آقا محمد اسم من هادي است ولي خداييش اگه الان بگن تهران شمالش نيست ناراحت نميشي؟در ضمن توضيح دادم اون پستم فقط جنبه آماري داشت
مهراباد خراب شده دماش صفر شد
سلام
امیرمحسن دیدی تهران برف نیومد
تهران مناطق مرکزی و جنوبیش دیگه هیچ وقت برف روی زمین نمیبینن شاید آبکیشو در حده لایت ببینن اقلیم تهران این شده چه بخایم چه نخایم
امروز کرجم مثه تهران لایت بارش داشته ولی همون یه ذره برفشم نشسته بود
ولی تهران. . .
خاک عالم بر سر سازمان هواشناسی ایران به خصوص شخصه آقای اصغری که نتونست هوای 12 ساعت آینده شهری که خودش داره توش زندگی میکنه رو پیش بینی کنه
پرچم جنوب کرج امسال چند بار از مناطق مرکزی و جنوبی تهران بالا رفت
خب معلومه مناطق شمالی شهر با 1900 یا 2000 متر برف میاد دیگه اگه نیاد باید شک کرد 1900 متر واسه خودش قلست
مهم اینه که تو 1200 حداقلش برف بیاد
من به شخصه امید به برف چه امسال چه سالهای آینده در مناطق عمده ی تهران که زیره 1600 ه ندارم
کلا مگه چه قدر از مناطق تهران رو 1600 و 1700 به بالا تشکیل میدن ؟آها بله من اسمتون و فراموش کردم هادی جان . ببینید من کلا آب و هوای تهران و که روش بحث میکنم نیمه شمالی شهر مد نظر قرار میدم . نیمه جنوبی تهران از نظر شرایط زندگی و تمرکز جمعیت و آلودگی هوا جوری هست که نمیشه گفت جای مناسبیه و هواش خوبه
و اگر من بخوام بگم مناسبه بیخودی اغراق کردم .
من هم که در مناطق آلوده و مرکزی تهران زندگی نمیکنم پس دلیلی نداره تهران و اونجا در نظر بگیرم . هر کسی تو شهری که درش رشد کرده و بزرگ شده تا حدی احساس تعلق میکنه یکی کمتر یکی بیشتر ولی در کل همه این حس و نسبت به شهرشون دارن .
چه گرمسیر باشن چه سردسیر چه آلوده چه تمیز و ...
ممنون بله پستتون جنبه اماری داشت و شاید من تندروی کردم:بای:
اگه اگه که فایده نداره !تهران اگه تراز 528 بیاد کل شهر برف سنگین میاد.
سلام
تهران مناطق مرکزی و جنوبیش دیگه هیچ وقت برف روی زمین نمیبینن شاید آبکیشو در حده لایت ببینن اقلیم تهران این شده چه بخایم چه نخایم
ولی تهران. . .
خاک عالم بر سر سازمان هواشناسی ایران به خصوص شخصه آقای اصغری که نتونست هوای 12 ساعت آینده شهری که خودش داره توش زندگی میکنه رو پیش بینی کنه
خب معلومه مناطق شمالی شهر با 1900 یا 2000 متر برف میاد دیگه اگه نیاد باید شک کرد 1900 متر واسه خودش قلست
من به شخصه امید به برف چه امسال چه سالهای آینده در مناطق عمده ی تهران که زیره 1600 ه ندارم
سلام
ولی تهران. . .
راست میگه محمد تهران دیگه داره نابود میشه اون برف پارسال هم کلن یه یه دفعه امد فکنم همونی که تو میگی باشه یه بار اینجا سفید شد اونم به شب نکشیده اب شدشما و آریا همیشه همینطوری پست میدید . فکر میکنم آخرین بار بهمن پارسال بود که محلات مرکزی و جنوبی شهر 15 - 20 سانت برف اومد حالا دو دفه نیومده به زمین و زمان گیر میدید .
البته شما مختاری هر نظری داشته باشی به من ارتباطی نداره
شمایی که داری با تعصباته بچه گونت فقط خودتو ارضا میکنی !شما و آریا همیشه همینطوری پست میدید . فکر میکنم آخرین بار بهمن پارسال بود که محلات مرکزی و جنوبی شهر 15 - 20 سانت برف اومد حالا دو دفه نیومده به زمین و زمان گیر میدید .
البته شما مختاری هر نظری داشته باشی به من ارتباطی نداره
اگه اگه که فایده نداره !
شاید هر 100 سال این اتفاق بیفته که هم بارش باشه هم کانتر 520!
باید بشینیم تا بیاد!
میاد ؟
آره بشین تا بیاد !
والااااااااااااااااااا
هومن اروم باش تو الان از راه رسیدی عصبانی هستی رفاقت هارو بهم نریز داری مثل قضیه مهرداد برخورد میکنی یه ذره اروم باش :خنده1:شمایی که داری با تعصباته بچه گونت فقط خودتو ارضا میکنی !
من حقیقتو میگم شما طاقته شنیدنشو نداری
از مردم تهران بپرس همشون عقده برف دارن البته تو چند ساله اخیرو میگم واقعا برف ندیده اند
تو فقط میخای لا به رخ کشیدنه یه قسمته اندکی از تهران که نه از شمیران بگی ما بچه های تهران هر روز داریم تو برفو سرما سیر میکنیم دیشب همه کلی نمازه شب خوندنو دست به آسمون بردنو نذرو نیاز آخر سره ظهری یه پسه برفی رو هوا زد