• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
بله منم موافقم چنان بلایی سر شهر اوردن که دیگه برف تو مرکز وجنوب شهر ارزوست دقت کنین خط برف هرسال داره میره بالاتر خیلی وقت پیش شهریار بوده ولی تو این چند مدت گذشته شده بود همت که امسال تا میدون پونک رفته بالا دقیقن از بالای ساختمون بوستان احتمال میدم چند وقت دیگه بشه نیایش

این بلا رو خوذمون سر خدمون اوردیم . وقتی خانه ها رو انقدر گرم می کنیم که اگه در تابستان این گرما باشه کولر می زدیم . همینه دیگه .

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بر اساس پيش بيني سازمان هواشناسي جهاني بارش برف در مشهد تا 9 صبح فردا ادامه خواهد داشت.در ضمن دوستان تهراني آتش بس كنيد خواهش مي كنم!

saeed hh

کاربر ويژه
این بلا رو خوذمون سر خدمون اوردیم . وقتی خانه ها رو انقدر گرم می کنیم که اگه در تابستان این گرما باشه کولر می زدیم . همینه دیگه .

بابا10یا15سال پیش انقدر تفاوت سانت برف بین شمال و جنوب شهر نبود اگه محل ما فلان مقدار برف میومد تجریش فوقش فوقش7سانت بیشتر میومد نمونش همین برف قبلی ته اشرفی اصفحانی 20سانت بود تجریشم 20سانت بود در حالی که فاصلشون زیاده ولی الان شده مسخره بازی

mohamad$

کاربر ويژه
شمایی که داری با تعصباته بچه گونت فقط خودتو ارضا میکنی !
من حقیقتو میگم شما طاقته شنیدنشو نداری
از مردم تهران بپرس همشون عقده برف دارن البته تو چند ساله اخیرو میگم واقعا برف ندیده اند
تو فقط میخای با به رخ کشیدنه یه قسمته اندکی از (تهران) که نه از شمیران بگی ما بچه های تهران هر روز داریم تو برفو سرما سیر میکنیم دیشب همه کلی نمازه شب خوندنو دست به آسمون بردنو نذرو نیاز آخر سره ظهری یه پسه برفی رو هوا زد.

من که مشکلی ندارم. حداقل به شخصه محلمون برف ندیده نیستیم . هم پارسال 15 - 20 سانت اومد هم 89 که 25 سانت اومد

شما از ابتدایی که تو این فروم اومدی یادم میاد که ابراز علاقه ای به شهر تهران نمیکردی اگر درست یادم باشه . هر کسی یه طوره . الانم اگر امیدی به برف نداری پس نیا فروم . مگه من مجبورت کردم که به من هی نقل قول میزنی و تحکم میکنی ؟

امیر محسن فکر کنم اگر 1000 دفه هم مشهد برف نیاد بازم همین حس و روحیه و داره

پسرخاله

کاربر ويژه
بنده دعوا با کسی ندارم ولی بدم میاد کسی حقیقتو تا این حد انکار کنه چون با انکار کردن عوض نمیشه!
در ضمن جنگی نبوده که بخاد آتش بس بشه:احترام:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
الان اخبار استان ارتفاع برف فرودگاه مشهد رو22 سانتیمتر گزارش کرد. بیشترین ارتفاع بارش برف سرخس با 23 سانتیمتر. برف الان تو محله ما خفیفه. امیدوارم تشدید بشه.

پسرخاله

کاربر ويژه
بابا10یا15سال پیش انقدر تفاوت سانت برف بین شمال و جنوب شهر نبود اگه محل ما فلان مقدار برف میومد تجریش فوقش فوقش7سانت بیشتر میومد نمونش همین برف قبلی ته اشرفی اصفحانی 20سانت بود تجریشم 20سانت بود در حالی که فاصلشون زیاده ولی الان شده مسخره بازی
آخه قربونه شکله ماهت تجریشو شماله سعادت آباددو ته سوهانکو . . . که دیگه تهران نیست دره های شمال شهر تو کوهه چون اونجا خونه سازی شده بعضا که نمیشه گفت تهران اونجاس

abtinT

کاربر ويژه

10 یا 15 سال پیش فرحزاد چیتگر شهران کن و...................پر از باغ بود.
من 15 سال پیش رو یادمه می رفتیم فرحزاد شاه توت می چیدیم ولی همونجا الان خونه شده .
کوچه ما 10 سال قبل 70 % خانه ها ویلایی بود ولی الان 90% اپارتمان شده .

ali.doosti

کاربر ويژه
بابا تهران مشکل نداره که!اون بنده خدایی که میاد میگه دنیا 0.5 درجه گرم شد ما هی میگیم چیزی نیس همینه دیگه!راستی یه چیز!ما آخر عصر یخ بندان.هستیم که اگه اشتباه نکنم 60 ملیون سال پیش شروع شد...پیش بینی شده که آخر عصر یخبندان یخ قطب ها آب میشه و آب دریاها بالا میره!پس موضوع پیچیده تر از بخاری خونس هرچند تاثیرش قابل انکار نیست مثل تاثیر دریاچه ارومیه روی بارش آذربایجان!

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
الان اخبار استان ارتفاع برف فرودگاه مشهد رو22 سانتیمتر گزارش کرد. بیشترین ارتفاع بارش برف سرخس با 23 سانتیمتر. برف الان تو محله ما خفیفه. امیدوارم تشدید بشه.

آرش جان اخبارو ولش كن هميشه چرت بوده واقعيتش اينه كه اينجا بالاي 30 سانت اومده در ضمن جي اف اس 5 ميل ديگه بارش پيش بيني كرده

آخرین ویرایش:

saeed hh

کاربر ويژه
آخه قربونه شکله ماهت تجریشو شماله سعادت آباددو ته سوهانکو . . . که دیگه تهران نیست دره های شمال شهر تو کوهه چون اونجا خونه سازی شده بعضا که نمیشه گفت تهران اونجاس
بله درسته یا همین ولنجک دانشگاه شهید بهشتی اونجاها الان باید پارک شده بود با هوای بسیار عالی برای تفریح مردم ولی برو ببین ادم های سیاسی برای خودشن قصر درست کردن کسایی که تو تهران هستندمیفهمن من چی میگم از نیایش به بالا شده ...... بشخصه دیدم چه ادمایی اونجاها زندگی میکنند

mohamad$

کاربر ويژه
هر هفته پستات به این ترتیبه :

چرا بارش اونجا نرسید اینجا اه . پس چرا شهر بقل دستی بیشتر بارید . اینجا چرا سرد نشد . اینجا نبارید . اونجا میباره و من میدونم اینجا نمیباره شرط میبندم . عمرا برف بیاد . چرا برف نیومد اه . امیدی نیست

samann

کاربر ويژه
بچه های تهران اگه ما رو قبول دارین ؛ عجله نکنین. شاخص نوسان قطبی بد جور داره مثبت میشه. من اعتقاد دارم در اواخر دی یا بهمن برف سنگینی در تهران رخ خواهد داد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان سلام مجدد

اگه میخواید ارتفاع واقعی برف رو در همین لحظه و در غرب مشهد ببینید چند دقیقه مهلت بدین تا عکسها رو منتقل و آپ کنم

ali.doosti

کاربر ويژه
کم کم داره مه میشه...معمولا بعد از بارش مه خفن داریم که چشم چشمو نمیبینه و تا ساعاتی دیگه شروع میشه احتمالا(الان ضعیفه)
خب بالاخره اینم یه پدیدس واس خودش:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا