• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
آمار بارش های کشور عراق:

بغداد 67
كربلاء 40
البصرة 23
العماره 17
الناصرية 13
الفاو 12
السماوة 10

عجب بارونی داشتن...

64059_10151168378195998_2124566329_n.jpg

281672_553072098054656_103923333_n-copy.jpg

iraq2.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
شما بر چه مبنایی میگید مشهد شنبه میشه 10!!!!! مشهد روز شنبه دماش به زور به 4 درجه خواهد رسید!!

سامان جان چرا عصبانی هستی برادر خب نظرش را گفت بنده خدا ......:خجالت2: واقعا ادم میترسه تو پستا در حضور شما و جناب HEAVEN اسمی از مشهد ببره:گل:

بگذریم

saeed hh

کاربر ويژه
والا تو این شرایط فقط میشه تا دم در خونه رفت. من ظهر که بر میگشتم( البته به لطف برنامه ریزی استاندار و شهردار ........عصر رسیدم خونه !!! ) با هزار تا سلام و صلوات و صدقه رسیدم!!!
کلن مدیریت تو ایران ضعیفه الان تهران اینجوری میبارید مثل دفعات قبل شهر فلج میشد یعنی مردم باید ماشینارو ول میکردن پیاده میرفتن تا خونه تا فردا صبح جنازشون میرسید خونه میمونه brtو مترو که brtبه دلیل امدن ماشینا توش بسته میشد مترو هم از ازدهام جمعیت میترکید دلم واسه ادمای معلول چه مادر زادی چه بر اثر حادثه تو این جور مواقع میسوزه که بابای خودم هم جزوشونه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

همینک از آسمان مشهد فقط یخ میباره و این دیگه برف نیست حتی به دیوار که میخوره و یا روی کاپشن که می ریزه تق و تق صدا میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

parisa

متخصص بخش
ما قراره فردا ازشیراز مهمون برامون بیاد پس با این حساب پروازها یعنی کنسله؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین آپدیت نقشه های هواشناسی

چه خبر و ماشاء الله همینطور رطوبت داره در مرکز ایران به ابر تغییر ماهیت میده ومیاد سمت مشهد ما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wm7ir.GIF

samann

کاربر ويژه
سامان جان چرا عصبانی هستی برادر خب نظرش را گفت بنده خدا ......:خجالت2: واقعا ادم میترسه تو پستا در حضور شما و جناب HEAVEN اسمی از مشهد ببره:گل:

بگذریم
نه بابا راحت باشین.:خنده2:
یکم از ظهر عصبیم. 3 ساعت گرسنه تو ترافیک...دیگه برف این تبعات رو هم داره دیگه
واقعیت مشهد همینه که دوستمون گفت. تغییرات شدید دمایی البته ربطی به ظهر و صبح نداره در شهری مثه زاهدان صبح زمستونه و ظهر تابستون اما در مشهد امکلن داره صبح بهار باشه و ظهر زمستون. کلا هر اتفاقی احتمال رخ دادش هست.

rahsazan

کاربر ويژه
مشهد شنبه میشه ده درجه!یه سوال!شما مشهدیا صبح که می خاید برید بیرون چطور میفهمید امروز باید کاپشن.بپوشید یا نه ؛)

جدا من بارها شنیدم که تو مشهد صبح که میخواین از خونه برین بیرون یه پالتو و یه بادبزن با خودتون بردارین! نمونش دیروز بود

samann

کاربر ويژه
کلن مدیریت تو ایران ضعیفه الان تهران اینجوری میبارید مثل دفعات قبل شهر فلج میشد یعنی مردم باید ماشینارو ول میکردن پیاده میرفتن تا خونه تا فردا صبح جنازشون میرسید خونه میمونه brtو مترو که brtبه دلیل امدن ماشینا توش بسته میشد مترو هم از ازدهام جمعیت میترکید دلم واسه ادمای معلول چه مادر زادی چه بر اثر حادثه تو این جور مواقع میسوزه که بابای خودم هم جزوشونه
من دلم از این میسوزه که کلی بودجه صرف سازمان به اصطلاح هواشناسی میشه و نمیتونن یه پیش بینی درست داشته باشن و حداقل اگه نمیتونن سطح معابر رو پاک سازی کنن شهر رو تعطیل کنن. اینجوری ضررش کمتره.
اونوقت بچه های اینجا بدون هیچ جیره و مواجبی وقتشونو میذارن و الحق به ساعت و دقیق هوا رو پیش بینی میکنن. این نشون میده که تو ایران هیچ چیز سر جای خودش نیست و استعداد و علایق مردم این مرز و بوم داره به فنا میره.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببیند اون خطوط زرد رنگ از روی دریای سرخ و خلیج فارس چطور وصل شدن به مشهد و همینطور دارن رطوبت عرضهای جنوبی رو به ما عرض شمال شرقیها منتقل میکنند.

درود بر هر چی عرض جنوبی و عرض جنوبی نشین و گرمسیراته :گل:

wm7shr.GIF

ali.doosti

کاربر ويژه
نه بابا راحت باشین.:خنده2:
یکم از ظهر عصبیم. 3 ساعت گرسنه تو ترافیک...دیگه برف این تبعات رو هم داره دیگه
واقعیت مشهد همینه که دوستمون گفت. تغییرات شدید دمایی البته ربطی به ظهر و صبح نداره در شهری مثه زاهدان صبح زمستونه و ظهر تابستون اما در مشهد امکلن داره صبح بهار باشه و ظهر زمستون. کلا هر اتفاقی احتمال رخ دادش هست.

خب واسم جالب بود ولی همون جور که محمد گفت چرا عصبانی میشی خب!
شهزر ما الآن دوماهه دماش همینه تا دوماه دیگه هم همینه!سیلم میاد همون میانگین 14 میمونه آفتابم باشه میانگین 14 !

ali.doosti

کاربر ويژه
ببیند اون خطوط زرد رنگ از روی دریای سرخ و خلیج فارس چطور وصل شدن به مشهد و همینطور دارن رطوبت عرضهای جنوبی رو به ما عرض شمال شرقیها منتقل میکنند.

درود بر هر چی عرض جنوبی و عرض جنوبی نشین و گرمسیراته :گل:

wm7shr.GIF

قابلی نداره استاد...نوش جون ؛)
فقط دعا کن بلاک نشه هم ما خیرشو ببینیم.هم شما...accuتا 10 روز دیگه صاف صاف زده!بجزیه رگبار 0.6 م.متری!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

بگذریم

آقا محمد اسم من هادي است ولي خداييش اگه الان بگن تهران شمالش نيست ناراحت نميشي؟در ضمن توضيح دادم اون پستم فقط جنبه آماري داشت

songing

کاربر ويژه
امیر جان با توجه به رطوبت بالا امکان ریزش شدید هست دوباره یا نه پارامتر ها چی میگه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا