• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
در مورد برف مشهد اگر کسی هنوز ته دلش شک داره من تضمین میکنم زیر 30 سانت تو هیچ منطقه ای از مشهد وجود نخواهد داشت و میانگین 40 سانتیمتر رو پیش بینی میکنم

درباره تهران 5-15 سانت از ارتفاع 1500 تا 1900 متر و مرز نشستن برف ارتفاع 1350 متری و مرز بارش برف و باران ارتفاع 1200 متری
ایشالا. . .

آرش-مشهد

کاربر ويژه

وهمینطور شهر خواف در جنوب شرقی استان خراسان رضوی حدود 16 سانت برف دارد در حالی که برای مشهد حدود 35 سانت برف پیش بینی شده و تا جایی که من نقشه هارا دیدم اوج بارش ها در مشهد و قو چان و نیشابور خواهد بود.:گل:

بر اساس نقشه های GFS سامانه دو شاخه داره یک شاخه شمالی که از بعد از ظهر فردا ان شا الله مشهد و شمال خراسان رو در میگیره و شاخه جنوبیش هم از پنجشنبه بعد از ظهر وارد میشه که تربت فریمان تربت جام خواف و سرخس رو بیشتر از جاهای دیگه تحت تاثیر قرار میده. تو آبدیت صبحش از شاخه جنوبی هم برای مشهد برف خیلی خوبی رو زده بود که متاسفانه تو این آبدیت خیلی کمش کرده والا بارش چهارشنبه شب تا پنجشنبه ظهرمون به قوت خودش باقیه.:گل:

به هر حال امیدوارم همین بارشایی رو که نقشه ها نشون میدن با وجود کم شدن محقق بشه که عالیه. ولی کلا نظر شخصی خودم اینه که بارشای خوب و عالی ای رو نسبت به این موقع از سال داریم. چیزی بین 30 تا 40 میلیمتر:فرار:

bad113.png

sinaet

متخصص بخش فوتبال
بر اساس نقشه های GFS سامانه دو شاخه داره یک شاخه شمالی که از بعد از ظهر فردا ان شا الله مشهد و شمال خراسان رو در میگیره و شاخه جنوبیش هم از پنجشنبه بعد از ظهر وارد میشه که تربت فریمان تربت جام خواف و سرخس رو بیشتر از جاهای دیگه تحت تاثیر قرار میده. تو آبدیت صبحش از شاخه جنوبی هم برای مشهد برف خیلی خوبی رو زده بود که متاسفانه تو این آبدیت خیلی کمش کرده والا بارش چهارشنبه شب تا پنجشنبه ظهرمون به قوت خودش باقیه.:گل:

به هر حال امیدوارم همین بارشایی رو که نقشه ها نشون میدن با وجود کم شدن محقق بشه که عالیه. ولی کلا نظر شخصی خودم اینه که بارشای خوب و عالی ای رو نسبت به این موقع از سال داریم. چیزی بین 30 تا 40 میلیمتر:فرار:

سرخس هم مثل مشهد است و اوج بارش های آن دقیقا مثل مشهد در ساعت 3 بعد از ظهر خواهد بود و باید گفت شاخه جنوبی و شمالی ظاهرا به هم آمیخته خواهند شد.:گل:
سرخس

meteogram.php

ابرهاي كومولونيمبوس به تهران رسيدن از دور دست، رعد شنيده ميشه....

آپدیت همین الان رعد نشون میده که منطقه
پرند تهران رعدوبرق داره و تا ساعتی دیگه به نسیم شهر میرسه مهرداد جان....

رعد تهران از مناطق جنوبی داره آغاز میشه....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا