتبال
سلام.من یک سوال داشتم.بعضی از دوستان چند وقت پیش گفته بودند که در بهار بارش بیشتر از نرمال و دمای کمتر از نرمال خواهیم داشت.آیا هنوز نقشه ها همین وضعیت را نشان می دهند؟:گل:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
GFS هنوز هم بارشای خیلی خوبی رو پیشبینی کرده ولی از شدتی که تو آبدیتهای قبلی متصور بود کم کرد. متاسفانه از ظهر پنجشنبه تو حفره بارشی قرار میگیریم و جنوب و شرق استان میترکه. بارش بجنورد هم فکر کنم زیادتر شده باشه:گل:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
GFS هنوز هم بارشای خیلی خوبی رو پیشبینی کرده ولی از شدتی که تو آبدیتهای قبلی متصور بود کم کرد. متاسفانه از ظهر پنجشنبه تو حفره بارشی قرار میگیریم و جنوب و شرق استان میترکه. بارش بجنورد هم فکر کنم زیادتر شده باشه:گل:

اتفاقا اوج بارش ها در مشهد ، ظهر اتفاق خواهد افتاد.:گل:
meteogram.php

پسرخاله

کاربر ويژه
بعضی از دوستان از تهرانم هستند که من خبر برف سعادت اباد و میدم بجای اینکه لذت ببرن و خوشحال بشن که یه نفر تو اینجای شهر نشسته که داره امار لحظه ای میده میگن اونجا جز تهران نیست که این شده تیکه کلامشون اگر علاقمندای هواشناسی میان اینجا باید براشون امار از جاهای مختلف خیلی مهم و جذاب باشه حالا ارتفاع 3000 متری باشه یا 4000 متری من صبح دارم اماره برف 15 سال پیش و میدم یه بنده خدایی میاد میگه خدا براتون زیاد ترش کنه و ادم و برای وقت گذاشتن اینجا بی انگیزه میشه
واالا من که همچین تئوری و عقیده ای ندارم البته اگه منظورتون بنده رو هم شامل میشه!
و مسلمه که اول دوست دارم محلمون برف یا بارون بیاد بعد شهرم بعد کشورم بعد خاورمیانه بعد قاره آسیا بعد کل کره زمین.
برداشته شما از من آزاده ولی اگه برداشتتون اینیه که گفتید براتون متاسفم

sinaet

متخصص بخش فوتبال

وهمینطور شهر خواف در جنوب شرقی استان خراسان رضوی حدود 16 سانت برف دارد در حالی که برای مشهد حدود 35 سانت برف پیش بینی شده و تا جایی که من نقشه هارا دیدم اوج بارش ها در مشهد و قو چان و نیشابور خواهد بود.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا