• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان میشه تحلیل سیستم برفی هفته بعد و داشته باشید ؟ از روی آخرین مدل ها تا ببینیم شرایط تهران چطوره . تشکر

mohamad$

کاربر ويژه
آقا محمد اسم من هادي است ولي خداييش اگه الان بگن تهران شمالش نيست ناراحت نميشي؟در ضمن توضيح دادم اون پستم فقط جنبه آماري داشت

آها بله من اسمتون و فراموش کردم هادی جان . ببینید من کلا آب و هوای تهران و که روش بحث میکنم نیمه شمالی شهر مد نظر قرار میدم . نیمه جنوبی تهران از نظر شرایط زندگی و تمرکز جمعیت و آلودگی هوا جوری هست که نمیشه گفت جای مناسبیه و هواش خوبه
و اگر من بخوام بگم مناسبه بیخودی اغراق کردم .

من هم که در مناطق آلوده و مرکزی تهران زندگی نمیکنم پس دلیلی نداره تهران و اونجا در نظر بگیرم . هر کسی تو شهری که درش رشد کرده و بزرگ شده تا حدی احساس تعلق میکنه یکی کمتر یکی بیشتر ولی در کل همه این حس و نسبت به شهرشون دارن .
چه گرمسیر باشن چه سردسیر چه آلوده چه تمیز و ...

ممنون بله پستتون جنبه اماری داشت و شاید من تندروی کردم:بای:

saeed hh

کاربر ويژه
afghan_sat_720_usen.jpg

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام
امیرمحسن دیدی تهران برف نیومد
تهران مناطق مرکزی و جنوبیش دیگه هیچ وقت برف روی زمین نمیبینن شاید آبکیشو در حده لایت ببینن اقلیم تهران این شده چه بخایم چه نخایم
امروز کرجم مثه تهران لایت بارش داشته ولی همون یه ذره برفشم نشسته بود
ولی تهران. . .
خاک عالم بر سر سازمان هواشناسی ایران به خصوص شخصه آقای اصغری که نتونست هوای 12 ساعت آینده شهری که خودش داره توش زندگی میکنه رو پیش بینی کنه
پرچم جنوب کرج امسال چند بار از مناطق مرکزی و جنوبی تهران بالا رفت
خب معلومه مناطق شمالی شهر با 1900 یا 2000 متر برف میاد دیگه اگه نیاد باید شک کرد 1900 متر واسه خودش قلست
مهم اینه که تو 1200 حداقلش برف بیاد
من به شخصه امید به برف چه امسال چه سالهای آینده در مناطق عمده ی تهران که زیره 1600 ه ندارم

abtinT

کاربر ويژه
سلام
تهران مناطق مرکزی و جنوبیش دیگه هیچ وقت برف روی زمین نمیبینن شاید آبکیشو در حده لایت ببینن اقلیم تهران این شده چه بخایم چه نخایم
ولی تهران. . .
خاک عالم بر سر سازمان هواشناسی ایران به خصوص شخصه آقای اصغری که نتونست هوای 12 ساعت آینده شهری که خودش داره توش زندگی میکنه رو پیش بینی کنه
خب معلومه مناطق شمالی شهر با 1900 یا 2000 متر برف میاد دیگه اگه نیاد باید شک کرد 1900 متر واسه خودش قلست
من به شخصه امید به برف چه امسال چه سالهای آینده در مناطق عمده ی تهران که زیره 1600 ه ندارم

تهران اگه تراز 528 بیاد کل شهر برف سنگین میاد.

کدخدا

کاربر ويژه
بوی شوم امتحان آید همی / یارصفر مهربان آید همی
ما ز تعلیم و تعلم خسته ایم / دل به امید تقلب بسته ایم
مابرای کسب مدرک آمدیم / نی برای درک مطلب آمدیم
(ایام جانسوز امتحانات برشما دانشجویان و دانش آموزان کوشا تسلیت!)

پسرخاله

کاربر ويژه
آها بله من اسمتون و فراموش کردم هادی جان . ببینید من کلا آب و هوای تهران و که روش بحث میکنم نیمه شمالی شهر مد نظر قرار میدم . نیمه جنوبی تهران از نظر شرایط زندگی و تمرکز جمعیت و آلودگی هوا جوری هست که نمیشه گفت جای مناسبیه و هواش خوبه
و اگر من بخوام بگم مناسبه بیخودی اغراق کردم .

من هم که در مناطق آلوده و مرکزی تهران زندگی نمیکنم پس دلیلی نداره تهران و اونجا در نظر بگیرم . هر کسی تو شهری که درش رشد کرده و بزرگ شده تا حدی احساس تعلق میکنه یکی کمتر یکی بیشتر ولی در کل همه این حس و نسبت به شهرشون دارن .
چه گرمسیر باشن چه سردسیر چه آلوده چه تمیز و ...

ممنون بله پستتون جنبه اماری داشت و شاید من تندروی کردم:بای:
کلا مگه چه قدر از مناطق تهران رو 1600 و 1700 به بالا تشکیل میدن ؟
اونی که شما هی روش تندروی میکنی تهران نیست شمرونه!
خواهشن تعصب الکی روش نداشته باش

سیبری

کاربر ويژه
خدایا این همون سرخس 50 درجه ای تابستونه؟!!!!
جهنم یخی ،سرخس، جمعه بیشینه 11- کمینه 22-!!!!!!!!!!!!

wpvvryp712e4mzfbn3.jpg

saeed hh

کاربر ويژه
سلام
ولی تهران. . .

بله منم موافقم چنان بلایی سر شهر اوردن که دیگه برف تو مرکز وجنوب شهر ارزوست دقت کنین خط برف هرسال داره میره بالاتر خیلی وقت پیش شهریار بوده ولی تو این چند مدت گذشته شده بود همت که امسال تا میدون پونک رفته بالا دقیقن از بالای ساختمون بوستان احتمال میدم چند وقت دیگه بشه نیایش

mohamad$

کاربر ويژه
سلام
ولی تهران. . .

شما و آریا همیشه همینطوری پست میدید . فکر میکنم آخرین بار بهمن پارسال بود که محلات مرکزی و جنوبی شهر 15 - 20 سانت برف اومد حالا دو دفه نیومده به زمین و زمان گیر میدید .

البته شما مختاری هر نظری داشته باشی به من ارتباطی نداره

rahsazan

کاربر ويژه
انسداد محور مشهد - تربت حیدریه ، مشهد کلات و قوچان - درگز

بنابر اطلاعیه اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی و اداره کل حمل و نقل و پایانه های خراسان رضوی ، محور های مشهد - تربت حیدریه ، مشهد کلات و قوچان - درگز به علت کولاک برف تا اطلاع ثانوی مسدود است

saeed hh

کاربر ويژه
شما و آریا همیشه همینطوری پست میدید . فکر میکنم آخرین بار بهمن پارسال بود که محلات مرکزی و جنوبی شهر 15 - 20 سانت برف اومد حالا دو دفه نیومده به زمین و زمان گیر میدید .

راست میگه محمد تهران دیگه داره نابود میشه اون برف پارسال هم کلن یه یه دفعه امد فکنم همونی که تو میگی باشه یه بار اینجا سفید شد اونم به شب نکشیده اب شد

پسرخاله

کاربر ويژه

شمایی که داری با تعصباته بچه گونت فقط خودتو ارضا میکنی !
من حقیقتو میگم شما طاقته شنیدنشو نداری
از مردم تهران بپرس همشون عقده برف دارن البته تو چند ساله اخیرو میگم واقعا برف ندیده اند
تو فقط میخای با به رخ کشیدنه یه قسمته اندکی از (تهران) که نه از شمیران بگی ما بچه های تهران هر روز داریم تو برفو سرما سیر میکنیم دیشب همه کلی نمازه شب خوندنو دست به آسمون بردنو نذرو نیاز آخر سره ظهری یه پسه برفی رو هوا زد.

abtinT

کاربر ويژه
اگه اگه که فایده نداره !
شاید هر 100 سال این اتفاق بیفته که هم بارش باشه هم کانتر 520!
باید بشینیم تا بیاد!
میاد ؟
آره بشین تا بیاد !
والااااااااااااااااااا

خوب همجا این طوره الان روی مشهد هم 528 رسیده که بارش شدیده .

من میشینم تا 528 بیاد..

saeed hh

کاربر ويژه
شمایی که داری با تعصباته بچه گونت فقط خودتو ارضا میکنی !
من حقیقتو میگم شما طاقته شنیدنشو نداری
از مردم تهران بپرس همشون عقده برف دارن البته تو چند ساله اخیرو میگم واقعا برف ندیده اند
تو فقط میخای لا به رخ کشیدنه یه قسمته اندکی از تهران که نه از شمیران بگی ما بچه های تهران هر روز داریم تو برفو سرما سیر میکنیم دیشب همه کلی نمازه شب خوندنو دست به آسمون بردنو نذرو نیاز آخر سره ظهری یه پسه برفی رو هوا زد
هومن اروم باش تو الان از راه رسیدی عصبانی هستی رفاقت هارو بهم نریز داری مثل قضیه مهرداد برخورد میکنی یه ذره اروم باش :خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا